30.6.08

The phantom menace

Συνεχίζεται η κατρακύλα της έντιμης και εύθραυστης Δημοκρατίας μας. Μετά τους πράσινους σειρά έχουν οι γαλάζιοι Jedi να περπατήσουν στο μονοπάτι της ξεφτίλας και να γίνουν περίγελος στο πανελλήνιο σε πρώτη φάση και αργότερα στον υπόλοιπο γαλαξία. Ο σεμνός και ταπεινός «καταλληλότερος» είναι σε αναρρωτική κάπου στη Ραφήνα λόγω συγκάματος στα μπούτια και κάνει πώς δεν ξέρει τίποτα για τις νέες αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα. Έχει βάλει εμπροσθοφυλακή στα δύσκολα όπως συνηθίζει τον κυβερνητικό Jedi Θ. Ρουσόπουλο να φωνάζει: «Όποιος έκανε κακάκια να βγει και να το πει γιατί μας πείρε και μας η μπόχα» για να διασκεδάσει τους δημοσιογράφους που τους έχει φάει η ζέστη καλοκαιριάτικα και έχουν πήξει να ακούν τις μαλακίες του.

Ο κακός γερουσιαστής Δικαιοσύνης είναι εξαφανισμένος αλλά φρόντισε να δώσει σαφείς εντολές στον υφιστάμενο του εισαγγελέα Π. Αθανασίου μη κάνει καμία μαλακία και ακουστεί το όνομα κανενός υπουργού τους σε καμία κατάθεση γιατί τον φαντάζεται να συνεχίζει τη καριέρα του θυροκολλώντας δικαστικές αποφάσεις αναγκαστικών απαλλοτριώσεων μπουρδέλων της Φυλής. Σοφά ποιούμενος λοιπόν ο πιστός εισαγγελέας δεν ρωτά τα ονόματα υπουργών που επιβεβαιώνεται ότι συνταξίδευαν με τον εκπρόσωπο του γερμανού χορηγού όπως καταθέτουν οι μάρτυρες.

Για του λόγου το αληθές αναδημοσιεύω από τη Ελευθεροτυπία:

Ιδού τι ρωτά ο εισαγγελέας:

«Τι αφορά η αλληλογραφία που αναφέρεται σε πρόγραμμα επίσκεψης με ιδιωτικό τζετ και φιλοξενία σε Μόναχο, Φρανγκφούρτη, Γουέστιν Λειψίας, Ζάλτζμπουργκ από 16-6-2005 ,μέχρι 20-6-2005, που διοργανώθηκε από τον κ. Χριστοφοράκο; Ποιοι συμμετείχαν στο ταξίδι αυτό; Στο ταξίδι αυτό συμμετείχε και κάποιος υπουργός και αν ναι, γνωρίζετε το όνομα του υπουργού; Τέλος, τα έξοδα του ταξιδιού καλύφθηκαν από την εταιρεία ή από τον ίδιο τον κ. Χριστοφοράκο
Και η Αιτακερίνη Τσακάλου απαντά:

«Απ' ό,τι θυμάμαι συμμετείχαν ο κ. Χριστοφοράκος, συνοδεύοντας τα παιδιά του, οι κ.κ. Αλέξανδρος Λέτσας, Αθανάσιος Λασκαρίδης και κάποιος υπουργός. Η συμμετοχή του υπουργού προκύπτει από τη σχετική αλληλογραφία. Οσον αφορά το θέμα των εξόδων, μπορεί να ελεγχθεί από τις αναλύσεις των χρεώσεων της εταιρικής πιστωτικής κάρτας του κ. Χριστοφοράκου, που φυλάσσονται στο αρχείο φροντίδας του κ. Μικέ».

Όπως καταλάβατε δεν υπάρχει λόγος να μάθουμε το όνομα του υπουργού. Δεν είναι σωστό να γινόμαστε και «κατίνες» θα σκέφτηκε σίγουρα αυτό το άξιο τέκνο της δικαιοσύνης που κάνει ότι μπορεί να σώσει γαλάζια τομάρια.
Με τις υγειες μας καλοί μου άνθρωποι που θα έλεγε και ένας εξαίρετος κωμικός μας.

Και για να μην ξεχνιόμαστε επειδή τα καλύτερα έρχονται : May the force be with us!

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ενενηκοστό έκτο

« Ο κύριος Αλογοσκούφης είναι ένας από τους καλύτερους (!)υπουργούς οικονομικών που έχω γνωρίσει στη χώρα»

Νικόλαος Γκαργάνας φειδωλός 12/6/2008

ΣτΣ: Παλιόπαιδο, θα σας μαλώσω. Στο γαλαξία δεν υπάρχει δεύτερος .

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Κώστα Μητρόπουλου απο ΤΑ ΝΕΑ 27/6/2008

28.6.08

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Αρκά απο τη σειρά "Ξυπνάς μέσα μου το ζώο"

27.6.08

007

Ο James Bond σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προσελήφθη από την ελληνική κυβέρνηση για να ανακαλύψει ποιοι από το κυβερνών κόμμα έκαναν μπίζνες με την Siemens. Αν ο διάσημος πράκτωρ ανακαλύψει μπλε λαμόγια δεν θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή που έχει λυσσάξει να ζητάει σε κάθε ευκαιρία ο Γιώργος Παπανδρέου. Αν όμως βρει και άλλα πράσινα λαμόγια να τα παίρνουν, η κυβέρνηση θα εγκρίνει τη σύσταση Ιεράς Εξέτασης στα πρότυπα της Ισπανικής όπου οι αντίπαλοι θα καούν δημοσία δαπάνη έξω από το Ζάππειο, που έχει και άπλα, σε μια σεμνή τελετή ταπεινού χαρακτήρα.

Στο μεταξύ ο πρωθυπουργός έχει κλάσει μέντες και το παίζει άνετος. Στο πολιτικό του γραφείο όλοι κυκλοφορούν με αντιασφυξιογόνες μάσκες και κάνουν πως είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό για να μην τον προσβάλλουν τον άνθρωπο. Ο πρωθυπουργός τα χει πάρει στο κρανίο και με τον Γιώργο Παπανδρέου που προτείνει να μην κλίσει η Βουλή το καλοκαίρι για να δούνε-και καλά- τι θα κάνουν με την υπόθεση Siemens «Εδώ δεν δουλεύω τις καλές τις μέρες το καλοκαίρι θα τη κάνω τη μαλακία? Δεν σφάξανε να πείτε στο ζαβό» εκμυστηρεύτηκε σε άτομο που βρίσκεται σε «ανοικτή γραμμή επικοινωνίας» μαζί του.

