2.6.08

Τον κώλο βάζεις μάγειρα, σκατά θα μαγειρέψει

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου κατά του κ. Γ. Κεφαλογιάννη έπειτα από καταγγελίες τριών αστυνομικών που ισχυρίστηκαν ότι προ τετραετίας τους είχε ζητήσει(!) να υπάρξει επιείκεια(!) για έμπορο χασίς που είχε τότε συλληφθεί! Η κυβέρνηση χωρίς να ιδρώσει το αυτί της του παρέχει πλήρη πολιτική κάλυψη καθώς κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει. Ο εκπάγλου καλλονής αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ Ε. Αντώναρος απορώντας για το θράσος των δημοσιογράφων που τον ρώτησαν γιατί δεν ζητείτε η παραίτηση του κ.Κεφαλογιάννη είπε ειρωνευόμενος: "Λόγω της μακράς του εμπειρίας στη πολιτική από το 2006 είναι άτυπος και άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού. Από που λοιπόν να παραιτηθεί;" και γέλασε κάθε πικραμένος εντός της αίθουσας Τύπου.
Συγχαρητήρια στην καλή μας κυβέρνηση που παρέχει απόλυτη πολιτική κάλυψη στα βύσματα μεγαλεμπόρων ναρκωτικών καθώς ως γνωστών τα μπικικινια από όπου και αν προέρχονται είναι πάντα ευπρόσδεκτα Σε λίγο καιρό θα καταντήσουν να δίνουν και φούντες χασίς μέσα σε φακελάκια με ψηφοδέλτια σαν επιβράβευση της προτίμησης σε υποψήφια τέκνα δεινοσαύρων της πολιτικής.
Εξαιτίας της κατανόησης που δείχνει η καλή κυβέρνηση στο σινάφι της, τα πιτσιρίκια που κάνουν χρήση ναρκωτικών για πάρτι τους, κρύβονται ακόμα και σε υπονόμους για να "χτυπήσουν" τη δόση που έχουν ανάγκη ενώ οι κουράδες που τους τα πουλάνε κυκλοφορούν ελεύθεροι με το Armani τους στα καφέ του Κολωνακίου μιλώντας για γκομενικά με έντιμους και πολιτικά έμπειρους πολιτικούς που συμβουλεύουν ακόμα και πρωθυπουργούς. Να μην απορείτε καθόλου λοιπόν που η χώρα πάει κατά διαόλου σεμνά και ταπεινά.

Στον αντίποδα, το κώλο της τριαντάφυλλο έχει κάνει μια δύσμοιρη αριοπαγιτισσα (sic) για να προλάβει να ξανακαθίσει στο σκαμνί για τρίτη(!) φορά τους διοικούντες την εταιρία ΔΕΚΑ το Σεπτέμβριο. Η κακομοίρα βιαζόταν να κανονίσει τις διακοπές της σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Κρήτης και τις έκατσε και αυτό τώρα και τρέχει. Για την ιστορία αναφέρω ότι είχαν γίνει δύο δίκες και δεν μπόρεσαν να τους χρεώσουν και το προπατορικό αμάρτημα με αποτέλεσμα να αθωωθούν με μεγάλη διαφορά ψήφων υπέρ τους. Προέκυψαν νέα στοιχεία όμως που αποδεικνύουν ότι οι κατηγορούμενοι ήταν παρόντες στην φάση που ο μαλάκας ο Αδάμ έφαγε το μήλο από τη ξετσίπωτη την Εύα και δεν έκαναν τίποτα για να τον αποτρέψουν. Μάλιστα ένας από αυτούς έπιασε και κουβέντα με το φίδι η όποια έχει ηχογραφηθεί από συνεργάτη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Πλέον είναι δύσκολη η τρίτη αθώωση τους καθώς η κυβέρνηση ψάχνει με αγωνία ενόχους του αντίπαλου στρατοπέδου για να εξασφαλίσει τα άλλοθι των ενόχων του δικού της. Παράλληλα η κάλη κυβέρνηση παραδίδει μαθήματα αξιοπιστίας κάνοντας τα στραβά μάτια στην υπόθεση των ομολόγων και τους δικους της που είναι μπλεγμενοι σε αυτή αλλά και αθωώνοντας από καταδίκες γνωστούς κουράδες όπως τον Καλούση(δικαστικός-νταβαντζής), τον Γιοσακη (παπαδοπαίδι-"προικισμένος"-δικαστικός), τον Βαβίλη(βαφτισιμιός μακαριστού φίλου-εμπορος όπλων- μοναχός) και κάτι κουμπάρους κομματόσκυλα που τους άρεσε πολύ το γάλα με προτίμηση αυτό της ΜΕΒΓΑΛ.

Σε αυτό το σημείο οφείλω να ομολογήσω ότι αισθάνομαι καταϋποχρεωμένος στον κ. Α. Βγενόπουλο, που έκανε μείωση 3% στην τιμή του γάλατος της εταιρίας Δέλτα που ανήκει στον όμιλο που εργάζεται. Με συγκίνησε ο μπαγάσας. Μας κάνει έκπτωση 0,040 €. Εκατομμύρια έβγαλε από τον ΟΤΕ εξαιτίας της αχρηστίας του κ. Αλογοσκούφη σκέφτηκε να μας κάνει ένα δωράκι ο άνθρωπος. Υποκλίνομαι στη μεγαλειότητα του με σεβασμό. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκε λίγο το κακό το μάτι, σκεπτόμενος τις μούντζες που τρώει καθημερινά από τον ελληνικό λαό. Λίγες μέρες ακόμα να περάσουν βλέποντας την χαριτωμένη φατσούλα του στη tv. και ο ελληνικός λαός θα φροντίσει να καταρρίψει το ρεκόρ φασκελόματος που μέχρι στιγμής κατέχει ο κ. Καραμανλής και ίσως ψυχρανθουν οι σχέσεις τους. Για τη ιστορία σας αναφέρω ότι στη τρίτη θέση ακολουθεί ο κ Μητσοτάκης ο πρεσβύτερος στη τέταρτη ο κ Γεώργιος Παπανδρέου ο νεώτερος.
«Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε» είπε ο αξιότιμος κύριος Aνδρέας στη Βουλή και τους κυβερνητικούς γιατί εκεί τον έπαιρνε να το κάνει ενώ αν τολμούσε να το πει αυτό στον ελληνικό λαό η απάντηση θα ήξερε ότι ήταν: "Μη σώσουμε και σε μάθουμε ρε σουρουκλεμέ" Στη Βουλή ο κ.Βγενοπουλος μπόρεσε να "αμολήσει" μύδρους κατά της κυβέρνησης για στάχτη στα μάτια. 400 000 000 € είναι πολλά λεφτά.
Τα "γλωσσοφιλα" με το Κώστα όταν σβήσουν οι κάμερες και τα φώτα. "Ανδρέα μου τη προσοχή σου μόνο: Ο Κώστας τρώει διπλόπιτα κομπλέ με extra τζατζίκι στου Μπαϊρακτάρη!"

ΣτΣ: Ζητώ συγγνώμη για την οσμή που διέπει τη φρασεολογία μου αλλά με ενέπνευσε ο τίτλος του κειμένου.