4.1.08

Τα λαμόγια και ο Δράκος


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στον όμιλο της Marfin θα πέρναγε ο Παρθενώνας και κατ’ επέκταση ο Ιερός βράχος της Ακροπόλεως εάν δεν αποφάσιζε ο Γ.Γ. Πολιτισμού Χ. Ζαχόπουλος να αυτοκτονήσει. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη και η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό. Ο πρωθυπουργός καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι σοβαρά πλέον γιατί βλέπει κακά όνειρα όπως το Μητσοτάκη να κάνει μακροβούτια τσίτσιδος ή ότι εργάζεται σα σερβιτόρος σε αναψυκτήριο του Κορωπίου και το αφεντικό του δε του κολλάει ένσημα . Επιπροσθέτως τα έχει πάρει στο κρανίο που τόσοι άχρηστοι μαζεμένοι στο Μαξίμου μόνο να τρώνε ξέρουν και να σερφάρουν βλέποντας δωρεάν τσόντες στο internet.
Στη πυρά λοιπόν αποφάσισε να ρίξει τον Χρήστο Ζαχόπουλο, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να απεγκλωβιστεί από τη σκανδαλώδη υπόθεση. Πρώτος και καλύτερος ο βαψομαλλιάς γενικός της ΝΔ χαρακτήρισε «προσβλητική» τη στάση του κ. Ζαχόπουλου και τον κατήγγειλε ότι ουσιαστικά πρόδωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Πρωθυπουργός,γιατί αντί να πιεί ένα λίτρο στρυχνίνη και να πεθάνει στα σίγουρα διάλεξε να πηδήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού του με αποτέλεσμα να τη γλιτώσει. " Πάλι καλά που δεν έμενε και στον πρώτο" δήλωσε με νόημα. Τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής της Ν.Δ. Απ. Σταύρου που του χει λείψει το Μαξίμου μετά τη μαλακία που είχε κάνει πέρσι στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το άρθρο 24 και προσπαθεί να γλύψει όσο μπορεί μπας και στραβωθεί ο πρωθυπουργός και τον ξαναβάλει μέσα στα πράματα.
Βουλευτές και κομματικοί παράγοντες, που διαθέτουν και λίγη τσίπα πάνω τους, εμφανίζονται επιφυλακτικοί αφού ο άνθρωπος ακόμα βρίσκεται στην εντατική. Κορυφαίοι υπουργοί που δεν έχουν καθόλου τσίπα σημείωναν, ωστόσο, ότι τη γραμμή της πλήρους απαξίωσης του Χρ. Ζαχόπουλου έχει χαράξει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που είναι ξετσίπωτος αναντάμ παπαντάμ.


« Τα κερατά μου τα δίφορα» φέρεται να δήλωσε ο πρωθυπουργός για τους δύο εξ απορρήτων του κκ Αγγέλου, Ανδριανό που είναι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό μέσα στα σκατά της υπόθεσης αυτής. Ο κ.Αγγέλου μάλιστα έχει έναν συγγενή-γεωλόγο που είχε λυσσάξει να διοριστεί στη διοίκηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου. Έριξε τα μούτρα του και ζήτησε μια χάρη από το κ Ζαχόπουλο και ως γνωστόν ο κ Ζαχόπουλος δεν χαλούσε χατίρια και έγινε ο διορισμός. Όσον αφορά τον κ.Ανδριανό δεν μιλάει πλέον σε κανέναν ούτε για «καλημέρα» για να μην παραβιάσει το δημοσιογραφικό του απόρρητο. Αυτού του είδους το δημοσιογραφικό απόρρητο γνωστές φαμίλιες της Ιταλίας και της Σικελίας το ονομάζουν «Ομερτά».
Μέσα σε όλον αυτόν τον ορυμαγδό ο κ. Βουλγαράκης-υπουργός Ναυτιλίας κάνει οτι είναι ανθρωπίνον δυνατό για να ξεσηκώσει τους λιμενεργάτες και να στρέψει αλλού τα φώτα της δημοσιότητας λέγοντας τους οτι θα τους πουλήσει στη Giant του Γιάγκου Δράκου για κάτι ψιλά. Οι λιμενεργάτες υποσχέθηκαν να αφαλοκόψουν μαζί με αυτόν και τον Γιάγκο Δράκο αν συνεχίσουν να ασχόλουνται μαζί τους και όχι με τα γαλάζια λαμόγια που εκτρέφουν με μελετημένο σχέδιο 4 χρόνια τώρα.