25.6.10

Μια βόμβα "ορφανή"

Με μεγάλη επιτυχία έσκασε μια «ορφανή» (sic) βόμβα-πακέτο στα χέρια υψηλόβαθμου στελέχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με αποτέλεσμα να τον διαμελίσει από την μέση και πάνω όπως πολύ γλαφυρά αναφέρει δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας. Η είδηση αυτή θα στενοχώρησε τον δημιουργό του πακέτου-έκπληξη που στόχο είχε τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά την επόμενη φορά η στήλη του προτείνει να στείλει στον υπουργό μια ανθοδέσμη με εκρηκτικές γλαδιόλες που είναι πιο εντυπωσιακό.

Το εκρηκτικό πακέτο πέρασε άνετα τα μέτρα ασφαλείας του υπουργείου κάτι που εξέπλησσε(!) τους πάντες και έφθασε σχεδόν στο προορισμό του κάτι που στενοχώρησε αρκετούς. Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης δυστυχώς δεν είναι νεκρός προς μεγάλη θλίψη πολλών «δημοκρατικών» πολιτών που όταν κυκλοφορούν στην blogoσφαιρα το παίζουν πολύ μάγκες πιστοί στο δόγμα «μαγκιά, κλανιά και κώλος φινιστρίνι».

Λάθη και παραλείψεις μετά τη χθεσινή δολοφονική τρομοκρατική επίθεση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαπίστωσε ένα σπάνιο πτηνό της πολιτικής ζωής του τόπου . Ο υπεύθυνος τομεάρχης της ΝΔ, Νίκος Ένδειας, ανέφερε ότι αν το ΠΑΣΟΚ διόριζε στη θέση του Μιχάλη Χρυσοχοίδη πρόσωπο του υποκόσμου όπως έπραξε ανάλογα και ο πρώην καταλληλότερος Κ. Καραμανλής όταν έχρισε υπουργό δημοσίας τάξης διάσημο κουμπάρο μαχαιροβγάλτη δεν θα συνέβαινε κάτι παρόμοιο αφού οι δολοφόνοι μεταξύ τους συνεννοούνται.

To ΚΚΕ καταδίκασε την επίθεση διότι χτυπάει ευθέως(?) τους αγώνες του λαού ενάντια στην πλουτοκρατία. Ενώ για την δολοφονία του αστυνομικού ούτε μια κλανιά δεν αμόλυσαν οι εκπρόσωποι τύπου του περήφανου κόμματος του λαού.

Το ΛΑΟΣ κάλεσε τους έλληνες πολίτες να να μην είναι τόσο αρνητικοί απέναντι στην Ευγενία Μανωλίδου και στην συνεχεια τους προέτρεψε να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να σφαχτούν μεταξύ τους.

Στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα δεν έχουν μάθει τι έχει συμβεί. Όταν με το καλό φθάσουν τα ταχυδρομικά περιστέρια η γραμματεία τύπου θα βγάλει 11 ανακοινώσεις όσοι και οι αρχηγοί του έτερου Καππαδόκη της πονεμένης Αριστεράς.

ΣτΣ: Μια παλιά ανακάλυψη μου που δείχνει το μίσος που τρέφουν κάποιοι για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.