29.6.09

ΠΑΣΟΚ δαγκωτό



ΠΑΣΟΚ δαγκωτό ψήφιζε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο προσφάτως εκλιπών τραγουδιστής Michael Jackson. Την αποκάλυψη σοκ που ταρακούνησε συθέμελα την μουσική βιομηχανία παγκοσμίως έκανε νωρίς σήμερα το μεσημέρι η γνωστή στη χώρα μας για το τηλεοπτικό της ξεχείλωμα Χριστίνα Λαμπίρη. Η έγκριτη δημοσιογράφος παρουσίασε το video που μόλις παρακολουθήσατε κάτι που αποδεικνύει όπως δήλωσε τους ισχυρισμούς της. Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος και δεν επιβεβαιώνουν την είδηση γιατί τώρα με την υπόθεση SIEMENS το κόμμα κρατάει χαμηλούς τόνους. Ο πρώην βουλευτής όμως Κίμωνας Κουλούρης έσπασε τη σιωπή του και παραδέχτηκε ότι ο Michael ήταν στην Ελλάδα την περίοδο των ευρωεκλογών για να ψηφίσει τον αγαπημένο του Γιώργο. Μάλιστα ο κύριος Κουλούρης τον συνάντησε και αντάλλαξαν απόψεις για το πια είναι η καλύτερη αδιάβροχη μάσκαρα.
Ο ζεν πρεμιέ Ευάγγελος Αντρώναρος σε έκτακτη ενημέρωση στο press doom έσπευσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι ο ρόλος του Michael στην υπόθεση SIEMENS ήταν κρίσιμος για αυτό και κάποιοι ήθελαν να του κλίσουν το στόμα. Τόνισε επίσης ότι μπορεί ο Michael Jackson να ψήφιζε ΠΑΣΟΚ αλλά και ένας άλλος διάσημος, προσφάτως συγχωρεμένος, ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Καλογήρου ψήφιζε ΝΔ. Οι δημοσιογράφοι του επιτέθηκαν λέγοντας ότι επιτέλους λίγο σέβας στους νεκρούς πρέπει να δείχνουμε όλοι.

Τη ιδια ωρα στο studio του τηλεοπτικού σταθμού STAR o γνωστός(!) εκφωνητής διαφημίσεων του ΛΆΟΣ Θοδωρής Ρακιντζής με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά-πρόκειται για την μοναδική περίπτωση στα χρονικά, ανθρώπου που η μύτη του προσπαθεί φιλότιμα να προσεγγίσει το αριστερό αυτί του- έπεσε σε trance και ούρλιαζε τα ακατάληπτα : Καραμεγκασταρούκλα (?) ήταν ο Michael. Μπορεί να 'ηταν πασοκτζής και να πέθανε στην ψάθα αλλά εγώ ξέρω ότι έχει 100 τραγούδια κρυμμένα στο στρώμα του και άμα τα εκδώσουν οι κληρονόμοι θα βγάλουν γύρω στα 55,000,000,000,000,000,000,000,000 δολάρια. Ένας εμπριμέ κύριος ονόματι Μπιμπίλας μακράν ο πιο μετριοπαθής του πάνελ φάνηκε προς στιγμήν φανερά αναστατωμένος προσπαθώντας να μετρήσει μηδενικά.
Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις η κυρία Λαμπίρη έπραξε ότι ξέρει να κάνει πολύ καλά-πέρα από το να παχαίνει. Σκύλεψε τον μακαρίτη σε τέτοιο σημείο που σίγουρα θα γύρισαν πολλά στομάχια. Έτσι μάθαμε ότι ο Michael ήταν ένα καραφλό ζωντανό πτώμα με ουλές στους ώμους, τους γοφούς, τους μηρούς, τα γόνατα(?) και κάτω από το πηγούνι. Διέθετε μία μεγάλη συλλογή από επώνυμες αυτοκόλλητες μύτες που άλλαζε ανάλογα με τα ρούχα του καθώς και μια αντίστοιχη συλλογή αυτοκόλλητων αυτιών. Τα φρύδια του τα φορούσε με φερμουάρ και τα δόντια του ήταν αδαμάντινα από τα ορυχεία του Τζιμπουτί. Το συκώτι του superstar ήταν μοσχαρίσιο και προέρχονταν από εκλεκτή φάρμα της αργεντινής ενώ η σπάλα του ήταν χοιρινή. Εδώ η διάσημη δημοσιογράφος απολογήθηκε στο κοινό της διότι δεν κατέστει δυνατό να εντοπίσει τον εκτροφέα.

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με τον απόλυτο σταρ(?) της ημεδαπής Βισκαδουράκη-με το όνομα- ο οποίος δήλωσε ευτυχής για το χαμό του Michael Jackson γιατί επιτέλους άλλαξε η ατζέντα της επικαιρότητας που πολύ τον είχε κουράσει. Ο κύριος Βισκαδουράκης συνέκρινε την καλλιτεχνική του καριέρα ευθέως με εκείνη του κυρίου Jackson και αποφάνθηκε ότι η δική του είναι καλύτερη. Όλα αυτά χωρίς να κοκκινίσει... ή πρασινίσει έστω.