18.9.10

Η ηλιθιότητα είναι αήττητη

Παράδειγμα # 652
Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή τα όσα είπε χθες στην ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η πρώτη δημόσια εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιώργου Καμίνη έγινε με απουσία του λαού της Αθήνας αλλά παρουσία πλήθους υπουργών της Κυβέρνησης, του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, βουλευτών και στελεχών του κόμματος του μνημονίου.
Έτσι με τον πιο λαμπρό τρόπο επιβεβαιώθηκε το πόσο «ανεξάρτητη»(!!!) είναι η υποψηφιότητα του φίλου κ. Καμίνη, ο οποίος επειδή δεν κατοικεί στην πόλη στην οποία θέλει να γίνει Δήμαρχος, δεν την γνωρίζει(?), δεν την αγαπά(?) και όπως έχει παραδεχθεί(?) δεν έχει ακόμη… λύσεις για τα προβλήματά της. Σπατάλησε το χρόνο του σε συκοφαντίες(?), που θα τον εκθέσουν, γενικόλογους αφορισμούς και προσωπικές επιθέσεις κατά υποψηφίων.Τι κρίμα για έναν πανεπιστημιακό δάσκαλο(!)».

ΣτΣ: Ο Νικήτας Κακλαμάνης ασκεί (sic) πολιτική με απαράμιλλο στυλ: Λαϊκίζει μέχρι να ματώσει ο πωπός του.


(Την υπέροχη φωτογραφία μαζί με ένα εξαιρετικό άρθρο-για να μην ξεχνάμε τα πεπραγμένα του δημάρχου των "Πράσινων" Αθηναίων-την βρήκα στο site Ραπόρτο.)