10.1.11

Apex Predator

Μέχρι την στιγμή που ένας 22χρονος πυροβολούσε εν ψυχρώ και σκότωνε 6 ανθρώπους σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση της γερουσιαστού των Δημοκρατικών Gabrielle Giffords στο Tucson της Arizona η Sarah Palin στην ιστοσελίδα της στο facebook είχε αναρτημένο αυτό τον χάρτη.


Σε αυτόν έχει σημαδέψει - χρησιμοποιώντας στόχο όπλου - τους γερουσιαστές που υποστήριξαν το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του συστήματος υγείας των ΗΠΑ. Σημειώνει: "This is just the first salvo in a fight to elect people across the nation who will bring common sense to Washington. Please go to sarahpac.com and join me in the fight."

Λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση 6 ανθρώπων η Sarah Palin απέσυρε τον χάρτη από την ιστοσελίδα της στο facebook και δήλωσε στο sarahpac.com :

"On The Tragedy in Arizona"
My sincere condolences are offered to the family of Rep. Gabrielle Giffords and the other victims of today's tragic shooting in Arizona.
On behalf of Todd and my family, we all pray for the victims and their families, and for peace and justice.


Στη χώρα που στις 4 Ιουλίου 1776 ψηφίστηκε «Η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ» άτομα σαν την συγκεκριμένη καλλιεργούν συστηματικά το μίσος καταπατώντας κάθε μια λέξη αυτού του κειμένου. Θρησκευτικά κινήματα Χριστιανών ευχαριστούν δημοσίως τον Θεό που όπλισε το χέρι του 22χρονου πιτσιρικά και μακέλεψε 6 ανθρώπους.

Ο άνθρωπος θεωρείτε πρωτεύον θηλαστικό (Apex Predator). Δεν έχει αντίπαλο στην τροφική αλυσίδα. Πέρα από τον ίδιο του τον εαυτό. Σε πολύ κατώτερες κλίμακες θηλαστικών υπάρχει στοιχειώδης αλληλοσεβασμός.

ΣτΣ: Φωτογραφίες του BBC από την εκτέλεση 6 ανθρώπων στο Tucson της Arizona. Μεταξύ των θυμάτων και ένα 9χρονο παιδί.