29.11.09

Οι εμίρηδες και οι κακομοίρηδες


Σοκ στη διεθνή κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η πρόωρη παύση περιόδου της Victoria Beckham. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αφορμή για το ατυχές γεγονός αποτελούν τα οικονομικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει το εμιράτο του Dubai. Η ωραία Victoria έχει πληρώσει σε εκατομμύρια δολάρια όσες τρίχες διαθέτει πάνω του o άντρας της για να αποκτήσει ένα ακίνητο στο φημισμένο Palm Jumeirah και η κατασκευή του διακόπηκε αιφνιδίως. Εκπρόσωπος του πάμπτωχου πλέον εμίρη Al Maktoum αφού δανείστηκε πρώτα από τους δημοσιογράφους 5 $ για να πάρει να πιει ένα τσάι με μέντα τους παραχώρησε συνέντευξη τύπου. Ζητώντας ταπεινά συγγνώμη από την ωραία Victoria ανακοίνωσε εξάμηνη στάση πληρωμής τόκων κάτι ψιλών -$ 80 δις- που οφείλει το εμιράτο σε διεθνείς τράπεζες και ομίλους από δανεισμό.

Οι ζάμπλουτοι του πλανήτη ανάμεσα στους οποίους και πάρα πολλοί Έλληνες είναι βαθύτατα αναστατωμένοι που θα καθυστερήσει επίσης η δημιουργία των Κρεμαστών Κήπων της Βαβυλώνας, του Ναού του Σολομώντα, του Φάρου της Αλεξάνδρειας. Είναι παρήγορο ότι όσον αφορά τον Κολοσσό της Ρόδου οι εργασίες σταμάτησαν όταν δημιουργήθηκε το αριστερό μπούτι του αγάλματος. Μόλις πέσουν τα πρώτα μπικικίνια από τα κορόιδα της Δύσης θα συνεχιστεί και η κατασκευή των υπόλοιπων μελών κατά προτεραιότητα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το Dubai έγινε παγκοσμίως γνωστό για τα φαραωνικά έργα του και όχι για το καθεστώς δουλείας που επικρατεί στα εκατοντάδες εργοτάξια του. Αρνούμαι να σας αναφέρω πόσοι έχουν πληρώσει με την ζωή τους την εργασία σε αυτά τα έργα γιατί θα φρίξετε.

Στην εσωτερική επικαιρότητα δεν έχουμε εμίρηδες για αυτό κυριαρχούν οι κακομοίρηδες. Η Ντόρα Μπακογιάννη σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να αποδείξει ότι έχει χιούμορ ζήτησε την ευλογία του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Ο αρχιεπίσκοπος σεβόμενος τα ράσα του δεν την σιχτίρισε. Αποδεικνύοντας μάλιστα ότι διαθέτει χιούμορ, προτίμησε να της δωρίσει ένα βιβλίο με προσευχές και ξόρκια του Αγίου Κυπριανού με ιδιόχειρη αφιέρωση από γνωστή ηλικιωμένη ξεματιάστρα πρωινάδικου. Για να του μπει στο μάτι η Ντόρα Μπακογιάννη πήρε στο πλευρό της τον μητροπολίτη Άνθιμο. Ο αθεόφοβος μητροπολίτης υποσχέθηκε ότι χρησιμοποιώντας την χρυσοποίκιλτη οφιούχο γκλίτσα του θα φωτίσει το μονοπάτι της νίκης. Ο μηχανισμός Ντόρα προσκύνησε το μεγαλείο του ανδρός.
Στο πλευρό της τέως υπουργού έχουν συνταχθεί εκπαιδευμένοι βρικόλακες με ειδίκευση στην αφαίμαξη δημόσιου χρήματος προς ιδίoν όφελος που ονομάζονται «υπουργοί κυβέρνησης Καραμανλή».

Ο Αντώνης Σαμαράς αποφεύγει τις κακοτοπιές όπως ο διάολος το λιβάνι και αρνείται πεισματικά να αλλάξει χτένισμα προκαλώντας την οργή του συνδικαλιστικού φορέα των κομμωτριών θέτοντας την υποψηφιότητα του σε δοκιμασία. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και μια στρατιά από νεκραναστημένα ξωτικά της δεξιάς έχουν δηλώσει μαχητές στο πλευρό του καυτού(?) Αντώνη. Επιπροσθέτως στο πλευρό του έχουν συνασπιστεί όσοι έλληνες για κάποιο ανεξήγητο λόγο ονομάζουν τη χούντα «επανάστασις»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης περιοδεύει με τον θίασο του την χώρα ερμηνεύοντας κόντρα ρόλους όπως του ανθρώπου, του σοβαρού, του πατριώτη σκορπώντας απλόχερα το γέλιο στους κατοίκους των ακριτικών περιοχών μας. «Τέτοιες δόξες έχει να ζήσει η ελληνική ύπαιθρος όταν μεσουρανούσε στα πανηγύρια η Έφη Θώδη» δήλωσε άτομο που συνομιλεί καθημερινά μαζί του. Η περιοδεία του νομάρχη της καρδιάς μας κρίνεται εξόχως πετυχημένη και αναμένετε να κυκλοφορήσει σε συλλεκτικό dvd set δώρο με τον νέο Ελεύθερο Ρύπο της Κυριακής.

Οι εργαζόμενοι στο τσίρκο ΛΆΟΣ αυτήν την περίοδο υποφέρουν από οξύτατα εντερικά προβλήματα-κοινώς κλάνουν μέντες. Οι περισσότεροι από αυτούς ορκίστηκαν οπαδοί της εκκλησίας του Σατανά και υποστηρίζουν στο παρασκήνιο την υποψηφιότητα Μπακογιάννη. Για οπορτουνιστές της κλάσης Καρατζαφέρη η θυγατέρα Μητσοτάκη θεωρείται εύκολο θύμα ενώ ο Αντώνης Σαμαράς όχι. Ο τελευταίος αν εκλεγεί, θα του το κλίσει το μαγαζάκι καθώς οι εθνικιστικές μπούρδες που ξεστομίζει στις ομιλίες του είναι βάλσαμο για τη ψυχή κάθε πικραμένου φασίστα-βασιλοχουντικού που ως γνωστόν έπινε νερό στο όνομα Καρατζαφέρη. Ο ακροδεξιός που σέβεται τον εαυτό του πίνει νερό πλέον και στο όνομα Σαμαρά. Ακόμα και αν προέρχεται από τον Ασωπό.

Πληροφορίες που φέρουν κάποιον Κώστα Καραμανλή, πρώην πρωθυπουργό στο επάγγελμα, να έχει εξαφανιστεί είναι απολύτως ανακριβείς. Ο Κώστας Καραμανλής αφού απέδειξε πόσα χρόνια χρειάζονται για να καταστραφεί ολοσχερώς μια ευρωπαϊκή χώρα, πραγματοποιεί από αρχές Οκτωβρίου τουρνέ σε ψησταριές προσπαθώντας να αποδείξει τρώγοντας, στα πόσα κιλά σκάει ο άνθρωπος.

ΣτΣ: Μην σοκάρεστε στις υπέροχες φωτογραφίες απεικονίζεται το ξενοδοχείο Hydropolis που είναι υπό κατασκευή στο Dubai.