25.6.08

The empire strikes back

Μαλλιά κουβάρια η εύθραυστη Δημοκρατία μας εξαιτίας της αναταραχής στους κόλπους των Jedi που προκαλεί η υπόθεση Siemens.
Οι γαλάζιοι Jedi μακαρίζουν την τύχη τους που μόνο ο γιος του Darth Vader είχε νταραβέρια με την εν λόγο εταιρία αλλά ούτως η άλλως θεωρούν ότι έχει το ακαταλόγιστο λόγω βλακείας, ενώ η κόρη του πριγκίπισσα Dora προνοώντας εγκαίρως έδιωξε έναν μπαταξή υπασπιστή της σχετικό με το θέμα απο την αυλή της. Οι πιο σώφρονες γαλάζιοι όμως γνωρίζουν ότι όπου να ’ναι θα βγουν στη φόρα και οι δικές του πομπές και δεν τους σώζουν ούτε 128 Oscar από το ρεζιλίκι.

Οι πράσινοι Jedi πέρασαν στην αντεπίθεση και κατηγορούν τους γαλάζιους ότι και εκείνοι έκαναν περίεργη μπίζνα με τη Siemens. Συγκεκριμένα 19 πράσινοι οπαδοί του Οbi wan Kenobi-πιστoί φυσικά στη Δημοκρατία-κατέθεσαν ερώτηση προς τον κακό γερουσιαστή Δικαιοσύνης στην οποία κάνουν λόγο για ύποπτη πολιτική υπόδειξη συμμετοχής της Siemens σε διαγωνισμό για την προμήθεια κοριών που θα βοηθούσαν στην παρακολούθηση 1500 τηλεφώνων (όπως καταλαβαίνεται κομμένο το phone sex από δω και πέρα).

Οι πράσινοι Jedi αναστατωμένοι από τα δικά τους ρεζιλίκια φωνάζουν για να κρύψουν τις βρωμιές τους αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Τόνισαν ότι τους κοριούς τους πληρώσαμε 400% ακριβότερα από άλλους πιο φθηνούς.

Ο κακός γερουσιαστής Δικαιοσύνης χωρίς να ιδρώσει το αυτί του θέλησε να τους κεραυνοβολήσει με τα ιδία του τα χέρια αλλά περιορίστηκε να τους καταραστεί στην εσωστρέφεια. Υπερασπίζοντας τον γερμανό χορηγό, τους είπε ότι παίρνοντας τους κοριούς από εκείνον πήραν σαν δώρο και καινούρια αστρικά σπαθιά γιατί τα παλιά είχαν χαλάσει και οι πάθαιναν ηλεκτροπληξία οι Jedi.

Για τα 1500 τηλέφωνα που θα παρακολουθούνταν δεν έτρεξε κάστανο. Στα πλαίσια της συνοχής της Δημοκρατίας όλα επιτρέπονται άλλωστε. Όπως το να εκμεταλλεύεσαι την εξουσία για 5 χρόνια (διάρκεια παραγραφής αδικημάτων βουλευτών) για να εξασφαλίσεις μέχρι και τα δισέγγονα σου. Σαν αποτέλεσμα το να γίνεις Jedi θεωρείται το πιο επικερδές επάγγελμα στο γαλαξία .

May the force be with us!