24.6.08

Prison Break ala Greka

Στη ψειρού οδηγηθήκαν μετά την απολογία τους για την υπόθεση Ζαχόπουλου οι δύο κατηγορούμενοι δικηγόροι. O ένας εκ των οποίων είχε για υπεράσπιση των Κ. Πλεύρη τώρα τραβάει τα βυζιά του με μανία. Ο άλλος πάλι πιο ψύχραιμος πρότεινε στον αδερφό του να ξυρίσει το κεφάλι του να κάνει ολόσωμο τατουάζ και να μπει στη φυλακή με απώτερο στόχο να τον βοηθήσει να αποδράσει σε μερικούς μήνες. Και που ξέρεις μπορεί να γίνει και σίριαλ η ζωή του και να χεστεί στο τάλιρο γιατί με τους εκβιασμούς δεν είδε προκοπή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν οι δυο δικηγόροι συμμετείχαν στον εκβιασμό ενός Αγίου με το γνωστό κοσμικό όνομα Χρήστος Ζαχόπουλος και δρούσαν σαν πιόνια της 35χρονης βασικής κατηγορούμενης γνωστής και ως Μεσσαλίνα εξαιτίας της ακόρεστης δίψας για μπουχέσες που τη διακατέχει
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχαν κριθεί προφυλακιστέοι οι τρεις τους καθώς και ο έτερος Καπαδόκκης emo-εργατολόγος Χ. Νικολιτσόπουλος.

Ο Αϊ Χρήστος νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο αποθεραπείας στη Θεσσαλονίκη όπου και θα πάρει εξιτήριο μόλις κάτσει και άλλο ο κουρνιαχτός και χρειαστεί βοήθεια ο πρωθυπουργός-φίλος στις μελλοντικές εκλογές.

Πληροφορίες που φέρουν την ορθόδοξη εκκλησία να μελετάει την οριστική και αμετάκλητη Αγιοποίηση του πρώην «κυρίου Γενικού» δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί. Υπάρχουν ωστόσο μαρτυρίες ότι στο δωμάτιο του 10ου ορόφου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν, κατά την διάρκεια της κατάθεσης του στον ανακριτή: τα ντουβάρια δάκρυσαν. Από τα γέλια.