17.1.08

Ένας κούκος κάθοταν στις τριανταφυλλιές που κλάδευε...


«Ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη δυστυχώς για τη κυβέρνηση.» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος στους δημοσιογράφους στο press-room. Επίσης τόνισε ότι ο πρωθυπουργός στη Ραφήνα όπου και βρίσκεται τα απογεύματα αρέσκεται να κλαδεύει τις τριανταφυλλιές του για να ξεφύγει λίγο από τη τραγική αυτή ιστορία. «Άλλωστε η σύγκρουση με τη διαφθορά περιλαμβάνει και κλαδέματα.» όπως χαρακτηριστικά είπε. Είναι σαφές ότι μετά το κλάδεμα νέα τριανταφυλλένια μπουμπούκια θα πετάξουν στη θέση των παλιών. Η κυβέρνηση ωστόσο ευελπιστεί ότι δεν θα πηγαίνει κανένας κούκος αυτόκλητα να κάτσει πάνω τους.
Ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε επίσης ότι ο πρωθυπουργός και οι αυλικοί του όταν βρίσκονται στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στη Μόσχα δεν κάνουν υπεραστικά τηλεφωνήματα σε έλληνες αυτόχειρες γιατί κοστίζουν πολύ και θέλουν να κάνουν οικονομία. Άλλωστε μετά το κάζο που τους έκανε η fovodane αποφεύγουν γενικώς να χρησιμοποιούν τηλέφωνα γιατί ποτέ δε μπορείς να ξέρεις πόσοι σε ακούνε. Η κυβέρνηση για την επικοινωνία της με διάφορους χρησιμοποιεί κούκο που δυστυχώς μερικές φορές αποδεικνύεται χαμηλότερος των προσδοκιών. « Αλλά τι τα θές, τι τα θές έτσι είναι η ζωή. Να γελάς και να κλαίς βράδυ ή πρωΐ» είπε με νόημα.

Με αυτά και άλλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι κοντά στο στόχο του να φέρει στα όρια νευρικού κλονισμού τους συναδέλφους του αφού όλοι όσοι παρευρίσκονταν στην χθεσινή «τύπου» συνέντευξη κάνουν, πλέον, χρήση ισχυρότατων ηρεμιστικών.