9.1.12

Η πίσω πόρτα

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» φέρεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να ρώτησε τον Σταύρο Ψυχάρη ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρώην πρωθυπουργός είχε συναντήσει όλους του μεγάλους εκδότες της Αθήνας γνωστοί στην καθομιλουμένη και ως ναταβατζήδες ή διαπλεκόμενοι για να κουβεντιάσει μαζί τους για τον καιρό. Τους είχε ζητήσει να μπουν στο Μαξίμου από την πίσω πόρτα μην δουν οι γείτονες με ποιους νταραβερίζεται και του κρεμάσουν κουδούνια γεγονός που τους τραυμάτισε. Ψυχολογικά.



Από εκείνη την συνάντηση οι αθώοι, άσπιλοι και αμόλυντοι εκδότες δεν αποκόμισαν τα μετρητά που ήθελαν όταν ο πρώην πρωθυπουργός τους ζήτησε να σοβαρευτούν λίγο με τις μαλακίες που γράφουν στις φυλλάδες τους. Από την επομένη κιόλας για να τον εκδικηθούν που δεν τους τα έδωσε όπως είχαν συνηθίσει στο παρελθόν από τους προκατόχους του άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους στο Τύπο ΚΑΙ δημοσιεύματα που ούτε η Νικολέτα Ράλλη μπαίνει στον κόπο να ασχοληθεί στην εκπομπή της στο STAR.

 Το αποτέλεσμα αυτή της συνάντησης με τους εκδότες ήταν συγκλονιστικά. Σε πρώτη φάση έκλεισε η Ελευθεροτυπία. Οσονούπω θα κλείσει και ο ΔΟΛ. Γεγονός που θα αναγκάσει το .ΠΑΜΕ και τις πυγολαμπίδες του ΣΥΡΙΖΑ να βγουν στους δρόμους διαδηλώνοντας που θα μπει λουκέτο σε ένα μεγάλο δημοσιογραφικό συγκρότημα και δισεκατομμύρια εργαζόμενοι θα μείνουν στον δρόμο επειδή έτσι θέλησε η χούντα του ΠΑΣΟΚ και ο σατανικός ΓΑΠ. Με την σειρά του ο ΣΚΑΙ προσπαθεί να πείσει το πανελλήνιο ότι δεν υπήρξε σκάνδαλο στην υπόθεση των ανταλλαγών της λίμνης Βιστωνίδας με φιλέτα ακίνητα του δημοσίου προβάλλοντας σε λούπα στην τηλεόραση του ένα ντοκιμαντέρ που δυστυχώς δεν σκηνοθέτησε ο μαιτρ του φανταστικού και της αλληγορίας Terry Gilliam αλλά φέρει τον τίτλο “The imaginarium of monk Efraim” και είναι μια αηδία και μισή. Στον ΑΝΤ1 ακόμα ασχολούνται με τον τραυματισμό του κόκκυγα της Χριστίνας Παππά στο Dancing on ice και δεν έχουν χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Στο Mega ντρέπομαι να σας γράψω τι γίνεται γιατί θα μας κόψει η λογοκρισία. Εσώρουχα πάντως δεν φορά κανένας παρουσιαστής ειδήσεων. Προτιμούν babylino.

 Κλείνοντας μια παράκληση: Δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζουμε τους εκδότες πουτάνες. Οι πουτάνες έχουν μπέσα. Και τιμή που δεν μεταφράζεται ούτε σε χρήμα ούτε σε “είδος”

ΣτΣ: Δημοσιεύτηκε στο Epikairo 8/1/2021