14.12.09

Veni vidi vici


Τον ουρανό με τα άστρα αντίκρισε ο Silvio Berlusconi όταν ένα σουβενίρ του καθεδρικού ναού του Μιλάνο προσγειώθηκε στα μούτρα του. Το αντικείμενο το κρατούσε ένας 42χρονος Ιταλός και με αυτό υπερασπίστηκε την τιμή των συμπατριωτών του που έχουν γίνει διεθνώς ρεζίλι εξαιτίας της συμπεριφοράς του cavaliere.

Από το χτύπημα ξεκόλλησε η αυτοκόλλητη μύτη του Ιταλού πρωθυπουργού ενώ παράλληλα στριφογύριζαν αλλάζοντας φορά και τα φρύδια του δίνοντας μια μελαγχολική νότα στο ακρυλικό πρόσωπο του. Κυβερνητικές πηγές λένε ότι κατάπιε και δυο δόντια αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα καθώς διαθέτει ολόκληρη συλλογή από επώνυμες μασέλες που ταιριάζουν με τις διαθέσεις του.



Ο Ιταλός πρωθυπουργός μετεφέρθη εσπευσμένα σε παραπλήσιο φαναρτζίδικο για τις πρώτες βοήθειες ενώ το γενικό ρεκτιφιέ στην μάπα του θα αναλάβει η διάσημη αρχιτέκτων, κάτοχος του βραβείου Pritzker, Ζaha Ηadid όπου έχει ήδη ετοιμάσει κάποια σχέδια. Η κυρία Hadid ανακοίνωσε ότι θα δοκιμάσει να συγκολλήσει τα μέλη του ιταλού πρωθυπουργού με πριτσινοπίστολο. «Τα ανοξείδωτα πριτσίνια είναι το μέλλον στην πλαστική αρχιτεκτονική» φέρεται να είπε.

Αργά το βράδυ η Ιταλική κυβέρνηση εξέδωσε έκτακτο ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Ιταλού πρωθυπουργού αναφέροντας ότι από το χτύπημα δεν επηρεάστηκε η σεξουαλικότητα του σκορπώντας ρίγη χαράς στις ιταλίδες wannabe Λολίτες.

Άξιο λόγου είναι ότι ο θαρραλέος cavaliere αμέσως μετά τη επίθεση ανέβηκε στην οροφή της λιμουζίνας του και προσπάθησε να κλάψει για να συγκινήσει τα πλήθη αλλά από το πολύ το botox είχαν παραλύσει όλοι οι αδένες του. Περιορίστηκε σε ένα χαιρετισμό κάνοντας το σήμα της νίκης φωνάζοντας τη λέξη: «Πίθ» (σ.σ. peace) εννοώντας «ειρήνη» κάτι που κανείς δεν κατάλαβε γιατί ήταν φαφούτης. Ο Silvio Berlusconi προέβη σε αυτήν την κίνηση ώστε να δείξει ότι τουλάχιστον δεν του ξεκόλλησαν τα αυτιά και δεν έπαθαν τίποτα τα μαλλιά του όντας ζωγραφισμένα με ανεξίτηλη κεραμική βαφή.

Πληροφορίες για το αν είναι αρτιμελής ο 42χρονος ιταλός ήρωας μετά την «περιποίηση» που έλαβε από άτομα της ασφαλείας του cavaliere, δεν υπάρχουν. Οι Ιταλοί μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.

ΣτΣ: Η φωτογραφία είναι από παλαιότερη εσπευσμένη μεταφορά προς επιδιόρθωση του πρωθυπουργικού διατηρητέου.