Το ενδεχόμενο όμως να συσταθεί εξεταστική επιτροπή μέσα στο καλοκαίρι είχε εκμυστηρευτεί πρώτη η Ντόρα Μπακογιάννη στο μπαρμπέρη της μια μέρα που είχε πάει για ξύρισμα. Την ίδια μέρα στον ίδιο μπαρμπέρη βρέθηκε και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σωτήρης Χατζηγάκης για ένα φρεσκάρισμα και έμαθε τα νέα. Αργότερα σε δηλώσεις του ο υπουργός επεσήμανε: « Η χρησιμότητα των εξεταστικών επιτροπών είναι αναμφισβήτητη για τις δημόσιες σχέσεις μιας καλής κυβέρνησης. Εάν προκύψουν βέβαια από τις ανακρίσεις συγκεκριμένα ενοχοποιητικά στοιχεία για σαφείς ευθύνες πολιτικών προσώπων εμένα να με χέσετε»

Μόλις εχθές ο πρωθυπουργός τόνιζε: «Η ΝΔ δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή» και λίγο αργότερα πληροφορίες θέλουν την ίδια την ΝΔ να του τηλεφώνησε και να του είπε να μη βάζει και στοίχημα για αυτό γιατί θα το χάσει.

Η απόδοση που δίνει πάντως επίσημα ο ΟΠΑΠ για την εμπλοκή στελεχών της ΝΔ με τη Siemens είναι 1,20. Συστήνω ανεπιφύλακτα να το παίξετε γιατί ήδη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης άνοιξε το στόμα του και κελαηδά για τέκνα πρώην πρωθυπουργών της Δεξιάς.

Το MEGA με δελτίο τύπου ενημέρωσε ότι παρόλο τη σοβαρή πολιτική κρίση που έχει ξεσπάσει στη χώρα με την υπόθεση Siemens οι επαναλήψεις του ΡΕΤΙΡΕ θα προβληθούν κανονικά.

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ενενηκοστό πέμπτο

«Ήρθε η ώρα να εγερθούμε (!) να ξυπνήσουμε (!) να αγωνιστούμε (!) και να σώσουμε το έθνος και τη πατρίδα (!)»

Άδωνης Γεωργιάδης σε παράκρουση 13/6/2008

ΣτΣ: Αέραααααα!

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Δημήτρη Χαντζόπουλου απο ΤΑ ΝΕΑ 26/6/2008

26.6.08

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ενενηκοστό τέταρτο

«Εγώ έχω δύο αγόρια. Προτιμάω λοιπόν να τα δώ στη κάσα (!)- μα τη Παναγία- παρά να τα δω μπρούμυτα να πηδάνε. Φτάνει αυτό?»

Αργύρης Παπαργυρόπουλος ερμηνεύοντας Μήδεια 13/6/2008

ΣτΣ: Αν πάλι πηδιόσαντε τ΄ανάσκελο φαντάζομαι δεν θα σας πείραζε!

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Δημήτρη Χαντζόπουλου απο ΤΑ ΝΕΑ 25/6/2008

25.6.08

The empire strikes back

Μαλλιά κουβάρια η εύθραυστη Δημοκρατία μας εξαιτίας της αναταραχής στους κόλπους των Jedi που προκαλεί η υπόθεση Siemens.
Οι γαλάζιοι Jedi μακαρίζουν την τύχη τους που μόνο ο γιος του Darth Vader είχε νταραβέρια με την εν λόγο εταιρία αλλά ούτως η άλλως θεωρούν ότι έχει το ακαταλόγιστο λόγω βλακείας, ενώ η κόρη του πριγκίπισσα Dora προνοώντας εγκαίρως έδιωξε έναν μπαταξή υπασπιστή της σχετικό με το θέμα απο την αυλή της. Οι πιο σώφρονες γαλάζιοι όμως γνωρίζουν ότι όπου να ’ναι θα βγουν στη φόρα και οι δικές του πομπές και δεν τους σώζουν ούτε 128 Oscar από το ρεζιλίκι.

Οι πράσινοι Jedi πέρασαν στην αντεπίθεση και κατηγορούν τους γαλάζιους ότι και εκείνοι έκαναν περίεργη μπίζνα με τη Siemens. Συγκεκριμένα 19 πράσινοι οπαδοί του Οbi wan Kenobi-πιστoί φυσικά στη Δημοκρατία-κατέθεσαν ερώτηση προς τον κακό γερουσιαστή Δικαιοσύνης στην οποία κάνουν λόγο για ύποπτη πολιτική υπόδειξη συμμετοχής της Siemens σε διαγωνισμό για την προμήθεια κοριών που θα βοηθούσαν στην παρακολούθηση 1500 τηλεφώνων (όπως καταλαβαίνεται κομμένο το phone sex από δω και πέρα).

Οι πράσινοι Jedi αναστατωμένοι από τα δικά τους ρεζιλίκια φωνάζουν για να κρύψουν τις βρωμιές τους αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Τόνισαν ότι τους κοριούς τους πληρώσαμε 400% ακριβότερα από άλλους πιο φθηνούς.

Ο κακός γερουσιαστής Δικαιοσύνης χωρίς να ιδρώσει το αυτί του θέλησε να τους κεραυνοβολήσει με τα ιδία του τα χέρια αλλά περιορίστηκε να τους καταραστεί στην εσωστρέφεια. Υπερασπίζοντας τον γερμανό χορηγό, τους είπε ότι παίρνοντας τους κοριούς από εκείνον πήραν σαν δώρο και καινούρια αστρικά σπαθιά γιατί τα παλιά είχαν χαλάσει και οι πάθαιναν ηλεκτροπληξία οι Jedi.

Για τα 1500 τηλέφωνα που θα παρακολουθούνταν δεν έτρεξε κάστανο. Στα πλαίσια της συνοχής της Δημοκρατίας όλα επιτρέπονται άλλωστε. Όπως το να εκμεταλλεύεσαι την εξουσία για 5 χρόνια (διάρκεια παραγραφής αδικημάτων βουλευτών) για να εξασφαλίσεις μέχρι και τα δισέγγονα σου. Σαν αποτέλεσμα το να γίνεις Jedi θεωρείται το πιο επικερδές επάγγελμα στο γαλαξία .

May the force be with us!

