15.11.09

Mirror mirror on the wall

























Παρά τρίχα την γλίτωσε ο Αντώνη Σαμαράς από την τροφική δηλητηρίαση που υπέστη αρχές της εβδομάδας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ Σαμαράς φέρεται να κατανάλωσε ένα κόκκινο μήλο που τον κέρασε μια γριά που φορούσε μαύρο μανδύα και κρατούσε ραβδί όταν τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Κολωνάκι.


Η περίεργη επισκέπτρια είπε ότι ήταν κουρασμένη και ήθελε να ξαποστάσει λίγο, ο ευγενικός πολιτικός την φίλεψε ένα ποτήρι δροσερό νερό και αυτή με την σειρά της για να τον ευχαριστήσει του έδωσε ένα λαχταριστό κόκκινο μήλο που είναι και η εποχή τους. Εκείνος το έφαγε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Αν και κάτι του θύμιζε, όπως εκμυστηρεύτηκε όταν συνήλθε στους γιατρούς, δεν υποπτεύτηκε τίποτα κακό. Άλλωστε και στο γραφείο του στη Μεσσηνία συχνάζουν γραΐδια που δεν του προσφέρουν μήλα βέβαια, αλλά συνηθίζουν να ζητούν ρουσφέτια για φαντάρους εγγονούς τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη βδομάδα ο κύριος Σαμαράς είχε και άλλο ένα ατύχημα. Προσπαθώντας να χτενιστεί με μια δηλητηριασμένη χτένα που βρήκε στο μπουντουάρ του δεν κατάφερε με καμία παναγία να στρώσει την φράντζα του με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει από την έντονη προσπάθεια. Το γεγονός δεν διέρρευσε στον τύπο για να μην κατηγορηθεί ότι θέλει να επηρεάσει τον αγώνα για την διαδοχή στην ηγεσία της ΝΔ. Ο Μεσσήνιος πολιτικός χρειάστηκε να παραμείνει κλινήρης για μια ημέρα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την ανακοίνωση της είδησης τα βλέμματα όλων στράφηκαν στην πλευρά Μπακογιάννη. Η πρώην υπουργός διεμήνυσε σε όλους τους τόνους ότι είχε άλλοθι καθώς την ώρα που συνέβη το ατύχημα προετοιμάζονταν για το νούμερο της στην σκηνή του γηπέδου του Περιστερίου μελετώντας την playlist με τις μπηχτές που θα κάρφωνε τους πολιτικούς της αντιπάλους. Πιστή στις αρχές της «Αγίας Οικογενείας» η κ Μπακογιάννη δεν ευχήθηκε περαστικά στον ασθενή.

Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά έσπευσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος εμφανώς ανήσυχος καθώς άμα συμβεί κάτι στον Αντώνη, τον ίδιο θα τον φάει η μαρμάγκα. Ο κύριος Αβραμόπουλος ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ο μεγάλος μας πολιτικός για κάποιο ανεξήγητο λόγο άρχισε να μοιράζει εκατοστάευρα στις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου. Οι τελευταίες τον ευχαρίστησαν δίνοντας του ευχές: «Να σας ζήσει ο γιός πρόεδρε» «Να τον καμαρώσετε μέχρι και αρχηγό στην ΝΔ» και άλλα χαριτωμένα.

Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για τον εντοπισμό της γριάς με τον μαύρο μανδύα και το ραβδί έχουν στραφεί στους χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας όπου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο συνέδριο της ΝΔ.

Σύμφωνα με αποκλειστηκές πληροφορίες φώς αναμένεται να ρίξει στην υπόθεση ένας ανώνυμος μάρτυρας που ήταν παρών. Ο μάρτυρας αποκάλυψε ότι γνωστός δήμαρχος που υποφέρει από συχνοουρία λίγη ώρα μετά την ομιλία της κ. Μπακογιάννη επέστρεψε κάτωχρος από τις τουαλέτες. Ανησύχησε που τον είδε σε αυτήν την κατάσταση και τον ρώτησε τι συνέβη. Ο γνωστός δήμαρχος του είπε ότι την ώρα που έκανε τσίσα άκουσε μια ανατριχιαστική φωνή να λέει :“Mirror mirror on the wall, who's the fairest of them all”? Όταν μάλιστα άκουσε μια οικία του φωνή να απαντά γελώντας δαιμονικά: «Μου χα χα χα! Εσύ κοκόνα μου!» του κόπηκαν το αίμα και τα τσίσα.

Ο μάρτυρας αν και ρωτήθηκε επιμόνως από υψηλούς αξιωματούχους αρνήθηκε πεισματικά να αποκαλύψει που βρίσκεται ο γνωστός δήμαρχος καθώς αναζητείτε μέχρι σήμερα. Υπάρχουν πληροφορίες ότι κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο μάρτυρας βασανίστηκε καθώς τον υπέβαλαν σε υποχρεωτική ακρόαση του doraradio για να ομολογήσει περισσότερα. Παρόλα αυτά ο τελευταίος επέμενε στην αρχική του κατάθεση και υποσχέθηκε ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για την απάνθρωπη μορφή ανάκρισης που υπέστη.

Την περαιτέρω διερεύνηση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης έχει αναλάβει προσωπικά ο αξιωματικός Χιονάτη που έχει και στο παρελθόν αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση ειδεχθούς δολοφονικής απόπειρας.

ΣτΣ: Την εμπνευσμένη φωτογραφία αυτού του κειμένου επιμελήθηκε ο υπέροχος vlavo. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό.