25.1.10

Ειλικρινά δικός σου, Κώστας


Γελώντας πικρά η Ελλάδα διαβάζει στον κυριακάτικο τύπο την επιστολή του Κώστα Καραμανλή στον άλλοτε ισχυρό άνδρα της SIEMENS Μιχάλη Χριστοφοράκο.
Είμαι περήφανος που κατάφερα να εξασφαλίσω και να σας αποκαλύψω την αρχική επιστολή του πρώην πρωθυπουργού (χάριν του λόγου ο τίτλος) πριν προλάβουν να πραγματοποιηθούν οι διορθώσεις από τους συνεργάτες του.

Αθήνα 24 Μαΐου 2004


Μιχαλιό,


Για τις εκλογές της 7ης Μαρτίου το κόμμα μας εύκολα βγήκε πρώτο γιατί οι μπουμπουνοκέφαλοι που με ψήφισαν δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Έφαγαν τις παπαρδέλες μου αμάσητες, τα ζώα. Δεν θα αφήσω όρθιο ούτε κολυμπιθρόξυλο στη χώρα. Φιλάρα, στο υπογράφω, θα τραβάνε τις κωλότριχες τους τσιρίζοντας, ενώ εγώ θα τρώω και θα πίνω στην υγειά τους.


Η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλε το 45% του εκλογικού σώματος αποδεικνύει περίτρανα ότι η ηλιθιότητα είναι όντως αήττητη. Προκειμένου να διώξουν τον κινέζο αρχιερέα της διαπλοκής (να το σημειώσω αυτό, πολύ μου άρεσε) οι μαλάκες ψήφισαν εμένα. Δε λέω είναι μεγάλη τιμή για κάποιον άχρηστο όπως εγώ αλλά στην τελική χέστηκα κιόλας. Άσε που φοβάμαι ότι δεν θα έχω πολύ χρόνο ελεύθερο να παίζω την αγαπημένη μου κονσόλα. Τουλάχιστον θα μπορώ πια να κάνω και γιατρό τη Νατάσσα γιατί μου΄χει ζαλίσει τα @@χιδια η βλάχα η πεθερά μου.


Ρε φιλάρα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω προσωπικά για την υποστήριξη και τα φράγκα που έσπρωξες στο κόμμα. Λίγδωσε το έντερο στους χαραμοφάηδες που χω μαζέψει στη Ρηγίλλης. Σε ευχαριστώ γιατί σταμάτησαν να βρωμάν και τα χνώτα τους από την πείνα. Δεν τους άντεχα.


Σε διαβεβαιώνω ότι η κυβέρνηση μου (κούκλα αυτό, ωραίο μου ακούγεται) θα κάνει ότι είναι δυνατόν να πάρεις πίσω όσα έσπρωξες με τόκους που και ο ποιο σιχαμένος τοκογλύφος δεν θα τολμούσε να ζητήσει. Μπέσα πράματα. Σάμπως, από την τσέπη μου θα τα βάλω;


Ειλικρινά δικός σου
ΚώσταςΥγ: Μια τελευταία χάρη. Ο ηλίθιος ο ξάδελφος μου ο Μιχαλάκης έχει λυσσάξει να πάει σε ένα γήπεδο στη Γερμανία. Αν τύχει και είναι ο δρόμος σου πάρε τον παρέα να δείτε έναν αγώνα, ρε συ. Είναι ήσυχος και δεν τρώει πολύ. Τον έχουμε εμβολιάσει κιόλας.


Υγ: Αυτός ο σκατόγερος ο Μητσοτάκης μου είπε να σου πω να μην περιμένεις μία για τα τηλεφωνικά κέντρα που έδωσες στο πολιτικό γραφείο του φλώρου του γιού του. Κάτι μου είπε να σου πω και για την άλλη, την κόρη του τη μπατάλω, αλλά δεν θυμάμαι. Τεσπά.