25.8.10

Παναγιά μου βόηθα

Tην ωραία Βέροια επέλεξε για να παραθερίσει ύστερα από 87 ολόκληρα χρόνια η Παναγία Σουμελά κατόπιν συμβουλής του στενού συνεργάτη της κ. Ιβάν Τρομερού-Σαββίδη. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ο βαθύπλουτος Πόντιος επιχειρηματίας έχοντας αναλάβει αποκλειστικά την διαχείριση των label “Panagia Soumela” και “Panagiotis Psomiadis” έκρινε σκόπιμο ότι η παρουσία της Παναγίας αυτοπροσώπως στη χώρα μας είναι μια πετυχημένη εμπορική κίνηση κάνοντας μάλιστα και οικονομία κλίμακας αφού δεν θα απαιτηθούν έξτρα πόροι για το επαναλανσάρισμα στην αγορά της βόρειας Ελλάδας και του label “Panikas:O Makedonas tis Kardias mas”ενόψει των εκλογών του Νοέμβρη.

Η επίσκεψη της Παναγίας στην Ελλάδα κινητοποίησε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που έστειλαν ανταποκριτές για να καλύψουν το σημαντικό γεγονός. Ωστόσο έντονη υπήρξε η αντίδραση της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας Madonna η οποία με δελτίο τύπου ενημέρωσε ότι δεν θα ξαναπατήσει το ξερό της στη Ψωροκώσταινα και κάλεσε τον σύντροφο της Χεσούς να πάρει ένα τηλέφωνο τον συνονόματο του και προϊστάμενο της Παναγίας Σουμελά να τη μαζέψει λίγο γιατί έχει ξεσαλώσει και λειτουργεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί χωρίς να κόβει τα σχετικά θεωρημένα από την εφορία εισιτήρια.

Η Παναγία Σουμελά διαμένει στην εξοχική κατοικία της και ομώνυμο μοναστήρι της περιοχής. Χιλιάδες πιστοί χριστιανοί παράτησαν τις διακοπές τους στα ξενοδοχεία και κάνουν κάμπινγκ πέριξ του μοναστηρίου ευελπιστώντας ότι κάπου θα την πετύχουν για να την δουν λίγο. «Μα καμία πετσέτα θαλάσσης θα απλώσει, καμία κιλότα θα πλύνει, όλο και κάπου θα την πετύχουμε» δήλωσε η Παρθένα Φουντουκίδου γνωστό τέκνο της καραδεξιάς παράταξης και φανατική θαυμάστρια της Παναγίας.

Εντωμεταξύ ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Βορείου Ελλάδας Πανίκας Ψωμιάδης διοχέτευσε στην αγορά έξω από το ομώνυμο μοναστήρι εμφιαλωμένο νερό παραγωγής του με τον υπότιτλο «ο Μακεδόνας της Καρδιάς μας». Μέχρι και οι οχιές που ήταν κρυμμένες στου ελαιώνες του μοναστηρίου έσκασαν στα γέλια από την εμπνευσμένη αυτή κίνηση marketing του ανυπερβλήτου Πανίκα. Η επιτυχία δε, ήταν τέτοια που σύντομα θα κατακλύσουν την ελληνική αγορά και άλλα προϊόντα κινεζικής προέλευσης με τo label ‘Panikas: O Makedonas tis Kardias mas” όπως πάνες για την ακράτεια, tabon σε όλα τα μεγέθη (εφιστούμε την προσοχή σας διότι έχει παρατηρηθεί ότι είναι αυτό-αναφλεγόμενα) ενώ θραύση αναμένεται να κάνει η παγκόσμια πατέντα για την νέα αλοιφή αιμορροΐδων που φαίνεται να έχει δημιουργήσει ο Μακεδόνας της Καρδιάς μας χρησιμοποιώντας σαν κύριο συστατικό την ηλιθιότητα του και την ευχή της Παναγίας Σουμελά.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί φέρουν την Παναγιά Σουμελά να μεταβαίνει ινκόγκνιτο σήμερα στις Σπέτσες για να παραστεί στον γάμο του πρίγκιπα Νικαλάου. Η Παναγία θα μετακινηθεί καβάλα σε ένα σύννεφο.


ΣτΣ: Την είδηση των νέων κατορθωμάτων του «Μακεδόνα της καρδιάς μας» την βρήκα στο blog Is that Яeal?