5.10.10

Έρως?

Πρόβλημα με άγνωστες μέχρι στιγμής συνέπειες για την οικονομία της χώρας δημιούργησε ο πρώην υπουργός παιδείας Άρης Σπηλιωτόπουλος όταν ανέφερε δημοσίως και χωρίς αιδώ ότι ο πρώην καταλληλότερος πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μπορεί(?)και πρέπει(!) να προσφέρει ακόμα πολλά(?) σε αυτόν τον τόπο. Η κυβέρνηση αποφάσισε την ενεργοποίηση του τρομονόμου και ήταν ένα βήμα πριν την σύλληψη του πρώην υπουργού με την κατηγορία διασποράς τρομοκρατικών δηλώσεων ωστόσο με παρέμβαση του πρωθυπουργού που είχε βεγγέρα στον κινέζο πρόεδρο Γουεν Τζιμπάο δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Πρώτο θύμα των δηλώσεων Σπηλιωτόπουλου υπήρξαν οι κτηνοτρόφοι Βορείου Ελλάδος καθώς παρατηρήθηκε ότι «κόπηκε» το γάλα των αγελάδων τους ένεκα της απειλής. «Σταμάτησαν να γεννάν και τα πρόβατα μας. Δεν πάει άλλο!» φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος της ένωσης απειλώντας με αφαλοκόψιμο τον ωραίο Άρη.

Σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να προλάβει γενίκευση της κρίσης σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για το Έθνος ο πρόεδρος της νέας Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έστειλε επιστολή στον ωραίο Άρη της οποίας το περιεχόμενο είμαι σε θέση να γνωρίζω και σας μεταφέρω: «Αγαπητέ Άρη, Τι σου ‘κανα και πίνεις τσιγάρο στο τσιγάρο και είναι τα πικρά σου ματιά στο πάτωμα καρφιά; Πες μου για δε με αφήνεις με δυο φιλιά να πάρω απ΄τα θολά σου μάτια τη μαύρη συννεφιά;» Ο Αντώνης Σαμαράς στην επιστολή του σημειώνει με νόημα: «Οι πόνοι που σε σφάζουν ειν’ πόνοι διπλοί για μένα, σταλάζουν στη καρδιά μου τα δάκρυα που κλαις. Νά ‘ξερες πως σπαράζουν τα μέσα μου για σένα που στέκεσαι μακριά μου και λόγο δεν μου λες. Φιλικά Αντώνης.»

Συγκινημένος ο πρώην υπουργός παιδείας σπάζοντας την σιωπή του απάντησε στην επιστολή του κυρίου Σαμαρά δείχνοντας να συμμερίζεται το ενδιαφέρον του: «Αξιότιμε πρόεδρε, Τον βλέπω στο ποτήρι μουουουουουουουου, και πίνοντας τον πίνω, και όταν τελειώσει το πιοτόοοοοοοοοοοο, δεν ξέρω τι θα γίνωωωωωω. Σαν ξεκούρδιστο ρολόι που δεν παίρνει πια στροφή το μυαλό μου έχει μείνει στην δική του πια μορφή. Τον βλέπω στο ποτήρι μουουουουουουουου, και πίνοντας τον πίνω και όταν τελειώσει το πιοτόοοοοοοοοοοο, δεν ξέρω τι θα γίνωωωωωω. Πίνω από τις 9 το βράδυ και έφτασε τρεισήμισι και το νου μου βασανίζει η δική του θύμηση. Τον βλέπω στο ποτήρι μουουουουουουουου, και πίνοντας τον πίνω, και όταν τελειώσει το πιοτόοοοοοοοοοοο, δεν ξέρω τι θα γίνωωωωωω, με εκτίμηση Άρης»

Αργά χτες το βράδυ κύκλοι της Ρηγίλλης συνομίλησαν με την Μελίνα Ασλανίδου και την Τζένη Βανου αναζητώντας μια λύση στο έκτακτο αυτό πρόβλημα που έλαχε στην κόλπους της μείζονος αντιπολίτευσης απειλώντας να θέσει το κόμμα σε νέο κύκλο εσωστρέφειας.

ΣτΣ: Την υπέροχη φωτογραφία την βρήκα στο blog Hakis