22.6.08

Μη σκαλίζεις τη μύτη σου

Ξεκόλλησε τελικά η μύτη του Ιταλού πρωθυπουργού Silvio Berlusconi κατά τη διάρκεια του προχθεσινού υπουργικού συμβουλίου στη γειτονική Ιταλία. Την ώρα που ο γνωστός για τα δημοκρατικά του φρονήματα υπουργός Άμυνας Ινιάτσιο Λα Ρουσα Ντολόρες Ντε Λα Πάρτον Και Κουνα Τον Ωρες δήλωνε: «Η Ιταλία της ανοχής(!) παραχωρεί τη θέση της στη τάξη(!) και τη πειθαρχεία(!) ακόμα και με τη βοήθεια του στρατού(!)» ο Καβαλιέρε σκάλιζε τη μύτη του. Τρομάζοντας ακόμα και αυτός με αυτή τη δήλωση, τινάχτηκε και η μύτη του έμεινε κολλημένη στο μικρό δαχτυλάκι του δεξιού χεριού. Ο Καβαλιέρε χρησιμοποιεί το μικρό του δάχτυλο γιατί εκεί αφήνει μεγάλο νύχι για να εξασκείτε στο σπορ του σκαλίσματος μύτης τις στιγμές που πλήττει κυβερνώντας την γείτονα χώρα.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν άπαντες. Ο πρόεδρος της Βουλής Τζαφράνκο Φίνι βούτηξε το συρραπτικό και όρμησε στο Καβαλιέρε να συρράψει τη μύτη του στην κατάλληλη εσοχή αλλά τον πρόλαβε η Αλεξάνδρα η Μουσολίνι που είχε στη τσάντα της ένα πιστολάκι για πριτσίνια. Από τον ιδιαίτερο ζήλο όμως του κόλλησαν τη μύτη στο αριστερό μάγουλο και χρειάστηκε τελικά η μεταφορά του στη γνωστή κλινική του Dr Pousti στο San Diego για την αποκατάσταση των ζημιών και ένα γενικό ρεκτιφιέ.
Ο Καβαλιέρε δεν πόνεσε καθόλου γιατί από το botox έχουν παραλύσει πέρα από τα εγκεφαλικά του κύτταρα και οι ίδιες οι σκέψεις του.
Οι Ρομ, οι μετανάστες και οι ελεύθεροι σκεπτόμενοι πολίτες της γείτονας χώρας μπορούν να ηρεμήσουν λίγο από τις διώξεις που τους πλήττουν τις τελευταίες μέρες καθώς ο Καβαλιέρε θα αργήσει να επιστρέψει στα καθήκοντα του.

Η ελληνική κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Θ. Ρουσόπουλου έστειλε τηλεγράφημα για ταχεία ανάρρωση του «καλού φίλου» και για κάποιο ανεξήγητο λόγο δυο αεροσκάφη καναντέρ καθώς και άντρες της ΕΜΑΚ.