24.6.08

Prison Break ala Greka

Στη ψειρού οδηγηθήκαν μετά την απολογία τους για την υπόθεση Ζαχόπουλου οι δύο κατηγορούμενοι δικηγόροι. O ένας εκ των οποίων είχε για υπεράσπιση των Κ. Πλεύρη τώρα τραβάει τα βυζιά του με μανία. Ο άλλος πάλι πιο ψύχραιμος πρότεινε στον αδερφό του να ξυρίσει το κεφάλι του να κάνει ολόσωμο τατουάζ και να μπει στη φυλακή με απώτερο στόχο να τον βοηθήσει να αποδράσει σε μερικούς μήνες. Και που ξέρεις μπορεί να γίνει και σίριαλ η ζωή του και να χεστεί στο τάλιρο γιατί με τους εκβιασμούς δεν είδε προκοπή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν οι δυο δικηγόροι συμμετείχαν στον εκβιασμό ενός Αγίου με το γνωστό κοσμικό όνομα Χρήστος Ζαχόπουλος και δρούσαν σαν πιόνια της 35χρονης βασικής κατηγορούμενης γνωστής και ως Μεσσαλίνα εξαιτίας της ακόρεστης δίψας για μπουχέσες που τη διακατέχει
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχαν κριθεί προφυλακιστέοι οι τρεις τους καθώς και ο έτερος Καπαδόκκης emo-εργατολόγος Χ. Νικολιτσόπουλος.

Ο Αϊ Χρήστος νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο αποθεραπείας στη Θεσσαλονίκη όπου και θα πάρει εξιτήριο μόλις κάτσει και άλλο ο κουρνιαχτός και χρειαστεί βοήθεια ο πρωθυπουργός-φίλος στις μελλοντικές εκλογές.

Πληροφορίες που φέρουν την ορθόδοξη εκκλησία να μελετάει την οριστική και αμετάκλητη Αγιοποίηση του πρώην «κυρίου Γενικού» δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί. Υπάρχουν ωστόσο μαρτυρίες ότι στο δωμάτιο του 10ου ορόφου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν, κατά την διάρκεια της κατάθεσης του στον ανακριτή: τα ντουβάρια δάκρυσαν. Από τα γέλια.

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ενενηκοστό τρίτο

«Μανώλη αδερφέ μου: στρογγυλός(!) Σα τη πλαστελίνη να περνάμε από όλες τις τρύπες(!)»

Μανώλης Κεφαλογιάννης εύπλαστος (!) 13/6/2008

ΣτΣ: Σα το στόκο, ένα πράμα.

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Δημήτρη Χαντζόπουλου απο ΤΑ ΝΕΑ 23/6/2008

23.6.08

To mementum vivere έγινε apropos.

Μετά από 416 post και έναν ολόκληρο χρόνο στη blogoσφαιρα έκανα αυτή την αλλαγή για να ταιριάζει περισσότερο στον χαρακτήρα που διαμορφώνει σιγά -σιγά αυτό το blog.

Όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω ο τίτλος mementum vivere ήθελα να είναι η πυξίδα για τα κείμενα μου. Στη πορεία όμως έπεσα σε μαγνητικά πεδία και έχασα λίγο το μπούσουλα. Άργησα να δημιουργήσω τη στήλη Remember…remember που στην ουσία αυτή είναι το πραγματικό mementum vivere (Να θυμάσαι να ζεις).

Τα γεγονότα που συνέβησαν αυτό τον χρόνο ήταν πολλά και μερικά από αυτά εξόχως τραγικά. Δεν μπορούσα να είμαι μονό συναισθηματικός στα κείμενα μου. Ήθελα ακόμα και μέσα από μια καταστροφή να κάνω λίγο τον αναγνώστη μου να γελάσει. Χωρίς να προσβάλλω. Έτσι προέκυψε η καθαρά ερασιτεχνική σατυρική γραφή μου.

Στόχος μου είναι να απομυθοποιώ τα άσχημα το κακό τη μιζέρια και να τα αλλάζω σε κάτι ποιό όμορφο με λιγότερες αιχμηρές γωνίες. Για να γελάμε. Για τι έχουμε ανάγκη να γελάμε όλοι. Τα ζόρια που τραβάμε καθημερινά είναι πολλά και με το να γελάς πιστεύω ότι ψιλοξεχνιέσαι λίγο.

Από τα τέλη Δεκέμβρη ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Analytics για να παρατηρώ την κίνηση του blog –γιατί είμαι και ψώνιο- και τα αποτελέσματα μου άρεσαν. Πολύ. Η πιο δημοφιλή στήλη είναι η «Η ηλιθιότητα είναι αήττητη» και ακολουθεί η «Μαρούσκα» και η «Κολονοσκόπηση 2007». Το ποιο πολυδιαβασμένο κείμενο είναι το Αλληλούια.

Το apropos (= by the way / at the right time) συνεχίζει λοιπόν από εδώ.

Και συνεχίζω να μαθαίνω από τα δικά σας σχόλια, τα δικά σας κείμενα, τις δίκες σας υπέροχες ιδέες που πολλές φορές φωνάζουν: Γράψε και συ κάτι ρε!

22.6.08

Μη σκαλίζεις τη μύτη σου

Ξεκόλλησε τελικά η μύτη του Ιταλού πρωθυπουργού Silvio Berlusconi κατά τη διάρκεια του προχθεσινού υπουργικού συμβουλίου στη γειτονική Ιταλία. Την ώρα που ο γνωστός για τα δημοκρατικά του φρονήματα υπουργός Άμυνας Ινιάτσιο Λα Ρουσα Ντολόρες Ντε Λα Πάρτον Και Κουνα Τον Ωρες δήλωνε: «Η Ιταλία της ανοχής(!) παραχωρεί τη θέση της στη τάξη(!) και τη πειθαρχεία(!) ακόμα και με τη βοήθεια του στρατού(!)» ο Καβαλιέρε σκάλιζε τη μύτη του. Τρομάζοντας ακόμα και αυτός με αυτή τη δήλωση, τινάχτηκε και η μύτη του έμεινε κολλημένη στο μικρό δαχτυλάκι του δεξιού χεριού. Ο Καβαλιέρε χρησιμοποιεί το μικρό του δάχτυλο γιατί εκεί αφήνει μεγάλο νύχι για να εξασκείτε στο σπορ του σκαλίσματος μύτης τις στιγμές που πλήττει κυβερνώντας την γείτονα χώρα.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν άπαντες. Ο πρόεδρος της Βουλής Τζαφράνκο Φίνι βούτηξε το συρραπτικό και όρμησε στο Καβαλιέρε να συρράψει τη μύτη του στην κατάλληλη εσοχή αλλά τον πρόλαβε η Αλεξάνδρα η Μουσολίνι που είχε στη τσάντα της ένα πιστολάκι για πριτσίνια. Από τον ιδιαίτερο ζήλο όμως του κόλλησαν τη μύτη στο αριστερό μάγουλο και χρειάστηκε τελικά η μεταφορά του στη γνωστή κλινική του Dr Pousti στο San Diego για την αποκατάσταση των ζημιών και ένα γενικό ρεκτιφιέ.
Ο Καβαλιέρε δεν πόνεσε καθόλου γιατί από το botox έχουν παραλύσει πέρα από τα εγκεφαλικά του κύτταρα και οι ίδιες οι σκέψεις του.
Οι Ρομ, οι μετανάστες και οι ελεύθεροι σκεπτόμενοι πολίτες της γείτονας χώρας μπορούν να ηρεμήσουν λίγο από τις διώξεις που τους πλήττουν τις τελευταίες μέρες καθώς ο Καβαλιέρε θα αργήσει να επιστρέψει στα καθήκοντα του.

