1.6.10

Mazel tov


Με πλαστικά μαχαιροπίρουνα και χαρτοπετσέτες επιτέθηκαν αιμοσταγείς ακτιβιστές σε ανυποψίαστους ισραηλινούς στρατιώτες που προσπαθούσαν να τους εκτελέσουν εν ψυχρώ. Μάλιστα μερικοί θερμόαιμοι έφτασαν την κατάσταση στα άκρα στήνοντας ενέδρα στους αθώους Ισραηλινούς και τους επιτέθηκαν με κέτσαπ και μαγιονέζες καθώς και φακελάκια μουστάρδας από τα McDonalds που είναι παγκοίνως γνωστό ότι είναι δηλητηριώδης

«Δεν είναι δυνατόν να προσπαθούμε να σκοτώσουμε κόσμο και εκείνος αντί να ψοφήσει άμεσα έχει το θράσος να μας επιτίθεται κιόλας» δήλωσε ο υπουργός εξωτερικών του Ισραήλ πρώην μπράβος στο επάγγελμα Αβιγκντορ Λίμπερμαν

Το τραγικό γεγονός συνέβη όταν Ισραηλίνοι στρατιώτες πουλώντας νταβαντζιλίκι σε διεθνή χωρικά ύδατα αποφάσισαν να σαλτάρουν από ελικόπτερα στα καταστρώματα πλοιαρίων και να δολοφονήσουν εν ψυχρώ ανθρώπους που μετέφεραν τρόφιμα και ιατρικό υλικό προς τον λαό της Γάζας που λιμοκτονεί από το εμπάργκο του Ισραήλ.

«Λυπούμαστε για τις απώλειες» επισήμανε ο ισραηλινός πρωθυπουργός προσπαθώντας βιαίως να μην γελάσει από χαρά, Μπεντζαμίν Νετανιάχου. Δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον εκνευρισμό του που οι άχρηστοι στρατιώτες του δεν μπόρεσαν να σκοτώσουν μέχρι και τα μύδια που ήταν κολλημένα στα ίσαλα των πλοίων της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Συγκλονισμένη η διεθνής κοινή γνώμη καταδικάζει το γεγονός προσέχοντας μην σκίσει κανένα καλσόν και πει κάτι που θα δυσαρεστήσει το διάσημο εβραϊκό λόμπι που στηρίζει οικονομίες και οικογενειακές αυτοκρατορίες ανά την υφήλιο.

Ο Αραβικός σύνδεσμος έκανε λόγο περί «αποτρόπαιης επίθεσης» και παρακάλεσε τον Αλλάχ να μην υπάρξουν επιπτώσεις στις τιμές των πετρελαίων. Η Ευρωπαϊκή Ένωση με την σειρά της καταδίκασε το μακελειό και καταράστηκε τους Ισραηλινούς να πέσουν στην ανάγκη του ΔΝΤ.

Το αποτέλεσμα της επίθεσης των Ισραηλινών είναι μέχρι στιγμής 19 άνθρωποι νεκροί που πήγαν απλά να βοηθήσουν τον λαό της Παλαιστίνης που υποφέρει σκληρά και απάνθρωπα όπως υπέφερε σκληρά και απάνθρωπα πριν 69 χρόνια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χίτλερ ο δυνάστης του.