8.4.08

Αρχαίο πνεύμα αθάνατο...

3000 άνδρες από όλα τα σώματα ασφαλείας. Κλοιός 200 μέτρων με 65 μοτοσυκλετιστές, 100 αστυνομικούς και 100 πυροσβέστες γύρω από τον δρομέα.1.600 έφιπποι της Προεδρικής Φρουράς είναι διασκορπισμένοι κατά μήκος της πορείας, την οποία ακολουθούν μέσω του Σηκουάνα 3 ταχύπλοα, καθώς και 1 ελικόπτερο από αέρος ( υπάρχει και εδάφους?). Της πομπής προηγούνται 15 μοτοσυκλετιστές που ακολουθούνται από 8 αστυνομικά αυτοκίνητα της Ασφάλειας Παρισίων. Στο κέντρο του κλοιού κάθε δρομέας συνοδεύεται από 4 άτομα της Ολυμπιακής Επιτροπής και ακολουθείται από 32 αυτοκίνητα της Αστυνομίας στα οποία θα επιβαίνουν 160 άνδρες (=λίγο στριμόκωλα βέβαια 5 σφίχτες σε ένα Peugeot)
Όχι δεν κήρυξε κανείς το πόλεμο στη Γαλλία.Μην θορυβήστε. Διακριτικά η Ολυμπιακή φλόγα βρίσκεται στο Παρίσι. Έτσι ακρίβως γινόταν και στην αρχαιότητα. Βέβαια ελικόπτερα, μοτοσυκλέτες, ταχύπλοα, Peugeot και Παρίσι δεν ύπηρχαν. Όλα τα άλλα όμως ίδια είναι. Απλά οι Γάλλοι φοβούντε μην τους σβήσει η φλογα γιατί γρουσουζιά μεγάλη θα τους βρει. Ως γνωστόν πέρα από το εξαιρετικό τους γούστο που περίτρανα απέδειξαν ψηφίζοντας τον Νικολά Σαρκοζύ για πρόεδρο(!) είναι και προληπτικοί. Δε την θέλουν την γρουσουζιά με τίποτα. Παρ-όλη την κινητοποίηση όμως η φλόγα τους έσβησε.
Υπάρχει λύση για να ξορκίσουν το κακό το μάτι. Πρέπει να λούσουν με ένα μπετόνι γαλλική βενζίνη TOTAL τον πρόεδρό τους. Κατόπιν να τον ανάψουν με την ρεζέρβα ολυμπιακή φλόγα που τους δώσαμε σε φαναράκι και να τον αμολήσουν να τρέχει πάνω-κάτω τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων. Με αυτό τον τρόπο και λαμπαδηδρομία θα κάνουν πρωτότυπη. Και το Θιβετιανό θέμα θα περάσει στα αζήτητα, άρα τέρμα και οι κουβέντες για μποϊκοτάζ. Και θα φύγει η γρουσουζιά από πάνω τους με το "απόβρασμα" που ψηφίσανε για πρόεδρο. Αλλά προπάντων θα σώσουν απο τα σκοτάδια της τρέλλας ένα νέο και όμορφο κορίτσι.


"Εχω στα χέρια μου έγγραφο μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων της Κίνας, όπου ζητούν συγγνώμη για το φοβερό λάθος που έκαναν, και αντι να στείλουν συμπλήρωμα διατροφής έστειλαν ουσίες που προκάλεσαν τον διασυρμό της εθνικής μας ομάδας άρσης βαρών Πιστεύω ότι μετά από αυτό το στοιχείο, οι Έλληνες θα καταλάβουν ότι ήταν αδύνατον ο εθνικός μας προπονητής να χορήγησε απαγορευμένες ουσίες στους αθλητές μας", είπε ο δικηγόρος του Χρήστου Ιακώβου (που παραιτήθηκε από χθες) και πρόσθεσε: "Ο κ. Ιακώβου έχει παρακαλέσει τους Έλληνες πολίτες, πριν τον καταδικάσουν, να περιμένουν τα στοιχεία που τεκμηριώνουν αθωότητα".
Μακάρι να αποδειχθεί ότι γουστάρανε να πάρουν ντόπα οι αθλητές μας. Μην μας χαλάσουν και την όρεξη που έχουμε να τους ταπεινώσουμε, να τους ξεφτιλίσουμε και στην συνέχεια να τους κατασπαράξουμε. Ας μην μας στερήσουν αυτή τη χαρά. Καθότι σαν λαός γουστάρουμε πολύ να τρώμε ωμή ελληνική σάρκα. Και γουστάρουμε περισσότερο αν αυτή η σάρκα ανήκει σε κάποιον που είναι καλύτερός μας. 'Έτσι μπορούμε και εμείς τρώγοντας τον να αισθανθούμε άξιοι και καλύτεροι όταν θα τον χωνεύουμε στη κοιλάρα μας. Άντε, πεινάμε!