24.9.12

Τω καιρώ της κρίσεως,


αγκινάρες άνθισαν πάνω από τον τάφο του γέροντα Παίσιου την στιγμή που ορθόδοξοι Ταλιμπάν βεβαιώνουν ότι είχαν φυτέψει λιγούστρα. Το θαύμα συνέβη πριν από λίγο όταν ανακοινώθηκε επίσημα η σύλληψη του αμαρτωλού γέροντα Παστίτσιου από την υπηρεσία λογοκρισίας της Τεχεράνης Αθήνας.



 Όλα ξεκίνησαν όταν Ελληνίδα μοιχαλίδα, που για ευνόητους λόγους δεν θα ονοματίσουμε, αποφάσισε να αφήσει λίγο τον μπουλκουμέ καθώς πρήστηκαν τα χείλια της και να μαγειρέψει στον κερατά της ένα ταψί παστίτσιο μπας και του κλείσει το στόμα. Ο δαίμονας όμως καιροφυλακτούσε και το παστίτσιο ζωντάνεψε κεραυνοβολώντας την άτυχη γυναίκα με καυτή μπεσαμέλ. Στην συνέχεια παίρνοντας την μορφή του σεβάσμιου καλόγερου Παΐσιου πήγε σε ένα internet cafe και όπως κάθε μούφα καλόγερος που σέβεται τον εαυτό του έφτιαξε profile στο facebook για να διαφθείρει το χριστεπώνυμο πλήθος των Ελλήνων που κατοικοεδρεύει εκεί.
Η επιτυχία από τις προβλέψεις του ήτανε τέτοια που σκανδαλίστηκαν οι έχοντες τα δικαιώματα χρήσης του brand Παίσιος στην Ελλάδα και αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους. Τα χρυσαυγίδια σταμάτησαν να μηρυκάζουν σερνικοβότανο με πρωτεΐνη όγκου και πιασαν το παστίτσιο. Στην αρχή η κίνηση τους αυτή ευαισθητοποίησε έναν νεαρό, θύμα του ακατάσχετου αυνανισμού, που ηγήθηκε του αγώνα τους. Η συνέχεια είναι γνωστή και εξαπλώθηκε σε όλο το Ελληναριό του διαδικτύου γεγονός που οδήγησε στην σύλληψη του γέροντα Παστίτσιου από την υπηρεσία της δικαιοσύνης που προλαβαίνει τις αυτοκτονίες 16χρονων κάθε δεύτερη Τρίτη.

Ας ελπίσουμε ότι καμία Ελληνίδα μοιχαλίδα δεν θα μαγειρέψει μουσακά στον κερατά της και έχουμε άλλα ντράβαλα με τα δαιμόνια.

 Όσοι έχουμε ακόμα λίγο νιονιό στο κεφάλι μας ας μην λησμονούμε ότι σε μια χώρα που ο πρωθυπουργός επικαλείται την βοήθεια του Θεού μέχρι και για να τραβήξει το καζανάκι του όλα μπορούν αν συμβούν.