30.7.10

Venceremos

Με κομμένη την ανάσα από τα νευρικά γέλια η κοινή γνώμη ενημερώθηκε από την προκήρυξη της Σέξτας (κατά Σόμπολο) των Επαναστατών τους λόγους που οδήγησαν στην δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Συγκεκριμένα τον ογκόλιθο της δημοσιογραφίας τον έφαγε η καλή κουμπαριά του με τον Κώστα Κεντέρη και η σχέση με τον πνευματικό του, μοναχό Εφραίμ, γεγονός που θορύβησε και έτερο πνευματικό τέκνο του ρασοφόρου μεγιστάνα, τον πρώην υπουργό Βατοπεδίου, Θοδωρή Ρουσόπουλο.

Στην εκπληκτική προκήρυξη, που κάθε συγγραφέας-σεναριογράφος ο οποίος σέβεται την πένα του θα πρέπει να αποστηθίσει, θίγονται ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας του απλού πολίτη και διακρίνετε ένα βαθύτατο ενδιαφέρον για τη ζωή μετά θάνατον και την ανάληψη στους ουρανούς. Επίσης διακρίνετε μια σιχαμάρα για την ανθρώπινη ζωή γενικότερα

Στο κείμενο αναφέρεται ότι η αφόρητη πλήξη και τα κάκιστα τηλεοπτικά προγράμματα μπορούν να οπλίσουν το χέρι ενός αγνού και αθώου πολίτη και να τον μετατρέψουν σε φονική μηχανή. Επιπροσθέτως οι εποχικές αλλεργίες είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας που οδηγεί σε αυτή την μεταμόρφωση. Σημειώνεται δε ότι οι πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν τα λουκάνικα τυλιγμένα με καλώδιο (?) και τις μπαγιάτικες μπύρες διότι άμα τα καταναλώσεις και είσαι λίγο ζοχαδιασμένος είναι βέβαιο ότι θα αγοράσεις από περίπτερο μαζί με το dvd της Ντούβλη ένα kalashnikov και θα τα κάνεις όλα λίμπα. (σ.σ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων η Ντούβλη είναι προλετάριο ενώ η Τζούλια κατεστημένο)

Στην προκήρυξη γίνεται εκτενή αναφορά για το καθημερινό πρόγραμμα του βασιλιά της δημοσιογραφίας Σωκράτη Γκιόλια. Συγκεκριμένα οι διάσημοι πλέον μαχητές μας γνώριζαν κάθε πότε άνοιγε το ψυγείο του να πάρει λίγο κασέρι να φάει,  καθώς και την ποσότητα νερού που κατανάλωνε όταν τραβούσε το καζανάκι του ανάλογα τη χρήση. Οι μαχητές της οργάνωσης έχοντας οικολογικές ευαισθησίες τον είχαν επανειλημμένα προειδοποιήσει να βάλλει ένα τούβλο μέσα στο καζανάκι για να γεμίζει με λιγότερο νερό αλλά εκείνος τους αγνόησε με τραγικά αποτελέσματα.

Ρόλο κλειδί στην απόφαση της δολοφονίας έπαιξε και το γεγονός ότι ένας από τους αστυνομικούς τους Γκιόλια διάβαζε εφημερίδα πάνω στην μηχανή του. Ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν αυτό το έκανε οδηγώντας.

Στην επιστολή προτείνεται προς το αναγνωστικό κοινό να μην δανείζεται προσευχές(?) γιατί δεν είναι σωστό και παρακαλείτε ο γνωστός αρραβωνιαστικός-δικηγόρος της Έλενας Ράπτη να μην ψάχνει πελάτες μέσα από την τηλεόραση γιατί θα του χαρακωθεί η μούρη και είναι κρίμα γιατί είναι νόστιμος. Οι μαχητές μας διευκρινίζουν ότι θα τον σκότωναν αλλά δεν έχουν σφαίρες για πέταμα.

Τέλος η Σέχτα των Επαναστατών καλεί όλους του Έλληνες πολίτες σε ένα πάρτι έκπληξη σε γνωστή παραλία γυμνιστών της Μυκόνου «ώστε να τα γαμήσουμε όλα, να αδελφοποιηθούμε όλοι, και το ξημέρωμα να μας βρει ιδρωμένους και αποκαμωμένους άλλα με ένα χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπο καθώς μια καινούρια μέρα θα ανατείλει μετά από μια τέτοια τρελή και χαοτική παρτούζα.»

Ψήνεστε?