Η ελληνική κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Θ. Ρουσόπουλου έστειλε τηλεγράφημα για ταχεία ανάρρωση του «καλού φίλου» και για κάποιο ανεξήγητο λόγο δυο αεροσκάφη καναντέρ καθώς και άντρες της ΕΜΑΚ.

21.6.08

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Αρκά απο τη σειρά "Ξυπνας μέσα μου το ζώο"

19.6.08

Save Silvio


Νόμο που προβλέπει την αναστολή για ένα χρόνο των δικών για εγκλήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν πριν από τα μέσα του 2002 ψήφισε η βουλή της Ιταλίας για να γλιτώσει το ρεζιλίκι καταδίκης ο ταριχευμένος πρωθυπουργός Silvio Berlusconi.

O καβαλιέρε εμφανίστηκε στη Βουλή με αυτοκόλλητα φρύδια γιατί τα κανονικά του ξεκόλλησαν χθες βράδυ καθώς λουζόταν. Ειδικοί πλαστικοί χειρούργοι τον συμβούλεψαν να σταματήσει πια το solarium γιατί πέρα από τα φρύδια θα του ξεκολλήσει και η μύτη καθώς και τα αυτιά με αποτέλεσμα να φρικάρουν οι Ιταλοί ψηφοφόροι και να απαιτήσουν πρόωρες εκλογές αφού δεν θα τον αναγνωρίζουν. Του επισήμαναν ότι ο «Άγγλος ασθενής» ήταν μια ιδιαίτερα πετυχημένη δραματική ταινία αλλά εκείνος είναι Ιταλός.

Ο καβαλιέρε που έχει φορτωμένες στη καμπούρα του πολλές δίκες για οικονομικά σκάνδαλα κάνει τη πάπια και εκμεταλλευόμενος τη θέση του προσπαθεί να γλιτώσει το τομάρι του.
Μάταιος κόπος βέβαια αφού σύντομα στο μεγάλο καζάνι που θα βράζει θα έχει την ευκαιρία να συνομιλεί με ανθρώπους που ζούσαν όπως εκείνος και δεν θα τον απασχολούν επίγεια δικαστήρια.

Στις τελευταίες εμφανίσεις του δίπλα στο Νικολάκη (πλέον) Σαρκοζί χρησιμοποίησε μανταλάκι πίσω από τα αυτιά για να τσιτώσει τα μαγουλά του και μεταλλικό κορσέ για να μαζέψει τους σκεμπέδες που κρέμονταν. Επίσης ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει τον Ελληνο-Γάλλο πρόεδρο αν ψωνίζει τις γόβες του από μαγαζιά για τραβεστί.


ΣτΣ:
Μια πολύ έξυπνη ιδέα ενός φίλου blogger του dr seeng αποτελεί το blog Λόγω Κρίσης. Προσκαλώ τον V, την vasiliskos, τον tzonako, τη μπουρμπουλήθρα, τον Θησέα, τον Στράτο, τον Johnny, την Darkoteque, τον impressed guy, τον writersblock, τον sikofanti bastouni, τον thomas, τον pan, τον preza tv, τον oldboy και τον pitsiriko να καταθέσουν το σχόλιο τους στον υπουργό λογοκρισίας.

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ενενηκοστό δεύτερο

«Η κυβέρνηση υλοποιεί τις υποσχέσεις της(!) Υλοποιεί τις δεσμεύσεις που προεκλογικά έχει αναλάβει(!)»

Αθηναίος Φλωρίνης άλλο φρούτο 6/6/2008

ΣτΣ: Τι σκατά σας δίνουν εκεί μέσα και είστε όλοι ντέφι?

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Σπύρου Ορνεράκη απο ΤΑ ΝΕΑ 18/6/2008

18.6.08

Ντομάτες στα GUCCI

Το «πράσινο φως» για την ίδρυση της Υπηρεσίας Εποπτείας της Αγοράς (ΥΠΕΑ) άναψε χθες η κυβερνητική επιτροπή έπειτα από εισήγηση του υπουργού Ανάπτυξης Χρ. Φώλια και του υφυπουργού Γ. Βλάχου. Πρόκειται για μία υπηρεσία, όπως περιέγραψαν η οποία θα εποπτεύεται από ειδική γραμματεία και θα έχει πολλές αρμοδιότητες κοστολογικών ερευνών, αγορανομικών ελέγχων και τιμοληψιών. Σύντομα, για τη δημιουργία της θα κατατεθεί νομοσχέδιο. Μέχρι να συμβεί αυτό θα αναβιώσει το κατοχικό σύνδρομο στη χώρα μας και ξεχασμένα επαγγέλματα όπως αυτό του γερολαδά και του μαυραγορίτη θα αναβιώσουν επίσης.

Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία στη κυβέρνηση να προσλάβει 200 χαραμοφάηδες που τους χρωστάει χάρη από κάτι αφισοκολλήσεις που έκαναν προεκλογικά για υποψηφίους της. Επιπροσθέτως θα φανεί και στη κοινή γνώμη ότι κάτι κάνουν για την ακρίβεια τώρα που η φέτα ξεκίνησε να πουλιέται και στα κοσμηματοπωλεία Καίσαρη δίπλα στα IWC και τα Rolex σε ειδικές προθήκες.

Γνωστά καταστήματα πολυτελών ειδών όπως τα GUCCI, τα LUIS VUITTON καθώς και τα Ermenegildo Zegna αποφάσισαν σε ένα πιλοτικό στάδιο να παρουσιάσουν στους καταναλωτές τους παράλληλα με τις κολεξιόν τους ντομάτες αγγουράκια ελίτσες πιπερίτσες βλίτα και κολοκυθάκια. Αν πετύχει το πείραμα θα ακολουθήσουν και αλίπαστα όπως σαρδέλες λακέρδα ρέγγα καθώς και όσπρια με τη οκά. Οι τιμές θα είναι αντάξιες του οίκου που εκπροσωπούν άρα αυτόματα φθηνότερες και από τις λαϊκές αγορές της Αθήνας.

Το πρωτοποριακό αυτό σχέδιο είναι το 42ο μέτρο κατά της ακρίβειας από τα 41 που θέσπισε ο κ. Φώλιας. Η χρηματοδότηση του θα υποστηριχτεί από τα ψιλά του ταμείου πυροπαθών πέρυσι, που δεν έχουν επενδυθεί σε δομημένο ομόλογο.

