24.4.12

Επιστολή Στήριξης



Στην δημοσιότητα δόθηκε η επιστολή στήριξης(sic) του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στον Αντώνη Σαμαρά. Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ. Καραμανλή πριν τις διορθώσεις έχει ως εξής:


"Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι να βγει πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα όπως όταν κυβερνούσα εγώ, «βλέποντας και κάνοντας» ή «αφήνοντας τα για αργότερα».

Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας αλλιώς δεν ισοπεδώνεται εύκολα. Κάτι ξέρω και γω. Το προσπάθησα.

 Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος κινδυνεύει να στερήσει από όλους όσους έχουν φάει το καταπέτασμα να φάνε και άλλο. Μόνο που το γράφω αυτό αναστατώθηκα και ρεύτηκα.

 Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση του βλαμμένου που βρήκα στο μπαούλο του θείου Κωνσταντίνου να τρώει τις ναφθαλίνες και τον ενεργοποίησα για να βγάλω από την μέση τη κόρη του Ψηλού που με φώναζε συνέχεια «χοντρό».

 Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα να συνεχίζουμε να τρώμε, να τρώμε, να τρώμε μέχρι να σκάσουμε. Χαρουπια.

Μου χα χα χα χα.


 Κώστας Καραμανλής

πρώην πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων