14.10.09

PanDora’s Box

Την κατάρα του έδωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στον Δημήτρη Αβραμόπουλο που τον επισκέφτηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο προχθές το μεσημέρι στην οικία του στα Τρανσυλβανικά όρη. Ο κύριος Αβραμόπουλος για να τον εκδικηθεί ήπιε αγιασμό να πάρει δυνάμεις και εμμέσως πλην σαφώς ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον θρόνο του βασιλείου της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα όταν εμφανίζεται σε τηλεοπτικά πλάνα φροντίζει να έχει καρφωμένη πάνω από τον δεξί του ώμο μια φωτογραφία του Αγίου Κωνσταντίνου Καραμανλή για να τον προστατεύει αλλά και να μαζεύει συμπάθεια από αποβλακωμένους θεατές δεξιών φρονημάτων. Αργά χθες το βράδυ συμμετείχε σε συνεδρίαση με τον έτερο διεκδικητή του θρόνου κύριο Αντώνη Σαμαρά υπό την υψηλή εποπτεία του Δημήτρη Σιούφα.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής έκανε το μοιραίο λάθος να ισχυριστεί ότι η κόρη του επιτίμου του έδωσε το ελευθέρας για αυτήν την συνεδρίαση με αποτέλεσμα η τελευταία να λυσσάξει από το κακό της. Περνώντας στην αντεπίθεση η αδίστακτη θυγατέρα Μητσοτάκη άνοιξε το κουτί με τα μπιμπελό της-γνωστό και ως κουτί της ΠανΝτόρας- απελευθερώνοντας όλα τα δεινά της ανθρωπότητας εναντίον του αφελούς στελέχους της δεξιάς παράταξης. Ο άτυχος κύριος Σιούφας ορκίστηκε στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη ότι η Ντόρα δεν είχε συμφωνήσει για αυτή την συνάντηση και την παρακάλεσε να το κλίσει. Η κυρία Μπακογιάννη τον αγνόησε και ανακοίνωσε σε εθνικό δίκτυο –μη τυχόν και δεν το μάθει κανείς-ότι διεκδικεί και εκείνη τον θρόνο της Νέας Δημοκρατίας με δημοκρατικές διαδικασίες και όποιος τολμήσει να της τον στερήσει θα έχει φρικτό και απάνθρωπο τέλος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι δυο αντίπαλοι της τα έκαναν πάνω τους αλλά δήλωσαν ότι και εκείνοι έχουν συμμαχίες με βατοπεδίνους μοναχούς που θα καλέσουν στο πλευρό τους για την τελική μάχη. Επίσης την ενημέρωσαν ότι τρώνε πολλά σκόρδα και δεν την φοβούνται καθόλου που να σκάσει από το κακό της. Η Ντόρα Μπακογιάννη μειδιώντας τους υπενθύμισε ότι φίλος και μάλιστα στενός της οικογενείας της είναι ο Εξαποδό και υποσχέθηκε ότι στην επικείμενη μάχη και εκείνη με την σειρά της δεν θα δείξει κανένα έλεος ταΐζοντας με τα κοκόβια τους τα πιράνχας της

Η κατάσταση μερικώς εξομαλύνθηκε αργά την νύχτα. Ωστόσο πέριξ της οικίας Μητσοτάκη αλυχτούσαν συνεχώς λύκοι κάνοντας τους φρικαρισμένους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ να πιστέψουν ότι μάλλον ο Εξαποδό ετοιμάζεται να επισκεφθεί το κάστρο για συνάντηση με τον επίτιμο.

Εν τω μεταξύ πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί φέρουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να έχει δώσει εντολή στη μανικιουρίστα του να περνά και δεύτερη στρώση σκληρυντικού τα νυχάκια του, προετοιμάζοντας εαυτόν για την επικείμενη μάχη, ενώ η Ψυχή της Παράταξης, γνωστός και ως Βαγγέλας Μειμαράκης, δοκιμάζει πανοπλίες αλουμινίου νέας τεχνολογίας με ενσωματωμένο γαλβανιζέ σώβρακο «γιατί ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει» όπως δήλωσε σχετικά.

Το αουτσάιντερ της υπόθεσης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προβάρει αποκριάτικες στολές προσπαθώντας να διαλέξει τον υπέρ-ήρωα που διαθέτει τις περισσότερες μαγικές ικανότητες για να διεκδικήσει και εκείνος με αξιώσεις τον θρόνο του βασιλείου της ΝΔ. Ασφαλείς πληροφορίες φέρουν τον νομάρχη της καρδιάς μας να έχει καταλήξει στην στολή του Hulk αλλά έχει ενδοιασμούς, επειδή η συγκεκριμένη στολή είναι πράσινη, μην τυχόν και κάνουν οι ψηφοφόροι ατυχείς συνειρμούς.

Ο πρώην καταλληλότερος Κώστας Καραμανλής έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι της Ραφήνας και καταναλώνει απίστευτες ποσότητες μπακαλιάρο σκορδαλιά για να γλιτώσει το τομάρι του από τα βαμπίρ της Δεξιάς. Άλλωστε έχοντας καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς τη χώρα δήλωσε βέβαιος ότι ο σκοπός της παρουσίας της οικογένειας Καραμανλή στην πολιτική σκηνή του τόπου επί των ημερών του επιτέλους επετεύχθη.