Την ίδια στιγμή όμως, η κυβέρνηση τροφοδοτεί την κρατική κερδοσκοπία, με τις αυξήσεις στα τιμολόγια ΔΕΚΟ και των υπηρεσιών που παρέχουν κλειστά επαγγέλματα όπως πρωθυπουργός, υπουργός, διοικητής ΔΕΚΟ, κομματόσκυλο και καβατζομένος φίλος. Η αμόλυβδη βενζίνη έκανε νέο ρεκόρ εποχών στη χώρα μας, αλλά η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, αν και έχει δικαίωμα παρέμβασης στις τιμές, εντούτοις δεν το πράττει γιατί θεωρεί ότι λεφτά οι Έλληνες έχουν κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.

Πληροφορίες που φέρουν τον πρωθυπουργό να απάντησε στο πόσο ακριβή είναι μια φραντζόλα ψωμί με τη ρήση «Ε ας φάνε παντεσπάνι!» είναι μάλλον ψευδείς.

Η ιστορία όντως κάνει περίεργα γυρίσματα!

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ενενηκοστό πρώτο

«Όλες οι εξαγγελίες της κυβέρνησης έχουνε γίνει πράξη (!) και στην ουσία (!) και στα χρονικά περιθώρια(!) τα οποία η ίδια η κυβέρνηση έχει θέσει (!)»

Ευάγγελος Αντώναρος χρήστης LSD ! 9/6/2008

ΣτΣ: Δεν εξηγείτε αλλιώς! Επιστημονικές έρευνες αποκαλύπτουν ότι ο χρήστης LSD παρουσιάζει την εξής κλινική εικόνα: διασταλμένες κόρες, αλλόκοτες ιδέες, παραισθήσεις.

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Πάνου Μαραγκού απο το ΕΘΝΟΣ 17/6/2008

17.6.08

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Τρελή χαρά και ευτυχία διέπει τη κυβέρνηση με τα όσα υπέροχα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ. Στη Ριγηλής και το Μαξίμου δεν έχουν σταματήσει τα κεράσματα μεταξύ τους. Ντέφι είναι όλοι από το πρωί. Επίσης πιατέλες με ντολμαδάκια πάνε και έρχονται από την Αραβαντινού στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ που τις έχει επιμεληθεί προσωπικά η κ. Μαρίκα Μητσοτάκη.

Η καλή κυβέρνηση σκέπτεται πλέον να στραφεί στα προβλήματα της καθημερινότητας που είναι λίγο αδύναμη και να δείξει ότι κάνει κάτι. Σε αυτό το πλαίσιο ο πρωθυπουργός θα κάνει κάποιες επιλεκτικές εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα για να δηλώσει την παρουσία του ερμηνεύοντας άσματα χαράς και γιορτής. Σε τρεις βασικούς άξονες αναλύεται η μεταστροφή της κυβέρνησης στα προβλήματα της καθημερινότητας:

1. Επαναφορά του θέματος της ακρίβειας όποτε το θυμάται ο πρωθυπουργός έτσι για να έχει κάτι να λέει. Απαγόρευση στο υπουργικό συμβούλιο και τις συζύγους τους να ψωνίζουν στα LUIS VUITTON τουλάχιστον μέχρι να μειωθεί λίγο διεθνώς η τιμή του πετρελαίου.
2. Επίδομα θέρμανσης σε όλους τους οικονομικά ασθενείς τώρα που ξεκινάει και ο mini καύσωνας. Το πετρέλαιο θέρμανσης που θα προμηθευτούν οι οικονομικά ασθενείς θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και σαν αντηλιακό για bronze χρώμα τώρα το κατακαλόκαιρο.
3. Περιοδεία στις σεισμόπληκτες περιοχές με συνοδεία την ορχήστρα της ΕΡΤ και την Στέλλα Μπεζεντάκου να ερμηνευει μελοποιημένα ποιήματα του Καβάφη. Ο πρωθυπουργός στη περιοδεία του κρατώντας συμβολικά ένα μυστρί και ένα πηλοφόρι θα ραντίζει τα πλήθη με σκυρόδεμα δηλώνοντας έτσι την ανοικοδόμηση που θα ξεκινήσει περίπου το 2030 όταν μάλλον θα κυβερνά ακόμα αυτό το ταλαίπωρο τόπο.

Σχέδια που υπήρχαν για την εκτέλεση δια τουφεκισμού της ενδεκάδας της Εθνικής μας στο Παναθηναϊκό Στάδιο μετά την αποτυχία τους στο EURO2008, εγκαταλείφτηκαν.

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ενενηκοστό

«Τα τελευταία γεγονότα στο ΠΑΣΟΚ απλώς αποτυπώνουν την κρίση συνολικότερα στρατηγικής και κατεύθυνσης που υπάρχει σε αυτό το κόμμα».

Κωστής Χατζηδάκης, ανοιχτομάτης 14/6/2008

ΣτΣ: Είπε ο γάιδαρος το πετεινό κεφάλα. Δεν ρίχνεις και μια ματιά στο υπουργείο σου χρυσέ μου?

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Σπύρου Ορνεράκη απο ΤΑ ΝΕΑ 14/6/2008

16.6.08

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ογδοηκοστό ένατο

«Ποιος θα μου εγγυηθεί ότι αύριο δεν θα δούμε και «γάμο» μεταξύ ενός κυρίου και του σκύλου του?»

Αμβρόσιος από τα Καλάβρυτα φιλόζωος(!) 6/2008

ΣτΣ: Μα φυσικά η προστάτιδα των απανταχού συναδέλφων σου που συχνάζουν τα βράδια στο Πεδίον του Άρεως, Παναγιά η Τρυπητή. Μεγάλη η χάρη της!

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Δημήτρη Χαντζόπουλου απο ΤΑ ΝΕΑ 14/6/2008

14.6.08

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ογδοηκοστό όγδοο

"Εάν δεν έχετε πειστεί αρκετά: η απουσία τριχών μπορεί να κάνει συγκεκριμένα σημεία του σώματος να φαίνονται μεγαλύτερα (!)"

Επιχείρημα εταιρίας που κατασκευάζει ξυρίστηκες μηχανές για άντρες!


ΣτΣ: Τώρα κατάλαβα γιατί ο Τζέρρυ Γιακουμάτος ξύρισε το μουστάκι του.

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Αρκά απο τη σειρά "Ξυπνάς μέσα μου το ζώο"

13.6.08

Απεταξάμην ?

