3.8.10

Solar tsunami

Με τιμές αρχηγού κράτους ετοιμάζεται το έθνος να υποδεχθεί το φώς που θα απλωθεί πάνω από τα κεφάλια μας απόψε τη νύχτα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μια ηλιακή έκρηξη τεραστίων διαστάσεων που συνέβη το σαββατοκύριακο προκάλεσε ένα ανάλογο ηλιακό κύμα (τσουνάμι) το οποίο υπολογίζεται ότι θα «χτυπήσει» τον πλανήτη μας σήμερα το βράδυ.

Η ηλιακή έκρηξη ανατρέπει τους σχεδιασμούς της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για τις σχεδιαζόμενες από καιρό επαναλαμβανόμενες απεργίες του σωματείου προκαλώντας την μήνιν του κυρίου Ν. Φωτόπουλου. «Δεν θα επιτρέψουμε στον Θεό Ήλιο να κάνει κουμάντο στα αναφαίρετα δικαιώματα μας στο νταβατζιλίκι με το φώς» υποσχέθηκε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του περήφανου και μαχητικού σωματείου. Ο κ Φωτόπουλος υποσχέθηκε ότι θα θίξει το θέμα της προβοκατόρικης συμπεριφοράς του Ήλιου στο sequel του STAR TREK ενώ ανακοίνωσε τα σημεία όπου μαχητές της ΓΕΝΟΠ θα μοιράζουν δωρεάν PIZ BUIN με δείκτη προστασίας 50+ στους Έλληνες πολίτες.

Εντωμεταξύ η κυβέρνηση αναζητεί ματαίως από το πρωί στα νησιά τον Κώστα Χαρδαβέλλα και ζητεί εξηγήσεις για την ελλιπή ενημέρωση της από εκείνον ως όφειλε. Αποκαλύπτω ότι ο διάσημος δημοσιογράφος παραθερίζει στις δαιδαλώδεις στοές της σπηλιάς του Νταβέλη ετοιμάζοντας ρεπορτάζ που θα συγκλονίσει.

Η ΝΔ με έκτακτο δελτίο τύπου ενημερώνει ότι έγκαιρα το κόμμα είχε μιλήσει στον ελληνικό λαό για τις επιπτώσεις του Μνημονίου στα φυσικά φαινόμενα της χώρας. Το ηλιακό τσουνάμι απλά επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Τα κόμματα της πονεμένης Αριστεράς υπερθεματίζουν κατά τις παγκοσμιοποίησης του ζωογόνου Ηλίου ενώ πληροφορίες εμφανίζουν μουτζαχεντίν του ΠΑΜΕ να έχουν ναυλώσει διαστημόπλοιο με προορισμό τον πλανήτη για την τοποθέτηση πανό που θα αναγράφεται το σύνθημα: «Φονιάδες των λαών. Αμερικάνοι»

Η Σέχτα των Επαναστατών με προκήρυξη της στο περιοδικό OK αναφέρει ότι αφού γνωρίζει που παίζει τένις ο Χατζημαλάκας γνωρίζει και που βρίσκεται ο διακόπτης που κλίνει τον Ήλιο με ότι και αν αυτό σημαίνει για το μέλλον της ανθρωπότητας.