19.6.08

Save Silvio


Νόμο που προβλέπει την αναστολή για ένα χρόνο των δικών για εγκλήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν πριν από τα μέσα του 2002 ψήφισε η βουλή της Ιταλίας για να γλιτώσει το ρεζιλίκι καταδίκης ο ταριχευμένος πρωθυπουργός Silvio Berlusconi.

O καβαλιέρε εμφανίστηκε στη Βουλή με αυτοκόλλητα φρύδια γιατί τα κανονικά του ξεκόλλησαν χθες βράδυ καθώς λουζόταν. Ειδικοί πλαστικοί χειρούργοι τον συμβούλεψαν να σταματήσει πια το solarium γιατί πέρα από τα φρύδια θα του ξεκολλήσει και η μύτη καθώς και τα αυτιά με αποτέλεσμα να φρικάρουν οι Ιταλοί ψηφοφόροι και να απαιτήσουν πρόωρες εκλογές αφού δεν θα τον αναγνωρίζουν. Του επισήμαναν ότι ο «Άγγλος ασθενής» ήταν μια ιδιαίτερα πετυχημένη δραματική ταινία αλλά εκείνος είναι Ιταλός.

Ο καβαλιέρε που έχει φορτωμένες στη καμπούρα του πολλές δίκες για οικονομικά σκάνδαλα κάνει τη πάπια και εκμεταλλευόμενος τη θέση του προσπαθεί να γλιτώσει το τομάρι του.
Μάταιος κόπος βέβαια αφού σύντομα στο μεγάλο καζάνι που θα βράζει θα έχει την ευκαιρία να συνομιλεί με ανθρώπους που ζούσαν όπως εκείνος και δεν θα τον απασχολούν επίγεια δικαστήρια.

Στις τελευταίες εμφανίσεις του δίπλα στο Νικολάκη (πλέον) Σαρκοζί χρησιμοποίησε μανταλάκι πίσω από τα αυτιά για να τσιτώσει τα μαγουλά του και μεταλλικό κορσέ για να μαζέψει τους σκεμπέδες που κρέμονταν. Επίσης ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει τον Ελληνο-Γάλλο πρόεδρο αν ψωνίζει τις γόβες του από μαγαζιά για τραβεστί.


ΣτΣ:
Μια πολύ έξυπνη ιδέα ενός φίλου blogger του dr seeng αποτελεί το blog Λόγω Κρίσης. Προσκαλώ τον V, την vasiliskos, τον tzonako, τη μπουρμπουλήθρα, τον Θησέα, τον Στράτο, τον Johnny, την Darkoteque, τον impressed guy, τον writersblock, τον sikofanti bastouni, τον thomas, τον pan, τον preza tv, τον oldboy και τον pitsiriko να καταθέσουν το σχόλιο τους στον υπουργό λογοκρισίας.