Με μια απόφαση-βόμβα ο Γ. Παπανδρέου διέγραψε τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο άνθρωπος έχει δοκιμάσει τα πάντα για να πάρει κεφάλι από τον «καταλληλότερο» αλλά δεν του κάθεται. Με αυτή τη κίνηση το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει ότι έχει πλέον λύσει όλα τα σημαντικά του προβλήματα και μπορεί να ασχοληθεί και με πιο σοβαρά ζητήματα όπως το να γίνει κυβέρνηση για να σώσει το τόπο από τις γαλάζιες ακρίδες. Επίσης στα πλαίσια της απόφασης για την αποπομπή του Κ. Σημίτη το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε και αλλαγή του προμηθευτή γραφικής ύλης του κόμματος τώρα που πήραν φόρα και αλλάζουν όλους τους παλιούς. Στα ίδια πλαίσια προτάθηκε και η αλλαγή της κουάφ της Βάσω Παπανδρέου αλλά εγκαταλείφθηκε σύντομα η σκέψη καθώς μόλις της το σφύριξαν μπήκε ο διάολος μέσα της και άρχισε να ξερνάει πράσινους εμετούς. Επιτέλους κατάλαβαν οι άνθρωποι ότι δεν αρμενίζουν στραβά αλλά στραβός είναι ο γιαλός.

Στην κυβέρνηση άρχισαν τα πανηγύρια καθώς πέρασε στα ψηλά στη κοινή γνώμη η πτώση της δημοτικότητας του «καταλληλότερου» σύμφωνα με την MRB αλλά και η εμπλοκή της αγίας οικογένειας Μητσοτάκη με τις ευεργεσίες της SIEMENS και κανονίσανε το βράδυ για μάσες στου Μπαϊρακτάρη.

Πληροφορίες φέρνουν τον «καταλληλότερο» να κατουρήθηκε πάνω του από χαρά στο άκουσμα της αποπομπής Σημίτη. Ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν τον Κ. Μητσοτάκη να έστειλε πάστες από τη Δέσποινα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ογδοηκοστό έβδομο

απόσπασμα απο την επιστολή "αποπομπής" του Σημίτη

"Με την απόφασή σου, που επιβεβαιώνουν οι πράξεις σου, δεν μπορεί να προσμετράσαι και να συγκαταλέγεσαι στη συντεταγμένη δύναμη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ."

Γιώργος Παπανδρέου φιλικός(!) 12/6/2008

ΣτΣ: Δυστυχώς για τον μπάμια δουλεύεις.

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Δημήτρη Χαντζόπουλου απο ΤΑ ΝΕΑ 12/6/2008

12.6.08

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ογδοηκοστό έκτο

«Να δεχθώ ότι τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης θα μπορούσαν να ήταν πιθανόν πιο γρήγορα(!) αλλά αυτό μη νομίζετε ότι σημαίνει πάρα πολλά πράγματα(!), διότι μία κυβέρνηση δεν έχει πολλά όπλα στα χέρια της».

Θανάσης Νάκος, βλαμμένος (απλά) 6/6/2008

ΣτΣ: Το ενδεχόμενο να τις κάνετε ευθανασία το έχετε σκεφτεί?

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Ηλία Μακρή απο τη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 7/6/2008

11.6.08

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ογδοηκοστό πέμπτο

(για τον ΟΤΕ)

«Δεν το καταλαβαίνω αυτό το ξεπούλημα(!) Πού το ξεπουλάμε δηλαδή(!) Φεύγει από το ελληνικό κράτος και πού πάει;(!) Μα δεν ζούμε στην Ευρώπη;(!) Δεν είναι ενοποιημένη πια η οικονομία της Ευρώπης; (!)».

Αννα Ψαρούδα Μπενάκη , αστροπελέκι! 6/6/2008

ΣτΣ: Πέρσι έχεσε, φέτος βρώμισε, χρυσή μου!

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Σπύρου Ορνεράκη απο ΤΑ ΝΕΑ 6/6/2008

10.6.08

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ογδοηκοστό τέταρτο

(ο υπουργός Μεταφορών, στον Αθήνα 9,84 για το αν θα συμμετάσχει στο μποϊκοτάζ στο γάλα για να μην πωλείται πάνω από 1 ευρώ)

«Αναγκαστικά θα συμμετάσχω γιατί δεν έχω χρόνο να πάω (!)»

Κωστής Χατζηδάκης , βιλούδινος! 4/6/2008

ΣτΣ: Εσυ δεν πίνεις γάλα. Πίνεις βιλούδο μεταξύ άλλων!

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Πάνου Μαραγκού απο το ΕΘΝΟΣ 3/6/2008

9.6.08

Γαμώ τη τύχη μου … Γαμώ!

Στα ύψη η δημοτικότητα του πρωθυπουργού χωρίς να υπάρχει επίσημη μέτρηση από εταιρία δημοσκόπησης. Αυτό συμπέραναν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος αφού είδαν τον πρωθυπουργό να κάνει δηλώσεις για τους πυροπαθείς χωρίς να φοράει αμπέχονο η έστω ζακέτακι όπως συνηθίζει σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα. Ο πρωθυπουργός αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους συνοφρυωμένος (sic). Οι δημοσιογράφοι νόμιζαν ότι ήταν έτσι λόγω του σεισμού στην Πάτρα. Οι δημοσιογράφοι δεν φημίζονται για την ευφυΐα τους. Στη πραγματικότητα ήταν έτσι επειδή ο κ. Λούλης του είπε να μην πάει γήπεδο τη Τρίτη στο πρώτο αγώνα της εθνικής Ελλάδος και ανοίξει στόματα γιατί τον βλέπει κατακαλόκαιρο να φοράει γούνες τσιντσιλά στη Βουλή αν αρχίσουν πάλι πυρκαγιές και χρειαστεί να συνεχίσει να είναι ο «καταλληλότερος»

Ο πρωθυπουργός αρχίζει να αναπολεί τις εποχές που ήταν άλλος ο «καταλληλότερος» και αυτός στην αντιπολίτευση και βοσκούσε ανενόχλητος σε καταπράσινα λιβάδια όπου φορώντας γάντια πετούσε χαρταετούς και του αγόραζαν σκύλους για κατοικίδια που μετά- πάντα κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες - κατέληγαν στο BBQ της Ραφήνας.

Ακολουθώντας τη γνωστή επιτυχημένη μανιέρα σε περιόδους συμφοράς και καταστροφών άρχισε πάλι να μοιράζει 3000 € έτσι για πλάκα σε όποιον περάσει και τα ζητήσει από καμία τράπεζα της Πάτρας. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι από τα 195 000 000 € δωρεάς που προέκυψαν για τους περσινούς πυροπαθείς μόνο 30 000 000 € έχουν εκταμιευθεί. Τα υπόλοιπα τοκίζονται κάπου για κάποιους. Έτσι γενικώς και αορίστως.
Οι Έλληνες άλλωστε λεφτά έχουμε. Πολλά. Να φαν και οι κότες. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα αν κάνετε μια βόλτα στα super market. Το γάλα πχ στο Monte Carlo πωλείται πιο φθηνά από ότι στη χώρα μας και αγελάδες οι Μονεγάσκοι δεν διαθέτουν. Ενώ εμείς μέχρι που τις ψηφίζουμε κιόλας.

