27.10.09

ΟΧΙα διμούτσουνη

Κορυφώνονται αύριο οι πολεμικές εκδηλώσεις της τριτοκοσμικής δημοκρατίας μας με την παρέλαση των τιμημένων στρατευμάτων μας στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Ως γνωστόν η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον πλανήτη που πέρασε υπέροχα κατά την διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου και το γεγονός το γιορτάζουμε αναλόγως. Ακολουθώντας το φωτεινό (?) παράδειγμα και άλλων δημοκρατικών καθεστώτων όπως της Τουρκίας, του Πακιστάν, της Κίνας με την στρατιωτική παρέλαση επιδεικνύουμε σε όλο τον κόσμο ότι δεν είμαστε απλά ηλίθιοι ως λαός αλλά και γελοίοι.

Κεντρικό πρόσωπο τον εκδηλώσεων είναι η διμούτσουνη ηγεσία της Θεσσαλονίκης, ο νομάρχης της καρδιάς μας Πανίκας και ο αρχιεπίσκοπος πασών των εθνικοφρόνων Άνθιμος.

Στην χθεσινή πρεμιέρα των εκδηλώσεων ο κύριος Ψωμιάδης συνοδευόμενος από την φράου Πανίκα και την αγαπημένη του θυγατέρα εμφανίστηκαν στο red carpet (!) των ανακτόρων του Αγίου Δημητρίου χαιρετώντας σχεδόν σεμνά και σχεδόν ταπεινά τα πλήθη από τα οποία η αστυνομία είχε επιμελώς αφαιρέσει τα αποθέματα που είχαν καβάντζα σε γιαούρτι. Ο αρχιεπίσκοπος Άνθιμος ενδεδυμένος με βαρύ μπροκάρ φόρεμα με διακριτικές χρυσές λεπτομέρειες το οποίο επιμελήθηκε προσωπικώς ο γνωστός σχεδιαστής Alexander Mc Queen, τους υποδέχθηκε στην είσοδο κρατώντας τα μαγικό ραβδί του καθώς και μια εικόνα που τους υποχρέωσε να γλυκοφιλήσουν μπροστά στο συνεπαρμένο πλήθος. Την στιγμή εκείνη ένα πάλλευκο φως έλουσε την αγία δυάδα και ουράνιες καραμούζες αναστάτωσαν τους παρευρισκομένους ερμηνεύοντας άσματα του γνωστού συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη. Η φράου Πανίκα έβαλε τα γυαλιά ηλίου γιατί στραβώθηκε και ο αρχιεπίσκοπος τους συνόδευσε εντός της αιθούσης της εκκλησίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την σκηνοθεσία της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο μαιτρ του ελληνικού κινηματογράφου Όμηρος Ευστρατιάδης.

Μετά το τέλος της δοξολογίας στη σκηνή παρέμεινε ο πρωταγωνιστής αρχιεπίσκοπος και έβγαλε ένα μικρό λογύδριο διάρκειας 3 ωρών που έκανε μια μικρή ομάδα από το υπνωτισμένο κοινό του να γαμοσταυρίζει χαμηλοφώνως. Αυτό συνέβη γιατί μερικοί ηλικιωμένοι χριστιανοί ταλιμπάν υπέφεραν από αιμορροΐδες όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου η αρχιεπισκοπή αργά το απόγευμα.

Κλίνοντας την ομιλία του ο μητροπολίτης πασών των εθνικοφρόνων Άνθιμος δικαιολόγησε την απουσία του Αγίου Δημητρίου από την εκδήλωση λέγοντας ότι καθυστέρησε εξαιτίας της βόλτας που κάνει κάθε χρόνο τέτοια μέρα στις γειτονιές της συμπρωτεύουσας. Ωστόσο θα φροντίσει ο ίδιος να θίξει το θέμα στην βραδινή επικοινωνία μαζί του. Στην συνέχεια υποχρέωσε τον νομάρχη της καρδιάς μας Πανίκα να πιει μονορούφι μια κολυμπήθρα αγιασμό γιατί θα χρειαστεί δυνάμεις για την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ.