25.8.08

Ποιος σκότωσε τον Τζον Αυλακιώτη?

Προκειμένου να στραφούν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την υπόθεση Παυλίδη συνέβησαν δύο ενδιαφέροντα γεγονότα:

1. Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης έκανε αγωγή (sic) στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη γιατί τον έχει κάνει ρεζίλι στο πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις του για τα έργα και τις ημέρες της madame Δίκα και όχι μόνο. Αξιοσημείωτο είναι να θυμηθούμε τις δύο επίθεσης ληστείας που είχε δεχτεί το 2005 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις οποίες κλάπηκε υλικό των ερευνών του. Μόνο.

2. Η ελληνική αστυνομία συλλαμβάνει κατά τύχη τον έναν από τους αδελφούς Παλαιοκώστα (ο άλλος μπαγλαρωμένος είναι)

Πλέον μπορεί να κοιμάται ήσυχος ο ελληνικός λαός. Και ο πλανήτης ολόκληρος θα τολμούσα να πω. Αν συνεχίσει η υπόθεση Παυλίδη να πλήττει τη καλή κυβέρνηση η ελληνική αστυνομία θα εξιχνιάσει την υπόθεση Jimmy Hofa βρίσκοντας τι πραγματικά του συνέβη 32 χρόνια πριν και εξαφανίστηκε, ενώ θα είναι σε θέση να αποκαλύψουν επιτέλους ποιος σκότωσε τον JFK.
Αν κάτσει όμως και δεύτερο σκάνδαλο μετά του Παυλίδη τότε να είστε σίγουροι ότι λίγο πριν την ημέρα των εκλογών θα μάθουμε και Ποιος σκότωσε τον Τζον Αυλακιώτη

Προς το παρόν, έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τη πρεμιέρα της ιλαροτραγωδίας «Ο καταλληλότερος στη Θεσσαλονίκη». Όσοι δεν προλάβετε λόγω του πλήθους στις ουρές αναμονής η κρατική τηλεόραση ΥΕΝΕΔ θα προβάλλει τη παράσταση αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, χωρίς περικοπές. Η ταινία είναι αυστηρώς ακατάλληλη για ανήλικους.