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ογδοηκοστό τρίτο

Δήλωση για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

«Ορίστε που καταντά όποιος σαν αυτόν πορευεται!».

Γιώργος Καρατζαφέρης , σκατόψυχος 5/6/2008

ΣτΣ: Πρόσεξε μη δάγκωσεις τη γλώσσα σου και ψοφήσεις.

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Δημήτρη Χαντζόπουλου απο ΤΑ ΝΕΑ 7/6/2008

8.6.08

Η απουσία

ΣτΣ: Η απουσία - Νέα τάξη πραγμάτων

6.6.08

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ογδοηκοστό δεύτερο

«O Κώστας Καραμανλής είναι περισσότερο απο εταίρος...Είναι φίλος.».

Νικολά Σαρκοζί, ερωτευμένος 4/6/2008

ΣτΣ: Και γιατί δεν τα φτάχνετε μεσιέ λα πρεζιντάντ. Είναι η Κάρλα, καλύτερη?

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Κώστα Μητρόπουλου απο ΤΑ ΝΕΑ 4/6/2008

5.6.08

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ογδοηκοστό πρώτο

«Είμαι εδώ για να πρωστατεύσω το κοινωνικό σύνολο!».

Σωτηρης Χατζηγάκης, προστάτης 4/6/2008

ΣτΣ: Τι περιμένεις τότε? Πήγαινε να κρεμαστείς γρήγορα.

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Γιάννη Ιωάννου απο το ΕΘΝΟΣ 4/6/2008

4.6.08

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα ογδοηκοστό

«Πόλεμο θέλει ο κ. Βγενόπουλος μαζί μας; Θα τον έχει».

Γιάννης Δραγασάκης Obi Wan Kenobi αριστερός τζεντάϊ 27/5/2008

ΣτΣ: May the force be with you!

Η γελοιογραφία της ημέρας

3.6.08

Έκλασεν η νύφη, σχόλασεν ο γάμος

Με ποινικές συνέπειες απειλεί τον δήμαρχο Τήλου ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς, εφόσον τελέσει γάμο μεταξύ ομοφύλων, όπως έχει ήδη προαναγγελθεί. O γνωστός σωματοφύλακας της αξιοπιστίας αλλά και της παρθενίας πλέον της κυβερνήσεως έχοντας λύσει όλες τις σημαντικές υποθέσεις του, έχοντας επιπλήξει δημόσια ακόμα και συνάδελφό του επειδή είπε ξεκάθαρα τι συμβαίνει στους κόλπους της δικαιοσύνης είπε να ασχοληθεί και με πιο πιπεράτα θέματα όπως ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ατόμων. Πριν κάνει καμία κίνηση του συστήνω να κάνει κανένα επιτόπιο έλεγχο ο ίδιος σε διάφορους gay χώρους της Αθήνας για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων στο μέλλον. Θα γνωρίσει εκτός γραφείου και πολλούς συνάδελφους του να πίνουν ένα ποτό εκεί και μετά για after να κυνηγάνε καλοφτιαγμένα πιτσιρίκια σε γνωστά darkrooms. Με αυτόν τον επιτόπιο έλεγχο ο κ Σανιδάς θα δείξει και το καλό πρόσωπο του προϊσταμένου που βρίσκεται κοντά στον υφιστάμενο του γεγονός που θα οδηγήσει σε σύσφιξη των σχέσεων τους και ακόμα καλύτερη επαγγελματική συνεργασία. Καλό θα είναι να μη φορέσει τα ανοιχτόχρωμα κοστουμάκια που συνηθίζει κατά τη επίσκεψη του σε αυτούς τους χώρους,γιατί μοιάζει με καταπιεσμένο γερομισμπίκη και θα "φάει" πόρτα. Του προτείνω να προτιμήσει πιο casual εμφάνιση για να μη δίνει στόχο φροντίζοντας το μονόπετρο δαχτυλίδι που φορά να το αφήσει σπίτι του.
Είμαι βέβαιος ότι μετά από αυτόν το επιτόπιο έλεγχο θα καταλήξει για "βρώμικο" στη Μαβίλη αναθεωρώντας πλήρως -τρώγοντας- τις αποφάσεις του για τη ποινική δίωξη του δημάρχου Τήλου που απλά κάνει τη δουλειά του.

ΣτΣ: Καλό θα είναι και για μας, όμορφους τόπους σαν τη Τήλο να μη τους μαθαίνουμε μόνο από τέτοιες ειδήσεις αλλά να κάνουμε και το κόπο να πηγαίνουμε για κανένα μπανακι το καλοκαιράκι. Έστω και αν μερικοί από μας θα πηγαίνουν να βλέπουν το δημαρχιακό μέγαρο σαν σημαντικό αξιοθέατο. Έτερον, εκάτερον...

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα εβδομηκοστό ένατο

«Πολύ έχει αδυνατίσει ο Καραμανλής - μπας και θα κάνει εκλογές;».

ανώνυμη κυβερνητική πηγή, ανησυχόντας ! 30/5/2008

ΣτΣ: Μη θορυβείστε, ανώνυμη κυβερνητική πηγή μου, το solarium "κόβει"!

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Δημήτρη Χαντζόπουλου απο ΤΑ ΝΕΑ 2/6/2008

2.6.08

Τον κώλο βάζεις μάγειρα, σκατά θα μαγειρέψει

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου κατά του κ. Γ. Κεφαλογιάννη έπειτα από καταγγελίες τριών αστυνομικών που ισχυρίστηκαν ότι προ τετραετίας τους είχε ζητήσει(!) να υπάρξει επιείκεια(!) για έμπορο χασίς που είχε τότε συλληφθεί! Η κυβέρνηση χωρίς να ιδρώσει το αυτί της του παρέχει πλήρη πολιτική κάλυψη καθώς κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει. Ο εκπάγλου καλλονής αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ Ε. Αντώναρος απορώντας για το θράσος των δημοσιογράφων που τον ρώτησαν γιατί δεν ζητείτε η παραίτηση του κ.Κεφαλογιάννη είπε ειρωνευόμενος: "Λόγω της μακράς του εμπειρίας στη πολιτική από το 2006 είναι άτυπος και άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού. Από που λοιπόν να παραιτηθεί;" και γέλασε κάθε πικραμένος εντός της αίθουσας Τύπου.
Συγχαρητήρια στην καλή μας κυβέρνηση που παρέχει απόλυτη πολιτική κάλυψη στα βύσματα μεγαλεμπόρων ναρκωτικών καθώς ως γνωστών τα μπικικινια από όπου και αν προέρχονται είναι πάντα ευπρόσδεκτα Σε λίγο καιρό θα καταντήσουν να δίνουν και φούντες χασίς μέσα σε φακελάκια με ψηφοδέλτια σαν επιβράβευση της προτίμησης σε υποψήφια τέκνα δεινοσαύρων της πολιτικής.
Εξαιτίας της κατανόησης που δείχνει η καλή κυβέρνηση στο σινάφι της, τα πιτσιρίκια που κάνουν χρήση ναρκωτικών για πάρτι τους, κρύβονται ακόμα και σε υπονόμους για να "χτυπήσουν" τη δόση που έχουν ανάγκη ενώ οι κουράδες που τους τα πουλάνε κυκλοφορούν ελεύθεροι με το Armani τους στα καφέ του Κολωνακίου μιλώντας για γκομενικά με έντιμους και πολιτικά έμπειρους πολιτικούς που συμβουλεύουν ακόμα και πρωθυπουργούς. Να μην απορείτε καθόλου λοιπόν που η χώρα πάει κατά διαόλου σεμνά και ταπεινά.

