17.12.09

Σόκ και δέος


Σοκ και δέος επικρατεί στο ΛΆΟΣ στον απόηχο της εκλογής Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ. Ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης ετοιμάζει νέα νούμερα να διασκεδάσει τους λοβοτομημένους ψηφοφόρους του γιατί φοβάται ότι θα λακίσουν προς τη ΝΔ τώρα ειδικά που το μεγάλο κόμμα της δεξιάς θέλει να γίνει ξανά «επάρατος». Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί φέρουν τον μεγάλο ηγέτη να διαπραγματεύεται την ένταξη του ΛΆΟΣ στο ΚΚΕ αφού οι απόψεις των δύο κομμάτων σε όλα είναι τόσο, μα τόσο, κοντά.

Γνωστά στελέχη του ΛΆΟΣ έχουν βγει τσάρκα στα μεσημεριανάδικα όπου η τηλεθέαση στο κρίσιμο κοινό ατόμων 15-45 με καμένο εγκέφαλο είναι αρκετά υψηλή για να προσηλυτίσουν νέους πελάτες. Ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή (?) της Βάσιας Λόη και σχολίασε μέχρι και την περίοδο της Τζούλιας Αλεξανδράτου ενώ ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης ανακοίνωσε στην Χριστίνα Λαμπίρη ότι στον γάμο της με τον Κοινοτάρχη Πικερμιού θα της φέρνει νερό με το κοφίνι. Η τελευταία καταγοητευμένη τον ευχαρίστησε και επεσήμανε σε όλους τους τόνους ότι όταν με το καλό παντρευτεί δεν θα αλλάξει το όνομα της σε Χριστίνα Πικερμίου. Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο κ. Μάκης Βορίδης φέρεται να προτιμά τις σεάνς που οργανώνει στα panel του ο Γιάννης Πρετεντέρης καθώς σε αυτές βρίσκει άπλετο χρόνο να μπουρδολογήσει χωρίς να τον διακόπτουν ξανθές βιζιτούδες.

Πληροφορίες που φέρουν τη σύζυγο Καρατζαφέρη, κυρία Βένη με το όνομα, να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή στην εκπομπή Next Top Model είναι απολύτως ανακριβείς καθώς ο Χριστόφορος Κοτέντος επί λέξη είπε: «Αν κάτσει δίπλα μου αυτή η σακαφιόρα, θα κάνω τα μαλλιά μου περμανάντ».