19.11.12

Η ηλιθιότητα είναι αήττητη #1105

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τον κύριο Θ. Μαυρίδη την κυρία Α. Σιδηροκαστρίτου με τις ευλογίες του κυρίου Νίκου Ευαγγελάτου να επιτίθενται στον δυο φορές βραβευμένο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το έργο του, ευρωβουλευτή Κρίτωνα Αρσένη.

 Ο ευρωβουλευτής στην παρέμβαση του υποστηρίζει ότι πρέπει να τοποθετηθούν βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας 5 παρατηρητές κητωδών στο πλοίο που εκτελεί σεισμική έρευνα για τον εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου σε Αιγαίο και Ιόνιο και η ελληνική κυβέρνηση πρέπει αυτό να το απαιτήσει από την εταιρία που έχει αναλάβει τις εργασίες. Υποστηρίζει ότι οι συγκεκριμένες έρευνες θα έχουν σοβαρότατες επιπτώσεις στους πληθυσμούς των κητωδών.

 Αυτά τα κοσμήματα της ελληνικής δημοσιογραφίας θεώρησαν σωστό επειδή δεν συμφωνούν με τις απόψεις του κ Αρσένη να επιτεθούν με προσωπικές αιχμές και κατά-ριπάς με γελοία υπονοούμενα για την επαγγελματική του εμπειρία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης δήλωσε σχετικά με το θέμα:

 «Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Κρίτων Αρσένης να είναι σίγουρος ότι τα θαλάσσια κήτη του Ιονίου κινδυνεύουν λιγότερο από τις σεισμικές έρευνες, απ´ ό,τι κινδυνεύουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας από ορισμένες πρωτοβουλίες Ελλήνων ευρωβουλευτών»

 Ας ασχοληθεί ο κύριος Μανιάτης με το μαγαζάκι του που ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο. Ας αφήσει τις παρεμβάσεις επίπεδου Σεφερλή και ας προσευχηθεί να δείξουν έλεος τα κήτη της ΠΑΣΟΚαρίας που ετοιμάζονται να κατασπαράξουν τον ίδιο και αυτόν που τον διόρισε.


 ΣτΣ: Για τους « καλοπροαίρετους» δεν γνωρίζω τον Κρίτωνα Αρσένη. Παρακολουθώ το έργο του κατά καιρούς από δημοσιεύματα στον Τύπο. Είναι χυδαίο αυτό που του έκαναν. Ο άνθρωπος δεχόταν τις χυδαίες επιθέσεις και χαμογελούσε. Μόνο αυτό έχω να πω.