7.10.09

ΝΔ έχεις ταλέντο

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης γνωστός και ως Ζορρό στοχεύοντας να αποτελειώσει την πληγωμένη (sic) δεξιά παράταξη που τον ανέδειξε πρωταγωνιστή στις σκηνές των επιθεωρήσεων της χώρας. Συγκεκριμένα απείλησε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος σκορπώντας ρίγη ανατριχίλας στην ραχοκοκαλιά της βάσης. Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την διοργάνωση του έκτακτου συνεδρίου του κόμματος της «επαράτου δεξιάς» στις 7 με 8 Νοεμβρίου με την κωδική ονομασία «ΝΔ έχεις ταλέντο».

Μέχρι στιγμής επίσημα υποψήφιοι είναι οι "Ηρακλείς" του στέμματος Καραμανλή. Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Αντώνης Σαμαράς. Και οι τρεις υποψήφιοι του «ΝΔ έχεις ταλέντο» εξήραν την προσφορά του πρώην πρωθυπουργού που κατάφερε να φέρει τη ΝΔ σε αυτά τα χάλια κάνοντας την βάση της να απορεί για το βάρος της μαλακιάς που τους χαρακτηρίζει.

Στο παρασκήνιο όμως όλα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς.
Η κυρία Μπακογιάννη επαρκώς εκπαιδευμένη από τον πατέρα της όσον αφορά τις ίντριγκες διοχέτευσε μέσω των μηχανισμών της στα media την πληροφορία ότι ο κύριος Αβραμόπουλος υποφέρει από δυσκοιλιότητα κάτι που δεν θα βοηθήσει το φιλοευρωπαϊκό προφίλ που ο τελευταίος πασχίζει να δημιουργήσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιθέτως εκείνη δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη πέψη της καθώς και σκουριασμένες πρόκες χωνεύει άμα λάχει. Για τον κύριο Σαμαρά δεν έκανε κανένα λόγο καθώς τον έχει αναλάβει προσωπικός ο πατέρας της και ο αδελφικός του φίλος Μεφιστοφελής

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κομματικά στελέχη καθώς και πικραμένοι ταλιμπάν της ΝΔ -τα παλικάρια της ΟΝΝΕΔ- συλλέγουν υπογραφές λοβοτομημένων φίλων του κόμματος υπέρ της υποψηφιότητας του κυρίου Βαγγέλα Μειμαράκη. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο τελευταίος είναι εξαφανισμένος από τις τηλεοπτικές κάμερες για να γλιτώσει το κάζο από τους δημοσιογράφους αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο «τζάμπα μάγκας» είναι. Ενδιαφέρουσα είναι η πρόταση για υποψηφιότητα του κυρίου Άρη Σπηλιωτόπουλου καθώς είναι σικάτος και διαθέτει τέλειο μανικιούρ παρά τα «λιή» και «νιή» του. Ωστόσο ο πρώην υπουργός παιδείας κάνει δεύτερες σκέψεις καθώς αν αναλάβει την προεδρία του κόμματος της «επαράτου δεξιάς» θα στερηθεί το καθημερινό δίωρο μασάζ που απολαμβάνει στα spa του Hilton.

Σε αυτό το ευχάριστο κλίμα στελέχη της ΝΔ με master στην διασπάθιση δημοσίου χρήματος και κάθε είδους ανεπάγγελτος αργόσχολος βάλλουν κατά του Γιώργου Σουφλιά ο οποίος αν και γνώριζε από τι αποτελείτε το κόμμα που συμμετέχει συνειδητοποιεί πικρά τι σημαίνει η φράση «πέφτοντας στο λάκκο με τα φίδια»

Έκτακτη είδηση από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ: Ο κύριος Πάκης Παυλόπουλος ενημέρωσε με δελτίο τύπου ότι αν ο κύριος Καραμανλής αυτοεξοριστεί στο Παρίσι όπως ορίζει το έθιμο, τότε και μόνο τότε θα τον ακολουθήσει. Όσοι νομίζουν ότι θα παραιτηθεί όπως επανειλημμένα είχε υποσχεθεί στο παρελθόν να γνωρίζουν ότι είναι απλά ηλίθιοι.

ΣτΣ: Το εξαιρετικό baner το σχεδίασε ο υπέροχος vlavo