26.10.09

Τα Uri (ουρί) του παραδείσου

Τις κοτσίδες τους τρώνε πρωί μεσημέρι βράδυ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα στελέχη του «βαθέως (sic) ΠΑΣΟΚ». Μπουμπούκια του κόμματος που δεν επιθυμούν το νέο μενού διακυβέρνησης που σερβίρει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προέβηκαν σε αυτήν την κίνηση σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κάνουν γνωστή την παρουσία τους. Εμμέσως πλην σαφώς του διεμήνυσαν ότι μόλις τελειώσουν την βρώση των κοτσίδων τους θα προσπαθήσουν να φάνε και εκείνον. Ο κύριος Παπανδρέου με την ολύμπια αταραξία που τον διακρίνει τους υπενθύμισε-εμμέσως πλην σαφώς με την σειρά του-ότι δεν έχει και εκείνος κανένα πρόβλημα να τους διορίσει γκαρσόνια στις ταβέρνες της Ραφήνας για να δουν από κοντά τι συνέβη στον τελευταίο που τα έβαλε μαζί του.

Εντωμεταξύ επίτιμος καλεσμένος του επικείμενου συνεδρίου της ΝΔ για την εκλογή προέδρου θα είναι ο Uri Geller. Ο διάσημος διασκεδαστής δήλωσε φανατικός θαυμαστής της Ντόρα Μπακογιάννη και μάλιστα προσφέρθηκε να λυγίσει τα κεφάλια των αντιπάλων της στην κούρσα της διαδοχής. Το τελευταίο η κυρία Μπακογιάννη πολύ θα το ήθελε αλλά σύμβουλοι της, της είπαν ότι δεν θα βοηθούσε το συναινετικό προφίλ που πασχίζουν με το στανιό να της φιλοτεχνήσουν. Της υπενθύμισαν ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους αντιπάλους της καθώς και οι τρείς βρίσκονται στο έλεος των σκοτεινών δυνάμεων που συνεργάζονται με τον πατέρα της. Η κυρία Μπακογιάννη στην χθεσινή της ομιλία έδωσε ένα ρεσιτάλ ξετσιπωσιάς που θα έκανε ακόμα και τον Niccolò Machiavelli να δακρύσει από ζήλια. Κατηγόρησε όλους όσους χτυπούν τον Κώστα Καραμανλή και του χρεώνουν τη αποκλειστική ευθύνη της πανωλεθρίας της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές. Για την ιστορία, η ίδια τον έκανε αυτό πριν ακόμα χάσει τις εκλογές ο πρώην καταλληλότερος αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία πια.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει περιοδεία στην επαρχία με τον θίασο του ανεβάζοντας την παράσταση Φάουστ του Γκαίτε. Συμφωνά με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί ο κύριος Αβραμόπουλος εμπνεύστηκε αυτό το έργο την ημέρα που συναντήθηκε με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ για να πάρει την ευχή του για την κούρσα της διαδοχής. Κύκλοι του περιβάλλοντος του δηλώνουν ότι εκείνη την ημέρα ο κύριος Αβραμόπουλος πούλησε όντως τη ψυχή του στον διάολο προκειμένου να εκλεγεί η Ντόρα στην ηγεσία.
Για τις μετακινήσεις στην επαρχία ο κύριος Αβραμόπουλος θα χρησιμοποιήσει πούλμαν που καίει diesel γιατί έχει οικολογικές ευαισθησίες.

Στο στρατόπεδο Σαμαρά φυλάνε διπλοσκοπιές πιστοί του φαντάροι για να αποκρούσουν τις δολιοφθορές των αντιπάλων του. Και εκείνος ανακοίνωσε περιοδεία στην επαρχία χρησιμοποιώντας τρόλεϊ γιατί έχει οικολογικές ευαισθησίες.

Με τον κύριο Ψωμίαδη δεν ασχολείται κάνεις στην ΝΔ γιατί ντρέπονται εκτός από τον δημοσιογράφο (χάριν του λόγου) Γιώργο Αυτιά που τον λατρεύει σε σημείο παρεξηγήσεως. Σας προλαβαίνω ο Γιώργος Αυτίας δεν είναι «τοιούτος», είναι απλά ένα ουρί του τηλεοπτικού μας παραδείσου.