23.11.09

Οι Πτωχοί


Πτωχοί και πειναλέοι είναι όσοι διατηρούν ιατρείο ή δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε το υπουργείο οικονομικών αφού μελέτησε τσάτρα-πάτρα τις φορολογικές δηλώσεις των συγκεκριμένων επαγγελματιών τις περιοχής. Βαθύτατα συγκινημένος για αυτήν την δραματική κατάσταση ο δήμαρχος των Παναθηναϊκών Νικήτας Κακλαμάνης αποφάσισε να συμπεριλάβει στα συσσίτια απόρων όσους δικηγόρους και ιατρούς δουλεύουν πέριξ της διάσημης πλατείας για να μην πεθάνουν οι άνθρωποι από την ξενιστηκομάρα.

Η κατάσταση είναι τραγική και έχει ευαισθητοποιήσει πλήθος κόσμου. Γνωστή τραγουδίστρια του λαϊκού πενταγράμμου που δεν φημίζεται για το λαρύγγι της αλλά για άλλο σημείο ανατομία της, γνώριζε από καιρό αυτήν την τραγική υπόθεση. Όπως αποκάλυψε σε αποκλειστική συνέντευξη στην ωραία Βάσια Λόη την τελευταία φορά που επισκέφτηκε τον γνωστό για το κόμπλεξ κατωτερότητας δικηγόρο της που συνηθίζει να τρώει και ξύλο από την πρώην γυναίκα του, συνειδητοποίησε ότι τα χνώτα του βρομούσαν από την πείνα. Με τρόπο πήγε στα Everest στην Τσακάλωφ και του αγόρασε 5 τυρόπιτες μπέικον-παρμεζάνα για να λιγδώσει λίγο το έντερο του. Ο διάσημος δικηγόρος αφού την ευχαρίστησε έφαγε τις τρείς μαζί με τα χαρτιά που ήταν τυλιγμένες και τις υπόλοιπες τις φύλαξε για τα Χριστούγεννα.

Το ΠΑΜΕ διοργανώνει αύριο πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών που θα κορυφωθεί με κατάθεση στεφάνων στην είσοδο του Central που έχει το θράσος να μην συμπεριλαμβάνει στο μενού του φασολάδα αλάδοτη.

Γιατροί και δικηγόροι της πλατείας Κολωνακίου έχουν δώσει εντολή στους σοφέρ τους να περιφρουρούν την πορεία με τις Bugatti και τις Ferrari τους ενώ τα καταστήματα Luis Vuitton θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες δωρεάν κράνη της νέας κολεξιόν του Marc Jacobs δια πάν ενδεχόμενο. Το συγκεκριμένα κράνη δεν καλύπτουν όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου άρα δεν υπόκεινται στις διατάξεις του νόμου περί κουκουλοφόρων.

Η δημοσιογράφος(?) Μαρία Σταματέρη ενημέρωσε με δελτίο τύπου ότι το επόμενο Gala της θα είναι συγκλονιστικό. Θα φιλοξενήσει γνωστή αλέγκρα οδοντίατρο του Κολωνακίου που θα δείξει on camera πως μπορούμε να κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι για να προστατευτούμε από την πείνα και μείς οι πλούσιοι που μένουμε σε πιο λαϊκές συνοικίες.