Στον αντίποδα, το κώλο της τριαντάφυλλο έχει κάνει μια δύσμοιρη αριοπαγιτισσα (sic) για να προλάβει να ξανακαθίσει στο σκαμνί για τρίτη(!) φορά τους διοικούντες την εταιρία ΔΕΚΑ το Σεπτέμβριο. Η κακομοίρα βιαζόταν να κανονίσει τις διακοπές της σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Κρήτης και τις έκατσε και αυτό τώρα και τρέχει. Για την ιστορία αναφέρω ότι είχαν γίνει δύο δίκες και δεν μπόρεσαν να τους χρεώσουν και το προπατορικό αμάρτημα με αποτέλεσμα να αθωωθούν με μεγάλη διαφορά ψήφων υπέρ τους. Προέκυψαν νέα στοιχεία όμως που αποδεικνύουν ότι οι κατηγορούμενοι ήταν παρόντες στην φάση που ο μαλάκας ο Αδάμ έφαγε το μήλο από τη ξετσίπωτη την Εύα και δεν έκαναν τίποτα για να τον αποτρέψουν. Μάλιστα ένας από αυτούς έπιασε και κουβέντα με το φίδι η όποια έχει ηχογραφηθεί από συνεργάτη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Πλέον είναι δύσκολη η τρίτη αθώωση τους καθώς η κυβέρνηση ψάχνει με αγωνία ενόχους του αντίπαλου στρατοπέδου για να εξασφαλίσει τα άλλοθι των ενόχων του δικού της. Παράλληλα η κάλη κυβέρνηση παραδίδει μαθήματα αξιοπιστίας κάνοντας τα στραβά μάτια στην υπόθεση των ομολόγων και τους δικους της που είναι μπλεγμενοι σε αυτή αλλά και αθωώνοντας από καταδίκες γνωστούς κουράδες όπως τον Καλούση(δικαστικός-νταβαντζής), τον Γιοσακη (παπαδοπαίδι-"προικισμένος"-δικαστικός), τον Βαβίλη(βαφτισιμιός μακαριστού φίλου-εμπορος όπλων- μοναχός) και κάτι κουμπάρους κομματόσκυλα που τους άρεσε πολύ το γάλα με προτίμηση αυτό της ΜΕΒΓΑΛ.

Σε αυτό το σημείο οφείλω να ομολογήσω ότι αισθάνομαι καταϋποχρεωμένος στον κ. Α. Βγενόπουλο, που έκανε μείωση 3% στην τιμή του γάλατος της εταιρίας Δέλτα που ανήκει στον όμιλο που εργάζεται. Με συγκίνησε ο μπαγάσας. Μας κάνει έκπτωση 0,040 €. Εκατομμύρια έβγαλε από τον ΟΤΕ εξαιτίας της αχρηστίας του κ. Αλογοσκούφη σκέφτηκε να μας κάνει ένα δωράκι ο άνθρωπος. Υποκλίνομαι στη μεγαλειότητα του με σεβασμό. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκε λίγο το κακό το μάτι, σκεπτόμενος τις μούντζες που τρώει καθημερινά από τον ελληνικό λαό. Λίγες μέρες ακόμα να περάσουν βλέποντας την χαριτωμένη φατσούλα του στη tv. και ο ελληνικός λαός θα φροντίσει να καταρρίψει το ρεκόρ φασκελόματος που μέχρι στιγμής κατέχει ο κ. Καραμανλής και ίσως ψυχρανθουν οι σχέσεις τους. Για τη ιστορία σας αναφέρω ότι στη τρίτη θέση ακολουθεί ο κ Μητσοτάκης ο πρεσβύτερος στη τέταρτη ο κ Γεώργιος Παπανδρέου ο νεώτερος.
«Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε» είπε ο αξιότιμος κύριος Aνδρέας στη Βουλή και τους κυβερνητικούς γιατί εκεί τον έπαιρνε να το κάνει ενώ αν τολμούσε να το πει αυτό στον ελληνικό λαό η απάντηση θα ήξερε ότι ήταν: "Μη σώσουμε και σε μάθουμε ρε σουρουκλεμέ" Στη Βουλή ο κ.Βγενοπουλος μπόρεσε να "αμολήσει" μύδρους κατά της κυβέρνησης για στάχτη στα μάτια. 400 000 000 € είναι πολλά λεφτά.
Τα "γλωσσοφιλα" με το Κώστα όταν σβήσουν οι κάμερες και τα φώτα. "Ανδρέα μου τη προσοχή σου μόνο: Ο Κώστας τρώει διπλόπιτα κομπλέ με extra τζατζίκι στου Μπαϊρακτάρη!"

ΣτΣ: Ζητώ συγγνώμη για την οσμή που διέπει τη φρασεολογία μου αλλά με ενέπνευσε ο τίτλος του κειμένου.

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Παράδειγμα εβδομηκοστό όγδοο

«Να ξέρετε ότι και το σουβλάκι(!) που τρώτε στα κάρβουνα είναι πολύ πιο επικίνδυνο(!) από το ηλιέλαιο(!) πολλές φορές και όμως το τρώμε το σουβλάκι και κανένας πανικός δεν υπήρξε».

Γίωργος Κωνσταντόπουλος υφυπουργός υγειας(!) μυρικαστικό 28/5/2008

ΣτΣ: Εδώ τρώμε στη μάπα αυτά που λές, χριστιανέ μου, το σουβλάκι θα μας πειράξει?

Η γελοιογραφία της ημέρας



του Δημήτρη Χαντζόπουλου απο ΤΑ ΝΕΑ 30/5/2008

1.6.08

Για την Αμαλία



Κέντρα Αιμοδοσίας

ΣτΣ: Το σημερινό post για την ημέρα μνήμης της Αμαλίας το βρήκα στο blog του pan