2.1.13

Η ηλιθιότητα είναι αήττητη: Τα Βραβεία


Η ηλιθιότητα είναι αήττητη και παρεξηγημένη για αυτό κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε την πρωτοβουλία να ιδρύσουμε μια ακαδημία ηλιθίων. Θλίβομαι τα μάλα που μέχρι στιγμής δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τα μνημόνια που έχουμε υπογράψει με τους δανειστές μας ως κράτος. Απορώ πως δεν το σκέφτηκαν οι αρμόδιοι.

Στο μέλλον ευελπιστώ  να πραγματοποιηθεί το όνειρο μου και να διοργανώνουμε κάθε χρόνο μια λαμπρή τελετή αντάξια των Oscar στην οποία θα βραβεύουμε τους ηλίθιους που ζουν ανάμεσα μας μερικοί εκ των οποίων επηρεάζουν αναπόφευκτα τις ζωές μας.




Μέχρι να συμβεί αυτό το apropos την πρώτη εργάσιμη του νέου χρόνου τιμά τους ηλίθιους που φιλοξένησε στην ομώνυμη στήλη του. Το top-10 που ακολουθεί δημιουργήθηκε από τις δικές σας επισκέψεις όπως αυτές αποτυπώθηκαν στο Analytics της Google.

Καλή χρονιά με αγάπη , υγεία, και γέλιο.

Στο νούμερο 10 η αφεντιά μου. Ένα πρωινό του Νοέμβρη παρατηρούσα αμέριμνος την επικαιρότητα στα media και ορίστε τα αποτελέσματα.

Στο νούμερο 9 ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος επιβεβαιώνει αυτό που λέει ο σοφός λαός: "Σε όλα τα σπίτια ένας τρελός, στο δικό μας όλοι" 

Στο νούμερο 8 ο Ηλίας Κασιδιάρης. Δεν χρειάζονται συστάσεις. Μόνο ψυχιατρική παρακολούθηση. 

Στο νούμερο 7 ο Νίκος Ευαγγελάτος και τα μπουμπουκάκια του ανθίζουν και μας πήρε η μπόχα.

Στο νούμερο 6 η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τελεία.

Στο νούμερο 5 ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αφρίζει και γελοιοποιείται.

Στο νούμερο 4 μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε μια πρωτότυπη παράσταση τους αποδεικνύουν περίτρανα-το φωνάζουν θα έλεγα-ότι είναι ηλίθιοι.

Στο νούμερο 3 ο συνδικαλισμός που ξέρουμε και θέλουμε να ξεχάσουμε αλλά δεν μας αφήνουν.

Στο νούμερο 2 ο Βύρων Πολύδωρας. Εθνικό κεφάλαιο.

Στο νούμερο 1 ο ένας και μοναδικός άγνωστος θαυμαστής του Πάνου Καμμένου με την φλογερή πένα γράφει ιστορία κερδίζοντας της καρδιές μας.