28.4.10

Junk?

Σκουπίδια θεωρούνται πλέον και με τη βούλα του διεθνούς οίκου ανοχής αξιολόγησης Standard & Poors τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Με βαριά καδιά η εταιρία που δεν πήρε καν πρέφα την ολοκληρωτική και ατιμωτική καταστροφή ενός πελάτη της -Lehman Brothers- εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για να δώσει και μια ώθηση στα συμφέροντα άλλων αλογομούρηδων πελατών της που έχουν στοιχηματίσει στον ιππόδρομο αναλόγως.

Στην εσωτερική επικαιρότητα έντονους οργασμούς φέρεται να έχει νιώσει το τελευταίο 24ωρο η διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα καθώς η εκδοτική εταιρία συμφερόντων της είναι η μοναδική που δεν απεργεί στη χώρα. «Είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε να υποστηρίξουμε τις απεργίες των ανταγωνιστών μας» δήλωσε πανευτυχής εχθές το βράδυ.
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΚΕ Μπόρις Καρλόφ Μεντρέκας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι το κόμμα σκέφτεται πλέον σοβαρά να επεκταθεί και στην ναυτιλία μετά την επιτυχία της θυγατρικής του-ΠΑΜΕ Σεκιούριτι Σέρβισις-να αποκλείσει στο λιμάνι του Πειραιά-επειδή έτσι γούσταρε- ένα κρουαζιερόπλοιο ξένων συμφερόντων μην επιτρέποντας σε τουρίστες να επιβιβαστούν σε αυτό.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ξεκινήσει το ξαράχνιασμα των τοίχων ενώ στελέχη του κόμματος δοκιμάζουν νέες κομμώσεις που γράφουν στο γυαλί μήπως κανένας ηλίθιος δημοσιογράφος περάσει και τους ζητήσει καμία δήλωση. Ωστόσο ο πρόεδρος της ΝΔ αρνείται πεισματικά να αλλάξει φορά στη φράντζα του.

Το «Βαθύ ΠΑΣΟΚ» ξαναβυθίστηκε τώρα που ήρθαν τα δύσκολα και τα μπουμπούκια του κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Τα εκπαιδευμένα αυτά κήτη περιμένουν την στιγμή που θα κάτσει ο κουρνιαχτός για να αναδυθούν πάλι και να τραφούν με την ησυχία τους. Μερικά από αυτά ξεκουράζονται σε γνωστά σκυλομάγαζα των Αθηνών ενισχύοντας με τον τρόπο τους τον πολιτισμό και όλες τις βιζιτούδες με τα ζιγκολό που κατάντησαν να μοιράζουν τους δίσκους τους δωρεάν με τις κυριακάτικες πατσαβούρες που ακόμα και εγώ επιμένω να αποκαλώ εφημερίδες.

Φωτεινή εξαίρεση σε αυτό το χάλι είναι η καλλίπυγος νεαρά Τζούλια Αλεξανδράτου που ασχολείται με την παραγωγή ταινιών εκπαιδευτικού κυρίως χαρακτήρα. Όπως έχει προβλέψει ένας αγαπημένος φίλος «Η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου είναι η Βέμπο των ημερών που ζούμε.»