8.10.09

Ζουν ανάμεσα μας

Επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες του προέδρου του ΛΆΟΣ για την κρυφή ατζέντα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με την εξωτερική πολιτική.

Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ο κύριος Καρατζαφέρης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τώρα που καταργήθηκαν τα υπουργεία Μακεδονίας Θράκης και Αιγαίου δόθηκε εμμέσως πλην σαφώς το πράσινο φώς σε αλλόθρησκους να εισβάλουν στην χώρα και να μας σφάξουν όλους οικειοποιώντας τις περιουσίες μας βιάζοντας τις γυναίκες μας και κάνοντας τα παιδία μας Τούρκους. Σε αυτή την λογική τοποθέτηση κατέληξε όπως είπε μετά από εφιάλτη που είδε εχθές το βράδυ έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα κουνέλι στιφάδο.

Συνέχισε τονίζοντας πόσο ανησυχητικό είναι επίσης το γεγονός ότι λείπει η λέξη «Εθνικό» από κάθε ονομασία υπουργείου κάτι που απλά επιβεβαιώνει ότι ο πρωθυπουργός είναι δούλος των Νεφελίμ που ήδη ζουν ανάμεσα μας και μπορεί κάνεις να τους ανακαλύψει αν φοράει τα μαγικά γυαλιά που ο κύριος Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι διαθέτει.

Στο σημείο αυτό γνωστός δημοσιογράφος ρώτησε τον κύριο Καρατζαφερη «αν μπουν Βούλγαροι στα σύνορα μας Τούρκοι θα γίνουν τα παιδία μας ?» Ο αρχηγός του ΛΆΟΣ του απήντησε στέλνοντας τον στον διάολο φορώντας τα γυαλιά του να δει αν ο δημοσιογράφος ήταν Νεφελίμ. Δεν ήταν.
Άλλος δημοσιογράφος ρώτησε τον πρόεδρο του ΛΆΟΣ αν έχει δει με τα μαγικά γυαλιά του τι είναι πραγματικά η Τατιάνα Στεφανίδου. Ο κύριος Καρατζαφέρης χλόμιασε και ήπιε λίγο νερό αποφεύγοντας να απαντήσει.

Αλλάζοντας θέμα γρήγορα ενημέρωσε ότι καθήκοντα γραμματέα της ΚΟ του ΛΆΟΣ αναλαμβάνει ο κύριος Μ. Βορίδης με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι να κρεμάσουν μασέλες. Ο πρόεδρος του ΛΆΟΣ διαβεβαίωσε τους εντυπωσιασμένους δημοσιογράφους ότι κατά την άσκηση των καθηκόντων του ο κύριος Βορίδης δεν θα χρησιμοποιεί αυτοσχέδια τσεκούρια εντός της αιθούσης του κοινοβουλίου για να λύνει τις όποιες διαφορές τους με διαφωνούντες, όπως έπραττε στο παρελθόν στους δρόμους της Αθήνας όταν συναναστρεφόταν εθνικόφρονες φίλους του.