17.10.10

#logo31 (update)

Πανελλήνια συγκίνηση και αναστάτωση προκάλεσε η απόσυρση από τον δημοκρατικά(?) ανοικτό(?) διαγωνισμό νέου λογοτύπου της ΟΝΝΕΔ του περίφημου #logo31. Εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα η διοίκηση της ΟΝΝΕΔ απέσυρε την δημοφιλέστερη μέχρι πρότινος συμμετοχή που φιλοτέχνησε η κυρία Μαρία Κωνσταντινίδη (photo) απλά και μόνο επειδή διαφωνούσαν με το αισθητικό concept.

Οι επιπτώσεις από αυτήν την αήθη και προκλητική για την δημοκρατία μας κίνηση προκάλεσε την λύπη αλλά και τον θυμό στους Έλληνες πολίτες. Η εκκλησία της Ελλάδος κατηγορεί την ΟΝΝΕΔ για εμπάθεια καθώς λίγες μόλις ώρες μετά την δημόσια στήριξη της μεσω twitter, το #logo31 εξαφανίστηκε από το site του διαγωνισμού. Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος με δελτίο τύπου ενημέρωσε ότι αύριο σε έκτακτη συνέλευση θα αποφασίσει τι θα υποστηρίξει στο εξής. Πληροφορίες από έγκυρη πηγή φέρνουν την @churchofgreece να υποστηρίζει το #logo206.

Η ΟΝΝΕΔ ισχυρίζεται ότι οι διαδικασίες που προωθεί είναι ανοικτές στα πρότυπα της Επάρατης Δεξιάς. «Πολλά τα φάσκελα που μαζεύουμε χρόνια τώρα. Κάπως πρέπει να προστατέψουμε και την υπόληψη μας» δήλωσε στέλεχος που δεν επιθυμεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του. H νέα διοίκηση της νεολαίας έδωσε εντολή σε όλα τα εγγεγραμμένα μελή να πάνε να ψηφίσουν συγκεκριμένα σύμβολα γιατι πιστεύουν ότι υπάρχει πιθανότητα να καταντήσουν να έχουν για νέο logo μέχρι και το βρακι του Μητσοτάκη αν κάποιος το ανεβάσει στο site σαν πρόταση.

Εντωμεταξύ σε δύο στρατόπεδα είναι χωρισμένοι οι πιστοί φενταγίν της νεολαίας της νέας ΝΔ. Στο πρώτο υπάρχουν εκείνοι που προωθούν πτηνό σαν σύμβολο της ΟΝΝΕΔ ενώ στο δεύτερο κάνουν λόγο για τέλος στον ρατσισμό των πτηνών και προωθούν την επικράτηση και θηλαστικών πτηνών όπως πτερωτά άλογα, γαϊδούρια γουρούνια και αλλά σπάνια είδη της μυθολογίας και του φανταστικού. Η πρόταση δε να αποτελέσει logo της ΟΝΝΕΔ o σκελετός γυαλιών της Νάνας Μούσχουρη κρίθηκε passé ωστόσο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για χουντικά σύμβολα και γραμματοσειρές που θυμίζουν γραφήματα ακροδεξιών.

Παρά τον πανικό που δημιουργήθηκε ο διαγωνισμός του νέου λογοτύπου της ΟΝΝΕΔ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον γεγονός που έχει οδηγήσει στο πρόθυρα του τρελλοκομείου την νέα διοίκηση της περήφανης οργάνωσης που δολοφόνησε τον Νίκο Τεμπονέρα. Την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, κατέχει η συμμετοχή του καλλιτέχνη Μετατιμής Bobo Charbonnier συγκεντρώνοντας 210 ψήφους. Η ανοικτή διαδικασία επιτρέπει και σε εσάς να ψηφίσετε εδώ. Ωστόσο κρατήστε και μια πισινή διότι το τσεκούρι της οννεδίτικης λογοκρισίας είναι αμείλικτο...όπως και οι λοστοί της

Τέλος σαν φόρο τιμής στην καλλιτέχνιδα Μαρία Κωνσταντινίδη και στο δημοφιλές δημιούργημα της που τόσο άδικα αποκλείστηκε από τον ανοικτό(?) διαγωνισμό δημιουργήθηκε στο facebook «Ενας Τοπος Για Να Θυμομαστε Ολοι Μας , Και Να Μαθαινουν Επομενες Γενεες» ότι η ΟΝΝΕΔ γράφει ιστορία όχι μόνο στα εγκληματολογικά χρονικά της χώρας αλλά και στο διαδίκτυο.

UPDATE: Με οξύτατα εντερικά προβλήματα νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα της κτηνιατρικής κλινικής Αθηνών ο υπεύθυνος της ΟΝΝΕΔ για την ιστοσελίδα του διαγωνισμού νέου λογοτύπου της περήφανης οργάνωσης. Οι θεράποντες κτηνίατροι χορήγησαν στον άτυχο νέο αντιλυσσικό όρο και σύντομα θα εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν. Στον Καιάδα με το #logo31 πετάχτηκε μόλις πριν από λίγο και το #logo206. Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό θα υποστήριζε η @churchofgreece