26.8.10

Αίμα δάκρυα και ιδρώτας

Ηρωική συνέντευξη τύπου έδωσε εψές το μεσημέρι ο διάσημος κουμπάρος μαχαιροβγάλτη κύριος Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Την συνέντευξη τύπου παρακολούθησε πλήθος ανυποψίαστων παραθεριστών που νόμιζαν ότι βρίσκονταν σε ένα ιδιαίτερο κρητικό πανηγύρι των Χανίων.

Η ντροπή της λεβεντογέννας Κρήτης, έβαλε τα κλάματα την ώρα της ομιλίας του για να συγκινήσει το κοινό του και να πείσει ότι από την Νεα Νεα Δημοκρατία τον έδιωξαν κάτι πολύ κακοί άνθρωποι(?) Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν έδιωξε τον κύριο Μαρκογιαννάκη από την Νεα Νεα Δημοκρατία απλά τον έβαλαν στην άκρη γιατί από όπου και να τον έπιαναν ακόμα και τα στελέχη της Δεξιάς που ξέρουν από βρώμα, μολύνονταν. Πληροφορίες φέρουν τον περήφανο αυτόν πολιτικό άνδρα να μεθόδευσε και να παρακάλεσε γονυπετής τον Αντώνη Σαμαρά να τον διαγράψει ώστε να έχει να λέει στους λοβοτομημένους ή βαρυποινίτες ψηφοφόρους του ότι είναι ένα αθώο θύμα των συμφερόντων της διαπλοκής (sic)

O πρώην υπουργός χαρακτήρισε άδικη και παράλογη τη διαγραφή του υπεραμυνόμενος την πολύχρονη προσφορά του στη παλαιά NΔ, αλλά και τη λαμπρή, όπως είπε, καριέρα του στο δικαστικό σώμα παραλείποντας να αναφέρει ότι η τελευταία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της χούντας.

Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γυρίσει πια στη Νέα Nέα Δημοκρατία υπό τον Αντώνη Σαμαρά, βεβαίως-βεβαίως, αναγγέλλοντας ότι στις προθέσεις του είναι να ασχοληθεί με τη κομμωτική μικρών ζώων αλλά και με τις αποφυλακίσεις βαρυποινιτών καθώς έχει ανάλογη εμπειρία. Για την ιστορία αναφέρω την τεράστια δικαστική του επιτυχία να αποφυλακίσει τον κουμπάρο του Ζαχαρία Λαγουδάκη που εκτελούσε ποινή φυλάκισης για φόνο. Ο κύριος Λαγουδάκης τρείς ημέρες μετά την πολύ σύντομη αποφυλάκιση του έσφαξε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο τον 21χρονο συντοπίτη του Μανώλη Χωρευτάκη βυθίζοντας στο πένθος έναν πατέρα και μία μάνα που είδαν το παιδί τους νεκρό επειδή έτυχε ο δολοφόνος του να έχει κουμπάρο με εξουσία.

Ο κύριος Μαρκογιαννάκης δήλωσε επίσης ότι στην περίπτωση που η Nτόρα Mπακογιάννη ιδρύσει κόμμα, θα τα κάνει πάνω του από χαρά καθώς όλος ο κόσμος γνωρίζει τι σφουγγοκωλάριος ήταν και είναι για τους Μητσοτάκηδες.

Στο τέλος της ομιλίας του ο πρώην υπουργός δάκρυσε σε αποστροφή του λόγου του όταν είπε ότι ο Aντώνης Σαμαράς μπορεί να τον διέγραψε(?) από τα κιτάπια της N.Δ χωρίς αιτία, όχι όμως και από τη συνείδηση των νεοδημοκρατών που απ’ όλη την Eλλάδα λαμβάνει μηνύματα συμπαράστασης καθώς και «καυτές» επιστολές από βαρυποινήτες που δεν έχουν πάψει ακόμα να ελπίζουν. Για τα φάσκελα που του έριξαν εκείνη την ώρα κάποιοι περαστικοί δεν έκανε κανένα απολύτως σχόλιο.

Κλίνοντας την ομιλία του απείλησε τους παρευρισκομένους τουρίστες και μερικούς μουτζαχεντίν του λέγοντας την φράση: «Nα ξεχάσετε τον Mαρκογιαννάκη που ξέρατε, εφόσον θα είμαι υποψήφιος»

Αν υπήρχε Θεός εκείνη την ώρα θα έπρεπε ένα πιάνο να προσγειωνόταν στο κεφάλι του. Δυστυχώς δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Είναι γεγονός: Στην Ελλάδα μέχρι και ο Θεός απεργεί.

ΣτΣ: Την φωτογραφία την έχει δημιουργήσει ο υπέροχος vlavo