13.9.11

Τέλος ή λίγο πριν

Πανηγυρική ήταν η εμφάνιση του πρωθυπουργού στην 76η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης . Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στην συμπρωτεύουσα για να τον υποδεχτούν κρατώντας στα χέρια αυγά, γιαούρτια, φωτοβολίδες και δέντρα που ξερίζωσαν από τα παρτέρια της Τσιμισκή. Οδηγοί μηχανών συνόδευαν ένα αλαλάζων πλήθος "αγανακτισμένων" μαρσάροντας περήφανα που βρήκαν την ευκαιρία να αποδείξουν πόσο θόρυβο κάνουν οι τρύπιες εξατμίσεις. Την συγκέντρωση χαιρετησαν οι ταξιτζήδες οι οποίοι προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα εκδηλώνοντας έντονα την ερωτική τους διάθεση στο Πρωθυπουργό αλλά και στον Υπουργό Υποδομών κραυγάζοντας: "Αυτό είναι το σωστό, γ*μ*στε τον Ραγκούση και τον Πρωθυπουργό" αποστομώνοντας κάθε σώφρων πολίτη αλλά και όσους ανόητους πιστεύουν ότι η κοινωνία μας είναι κατά της διαφορετικότητας.


 Πρωταγωνιστικό ρόλο στην συγκέντρωση αγάπης και αλληλεγγύης έδειξε για άλλη μια φορά η εταιρία δημοσίων θεαμάτων του ομίλου ΚΚΕ,ΠΑΜΕ. Αποκλείοντας το δημαρχείο αφισοκόλλησαν έντυπα που ενημέρωναν τον πρωθυπουργό ότι είναι ανεπιθύμητος στη πόλη επειδή... έτσι γουστάρουν. Όσοι πολίτες περιμένατε κάποια μορφή διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ για τις 21 απολύσεις συναδέλφων τους λυπάμαι αλλά είστε αφελείς (εμού συμπεριλαμβανομένου). Χαρούμενη νότα σε αυτό το τσίρκο ήταν ομάδα οπαδών του Ηρακλή που ζητούσαν να απαγορευθεί στον Αντώνη Ρέμο να τραγουδάει γιατί η ωτίτιδα που παθαίνεις ακούγοντας τον ίσως αποδειχθεί μεταδοτική.

 Πληροφορία που έκανε λόγο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μισθώσει το Orient Εxpress για να μεταφέρει ψηφοφόρους του στην Θεσσαλονίκη είναι ανακριβής. Τον "μουτζούρη" μίσθωσε το κόμμα της περήφανης αριστεράς και της προόδου από το υστέρημα που κρατούσε σε κάλτσα για να καλύψει την μισθοδοσία των υπαλλήλων του ραδιοφωνικού σταθμού του

 Συμφώνα με πολύ συντηρητικές εκτιμήσεις αναρχο-δεξιο-φασιστο-lifestyle blog περίπου 150 000 000 αστυνομικοί θωράκισαν την συμπρωτεύουσα από τρομοκρατικά χτυπήματα εξωγήινων.

 Ο πρωθυπουργός βαθύτατα συγκινημένος από αυτήν την υποδοχή κάλεσε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο το μεσημέρι της Κυριακής στο οποίο αποφασίστηκε ομόφωνα ένα δώρο στους έλληνες πολίτες. Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος σε υπέροχα ελληνικά είπε σε έναν εμβρόντητο ελληνικό λαό όμορφα πράγματα τα οποία μετέφρασα στην καθομιλουμένη για να τα καταλάβουμε καλύτερα :
"Ζώα κάνουμε ότι μπορούμε για να γλιτώσουμε διατίμηση στην μπομπότα. Κάποιοι από εσάς-και ξέρω ποιοι είναι-σφυρίζουν αδιάφορα. Φτού σας ρεμάλια. Να σας δω αν θα κάνετε τα ίδια όταν στο κυριακάτικο τραπέζι θα σας σερβίρουν μπαμπακόπιτα από συσσίτιο. Επειδή στις επόμενες εκλογές δεν πρόκειται να πάρουμε ούτε τα ποσοστά του πάλαι ποτέ ΚΚΕ-μλ πάρτε ένα χαράτσι στα ακίνητα που θα εισπράττεται από τον λογαριασμό της ΔΕΗ να'χετε να πορεύεστε μπας και πιάσουμε τους στόχους και γλιτώσουμε το διεθνές ρεζιλίκι της χρεωκοπίας και την αύξηση της τιμής στο χαρουπαύλερο" 

Την σκυτάλη πήρε ο Πρωθυπουργός στην συνέντευξη τύπου. Αφού λυπήθηκε που είδε τους δημοσιογράφους ιδρωμένους στριμόκωλα στην αποθήκη του ΟΛΘ και όχι στην άνετη και δροσερή αίθουσα τύπου του Βελλίδειου όπως συνηθίζονταν, αποφάσισε να τους χαρίσει την τελειωτική λοβοτομή και να τους λυτρώσει μια ώρα αρχύτερα από το βάσανο τους απαντώντας με ειλικρίνεια σε ότι μαλακία ρωτούσαν. Άξιο λόγου είναι το γεγονός ότι την ώρα που δήλωσε ότι "η χώρα μας είναι ανάμεσα στις 30 πλουσιότερες της υφηλίου και παρόλα αυτά οι εταίροι μας μας δάνεισαν" ράισαν οι βιτρίνες του Luis Vuitton στην Αθήνα. Όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι σε θέση να τους αποκαλύψει το τέλος του EZEL εκείνος του εξήγησε τι είναι το πρωτογενές έλλειμμα. Όταν δε έκανε αναφορά στην αποτυχία του μέτρου της συλλογής αποδείξεων πολλοί αγανακτισμένοι που εισέπραξαν ικανοποιητική επιστροφή φόρου θα αλληλοκοιταχθήκαν χαμογελώντας ένοχα.

 Πληροφορίες που έφεραν τον Αντώνη Σαμαρά να έκανε χρήση babylino την Κυριακή είναι απολύτως ανακριβείς. Νομίζω.

ΣτΣΔημοσιεύτηκε στο blog Epikairo 12/9/2011