6.10.10

Κυνηγετική περίοδος


Με μεγάλη επισημότητα ξεκίνησε η έναρξη κυνηγετικής περιόδου μεταναστών στη χώρα μας. Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε από ξανθές ελληνίδες κυρίες με ροζ κλάμερ στο μαλλάκι που κατοικοεδρεύουν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα αλλά μπορούν να εντοπιστούν και στο κοινό του Λάκη Λαζόπουλου. Από την παρέα τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν και περήφανοι έλληνες κυνηγοί που έχοντας πατήσει τα 40 εξακολουθούν να μένουν με τη μανούλα τους γιατί «τα βγάζουν δύσκολα πέρα». Οι τελευταίοι μάλιστα όταν βλέπουν τηλεοπτική κάμερα έχουν μια ακατανίκητη επιθυμία να αναφέρονται στα γεννητικά τους όργανα(?). Ωστόσο αν η κάμερα είναι του Star channel έχει παρατηρηθεί ότι καλλωπίζουν με σάλιο τα φρύδια τους και πιάνουν πόστο μπροστά εκφράζοντας άποψη ακόμα και για τον προστάτη του Καραγκούνη.

Οι κυνηγοί μεταναστών συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και κρατώντας ανά χείρας την άδεια κυνηγιού που τους χορήγησε η ανοχή της επίσημης πολιτείας λάβανε θέσεις για το παραδοσιακό λιντσάρισμα αλλοδαπών. Η δημοφιλής, στους κατοίκους, οργάνωση «Χρυσή Αυγή» αφιλοκερδώς προσέφερε υλικό, τεχνολογία και γνώση για το πώς θα σαπακιάζουν στο ξύλο άτυχους ανθρώπους χωρίς να τους αφήνουν ανάπηρους ή να τους σκοτώνουν γιατί ενδεχομένως να ευαισθητοποιηθεί η αστυνομία και να έχουν ντράβαλα σαν οικογενειάρχες άνθρωποι που είναι.

Σύμμαχο στο πλευρό τους οι τιμημένοι κυνηγοί μας έχουν τον «Σύνδεσμο Ελλήνων Εφέδρων»(!) που αποτελείται από παλαιά «νούμερα» της επάρατης δεξιάς που ξέρασε και η ίδια από τους κόλπους της. Την εκδήλωση υποστηρίζει συμφωνά με ασφαλείς πληροφορίες ο παλαίμαχος πρασινοφρουρός δημοσιογράφος Σπύρος Χαντζάρας υποψήφιος δήμαρχος στις αυτοδιοίκητες εκλογές Νοεμβρίου για μια «Αθήνα Ελεύθερη» από τα μιάσματα αλλόθρησκους οπαδούς του Σόρος (?) που έχουν γεμίσει την ιστορική πρωτεύουσα μας αφγανικές ψείρες που είναι και κουκουναράτες.

Την εκδήλωση κάλυψε κανάλι της Νορβηγική τηλεόρασης. Απολαύστε το.



ΣτΣ: Το ρεπορτάζ της Νορβηγικής τηλεόρασης δεν με θίγει. Με θλίβει. Όχι γιατί δυσφημίζει την χώρα που ζω στο εξωτερικό- αυτό η Ελλάδα το έχει κάνει και το κάνει  μόνη της αποτελεσματικότερα. Με θλίβει γιατί με οδηγεί σε μια αλήθεια που αρνούμαι πεισματικά να παραδεχτώ: Το αυγό του φιδιού έχει πια επωαστεί στην ψυχή αρκετών συμπολιτών μου. 


Την μετάφραση του ρεπορτάζ έκανε ο pølsemannen