23.9.08

Πέρσι έχεσε φέτος βρώμισε

2 Ιουνίου 2008: Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου κατά του κ. Γ. Κεφαλογιάννη έπειτα από καταγγελίεςτριών αστυνομικών που ισχυρίστηκαν ότι προ τετραετίας τους είχε ζητήσει(!) να υπάρξει επιείκεια(!) για έμπορο χασίς που είχε τότε συλληφθεί! Η κυβέρνηση χωρίς να ιδρώσει το αυτί της του παρέχει πλήρη πολιτική κάλυψη καθώς κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει. Ο εκπάγλου καλλονής αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ Ε. Αντώναρος απορώντας για το θράσος των δημοσιογράφων που τον ρώτησαν γιατί δεν ζητείτε η παραίτηση του κ.Κεφαλογιάννη είπε ειρωνευόμενος: "Λόγω της μακράς του εμπειρίας στη πολιτική από το 2006 είναι άτυπος και άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού. Από που λοιπόν να παραιτηθεί;" και γέλασε κάθε πικραμένος εντός της αίθουσας Τύπου.Συγχαρητήρια στην καλή μας κυβέρνηση που παρέχει απόλυτη πολιτική κάλυψη στα βύσματα μεγαλεμπόρων ναρκωτικών καθώς ως γνωστών τα μπικικινια από όπου και αν προέρχονται είναι πάντα ευπρόσδεκτα Σε λίγο καιρό θα καταντήσουν να δίνουν και φούντες χασίς μέσα σε φακελάκια με ψηφοδέλτια σαν επιβράβευση της προτίμησης σε υποψήφια τέκνα δεινοσαύρων της πολιτικής.Εξαιτίας της κατανόησης που δείχνει η καλή κυβέρνηση στο σινάφι της, τα πιτσιρίκια που κάνουν χρήση ναρκωτικών για πάρτι τους, κρύβονται ακόμα και σε υπονόμους για να "χτυπήσουν" τη δόση που έχουν ανάγκη ενώ οι κουράδες που τους τα πουλάνε κυκλοφορούν ελεύθεροι με το Armani τους στα καφέ του Κολωνακίου μιλώντας για γκομενικά με έντιμους και πολιτικά έμπειρους πολιτικούς που συμβουλεύουν ακόμα και πρωθυπουργούς.Να μην απορείτε καθόλου λοιπόν που η χώρα πάει κατά διαόλου σεμνά και ταπεινά.

23 Σεπτεμβρίου 2008:"Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης δεν θα ασκεί πλέον καθήκοντα ατύπου συμβούλου του πρωθυπουργού, μετά την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης της Δικαιοσύνης και έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία στο Εφετείο", αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Στην άμεση(!) αυτή απόφαση κατέληξε ο μέχρι πρόσφατα "καταλληλότερος" πρωθυπουργός της χώρας βεβαιώνοντας το πανελλήνιο για τα αντανακλαστικά του που θυμίζουν έντονα την λαϊκή ρήση "Πέρσι έχεσε φέτος βρώμισε". Ο κύριος Γιάννης Κεφαλογιάννης, αυτός ο "Νέστωρας" της πολιτικής,είχε ασκήσει "πιέσεις"(!) σε αστυνομικούς της εκλογικής του περιφέρειας για να μην πολυενοχλήσουν(!) έμπορο ναρκωτικών φίλο του(!) Στην αρχή τον μέχρι πρόσφατα "καταλληλότερο" δεν τον πήρε η μπόχα. Άλλωστε σύμβουλοι του έχουν κάνει και χειρότερα. Σήμερα όμως μετά την απόφαση του εφετείου και δεδομένα τα νούμερα των δημοσκοπήσεων άρχισε να τον ενοχλεί η μπόχα και τον συμβούλεψαν να τραβήξει το καζανάκι λίγο. Όπως καταλάβατε χρωστάμε χάρη στον μοναχό-βασιλιά του real estate που ακούει στο όνομα Εφραίμ γιατί εξαιτίας της ιερής μπίζνας και μόνο, λαμόγια σαν τον πολυπράγμων πολιτευτή της Δεξιάς μπαίνουν προσωρινά στο πάγο.

Ελπίζω οι τρείς αστυνομικοί που είχαν τα κότσια να καταγγείλουν αυτόν τον ογκόλιθο της πολιτικής να μην βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή που το έπραξαν.

ΣτΣ: Το σκίτσο είναι του Σπύρου Ορνεράκη απο ΤΑ ΝΕΑ