21.1.10

Αγρότης μόνος, ψάχνει


Κορυφώνονται οι εθιμοτυπικές απεργιακές κινητοποιήσεις των αγροτών στην εθνικές οδούς της χώρας. Σήμερα μάλιστα έγινε και η παραδοσιακή ρίψη πορτοκαλιών και λοιπών εσπεριδοειδών στο οδόστρωμα ενώ αύριο ακολουθεί η ρήψη οπωροκηπευτικών πλην των αγγουριών. Τα Καλυβιώτικα τα αγγούρια οι περήφανοι αγρότες μας αποφάσισαν να τα κρατούν υπό μάλης σε μια συμβολική κίνηση υπονοώντας με σαφή τρόπο ότι θα τα βάλλουν και φέτος στο κώλο των υπόλοιπων Ελλήνων. «Δεν θα σας πονέσουμε πολύ» διαβεβαίωσε τους έλληνες πολίτες ο εκπρόσωπος του μπλόκου του Προμαχώνα Παύλος Αραμπατζής. Το πλύσιμο των δρόμων με κατσικίσιο γάλα μάλλον θα λάβει χώρα λίγο πριν την προγραμματισμένη συνάντηση των αγροτών με την υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή αφού έγινε δεκτό σχετικό αίτημα του γνωστού λαϊκού δημοσιογράφου (?) Γιώργου Αυτιά από τους αγροτοσυνδικαλιστές καθώς παραπονέθηκε ότι δεν έχει αρκετές διαθέσιμες κάμερες για να καλύψει όλο αυτό το μπάχαλο που του ανεβάζει τα κατεστραμμένα του νούμερα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η υπουργός αγροτικής Ανάπτυξης δεν αρέσει στους αγρότες καθώς τους την λέει κατάμουτρα και τους ξεφτιλίζει επιχειρηματολογώντας όπως δεν έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα από σοβαρό πολιτικό πρόσωπο. Οι αγρότες είναι φανερά δυσαρεστημένοι καθώς απουσιάζει και από τα μπλόκα ο προκάτοχος της, Σωτήρης Χατζηγάκης, που του οφείλουν τα νέα Jeep που απέκτησαν από προηγούμενες επιδοτήσεις και χορηγήσαμε εν αγνοία μας οι υπόλοιποι πολίτες. Ωστόσο το κενό του επιφανούς στελέχους της δεξιάς παράταξης έρχεται να καλύψει η καλλίπυγος Πετρούλα του σταθμού ανοχής STAR η οποία σκαρφαλώνοντας με χάρη ελαφίνας στα τρακτέρ ανεβάζει την λίμπιντο των μεσήλικων αγροτών μας κάνοντας τους να αναρωτιούνται αν φοράει κιλότα. (σ.σ: Δεν φοράει)

Εξαιρετικά αναστατωμένη επίσης φέρεται να είναι η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χριστίδου καθώς οι αγρότες που φιλοξενεί στην υπέροχη εκπομπή της έχουν αφιονιστεί και αρνούνται πεισματικά να παντρευτούν τα προξενιά που τους έκανε εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα των συναδέλφων τους. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι αγρότες κατέβηκαν στους δρόμους γατί είναι ασύλληπτος ο Μιχάλης Χριστοφοράκος και ο μοναχός της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ. Την σχετική δήλωση εξέφρασε ανερυθρίαστα στο τηλεοπτικό σταθμό Mega o εκπρόσωπος του μπλόκου στην Αλαμάνα Βάϊος Γκάνης. Η Σισσυ Χριστίδου απαιτεί από την κυβέρνηση Παπανδρεόυ την άμεση σύλληψη του πρώην στελέχους της SIEMENS και του μοναχού Εφραίμ για να πέσουν οι τόνοι και να ανοίξουν επιτέλους οι δρόμοι. Στο πλευρό της συντάχθηκε το στέλεχος του βαθέως ΠΑΣΟΚ με ένα φρύδι και fun της εκπομπής Τόνια Αντωνίου.