1.4.12

Πολυαγαπημένε μου Θέμο

Πολυαγαπημένε μου Θέμο Αναστασιάδη,

Είμαι καλά στην υγεία μου και το ίδιο επιθυμώ και για εσένα.


Ενδιαφέρον το κείμενο που διάβασα εχθές στην ιστοσελίδα της εφημερίδας(?) που εκδίδεις και φέρει τη υπογραφή σου. Τέτοιες μαλακίες είχα να διαβάσω από την εποχή που βασίλευε ο μακαριστός Χριστόδουλος και διοργάνωνε λαοσυνάξεις των ταλιμπάν της Ορθοδοξίας. 
Είμαι βέβαιος ότι ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ θα δάκρυσε από ζήλια που δεν μπορεί να γράψει στην δημοτική τόσες καταπληκτικές αράδες μίσους. 


 Θα σε σοκάρω αλλά σε πληροφορώ ότι οι απελπισμένοι ξένοι δεν είναι μόνο μαχαιροβγάλτες. Έχουν και ψείρες. Κουκουναράτες. Στόχος τους είναι να μας κολλήσουν. Να μας κάνουν ψωριάρηδες. 


 Μου αρέσει που προτείνεις να τους διώξουμε ΟΛΟΥΣ (caps lock) από την χώρα συμφωνώντας με την πομφόλυγα του αγγελοκρουσμένου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας που κάνει λόγο για «ανακατάληψη της Ελλάδος». Είναι λογικό να συμφωνείς με τον βλαμμένο. Σε καταλαβαίνω. Έμαθες για τις παρτούζες που διοργανώνει το κόμμα του με το Ψυχαρομπομπολέικο και ζήλεψες. Άνθρωπος είσαι και εσύ. Έχεις ανάγκες. Το τονίζω ξανά: Σε καταλαβαίνω. 


Λαμπρή και πρακτική η ιδέα να φέρει βαρύ οπλισμό η αστυνομία αν και σε πρόλαβε ο Καρατζαφέρης. Και με αυτόν συμφωνείς. Να το προσέξεις. Προτελευταίο στάδιο πριν την τρέλα είναι να αρχίσεις να συμφωνείς με τον Καμμένο. Τελευταίο με την Χρυσή Αυγή. Έχε το υπόψη. Δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος για να απολωλαθεί. Πιστεύω ότι τεθωρακισμένα οχήματα με οπλοπολυβόλο και πυροβόλο μπορούν άνετα και ευέλικτα να κινηθούν στους δρόμους της Αθήνας «γαζώνοντας» όποιον αλλοδαπό πιάνουν να παρανομεί. Τόσα όπλα έχουμε άλλωστε. Να μην τα αξιοποιήσουμε; Βέβαια θα πρέπει να εκπαιδευτούν οι αστυνομικοί στις βολές μην φάει καμία αδέσποτη κανένας μελαχρινός Έλληνας και έχουμε δράματα.


 Για όλα τα παραπάνω θα χρειαστούν λεφτά τα οποία όμως δεν υπάρχουν. Πιστεύω ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να δώσεις λίγα από εκείνα τα € 5 000 000 που είχες, στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σου νομίζω, σε ενα ταξίδι σου στην Ελβετία. Αν το κάνεις υπόσχομαι να ξεκινήσω αγώνα στα social media ώστε την οδό Σοφοκλέους που συχνάζουν οι ψωραλέοι βρωμομετανάστες ψάχνοντας για δουλειά να την μετονομάσουμε σε οδό Θέμου Αναστασιάδη. 


Η ανάκαμψη που επικαλείσαι στο υστερόγραφο σου θα καθυστερήσει να έρθει είναι η αλήθεια. Όσο υπάρχουν στην χώρα εκδότες σαν και εσένα που έχουν μετατρέψει την εφημερίδα τους σε εκπτωτικό κουπόνι supermarket δεν υπάρχει σωτηρία. Να τα λέμε αυτά. 


Η κρίση τάραξε συθέμελα την χώρα μας. Στέρησε από πολλούς που δεν είχαν «φάει» τίποτα την αξιοπρέπεια τους. Έκανε όμως και ένα καλό. Κατέστρεψε τις μάσκες που φορούσαν πολλοί και είδαμε όλοι τα αποκρουστικά πρόσωπα που κρύβονταν από πίσω. Κατέστρεψε και την δική σου μάσκα καλέ μου Θέμο. Εκείνη του χαμογελαστού, έξω καρδιά τύπου, που νόμιζα ότι είχε λίγο τσίπα πάνω του.


Με εκτίμηση

Ένας αφελής.