9.9.09

Αυτόχειρας παρθένος (μέρος Β)

Απέξω και ανακατωτά ήξερε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο ακαταλληλότερος πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην συνέντευξη τύπου για τη πρεμιέρα του θεατρικής παράστασης «Αυτόχειρας Παρθένος» που πρωταγωνιστεί. Ο μεγάλος μας κωμικός είχε μάθει και την προπαίδεια φαρσί αλλά δεν ρωτήθηκε από κανέναν δημοσιογράφο σχετικά, κάτι που πολύ τον στενοχώρησε.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο κύριος Καραμανλής ανακοίνωσε ότι σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία θα εφαρμόσει την στρατηγική της «γυμνής αλήθειας». Σε αυτό το σημείο ο avant garde κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος έσπευσε να διαβεβαιώσει τους τρομοκρατημένους δημοσιογράφους ότι ο πρωθυπουργός δεν θα εμφανιστεί νεγκλιζέ στις μεγάλες τουλάχιστον συγκεντρώσεις. Ωστόσο κύκλοι από την Ρηγίλλης αφήνουν να εννοηθεί ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Ο κύριος Καραμανλής τόνισε ότι για πρώτη φορά στη χώρα ένας μείζον(?) πολιτικός φορέας του τόπου θα μιλήσει τόσο ειλικρινά στους έλληνες πολίτες υπονοώντας σαφώς ότι στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις τους είχε φλομώσει στις μπαρούφες προκειμένου να εκλεχθεί.

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού ευελπιστούν ότι η στάση του αυτή θα βρει ευήκοα ώτα στον πολιτικά κρίσιμο χώρο των submissive οπαδών του BDSM. Μέχρι στιγμής όμως η στάση αυτή προκαλεί φαγούρα στις παλάμες των ψηφοφόρων αλλά η στόχευση είναι αυτό να αλλάξει.

Ο μεγάλος μας κωμικός αναφέρθηκε κάνοντας αυτοκριτική (sic) και στη τραγική κατάσταση της οικονομίας λέγοντας ότι εκείνος δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Οι λόγοι για αυτήν την τραγική εικόνα,σύμφωνα πάντα με τον πρωθυπουργό, θα πρέπει να αναζητηθούν στην θέση των πλανητών την αποφράδα ημέρα που πτώχευσε η Lehman Brothers. Ο μεγάλος κωμικός σημείωσε επίσης ότι η πενταετία 2004-2009 ήταν αστρολογικά άσκημη για τους Παρθένους (ως γνωστόν έχει γεννηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου) και ζήτησε την κατανόηση του ελληνικού λαού καθώς και το δικαίωμα να του ανανεώσει την θητεία ώστε να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο απαρέγκλιτα.

«Έχουμε καταντήσει να μας μουντζώνουν μέχρι και τα 5χρονα» φέρεται να δήλωσε στο περιθώριο των εμφανίσεων του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ο γ.γ. γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Ζαγορίτης. «Γούρι, γούρι» έσπευσε αμέσως να τον καθησυχάσει ο έτερος Καππαδόκης κύριος Γιάννης Τραγάκης διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις.

Εντωμεταξύ μειώθηκε ο μέσος όρος ηλικίας των βουλευτών στον ελληνικό κοινοβούλιο από 120 σε μόλις 70 έτη με την ανακοίνωση μη υποψηφιότητας της κυρίας Άννας Ψαρούδα Μπενάκη αλλά και του bon viveur Άκη Τζοχατζόπουλου.

Αναμένεται το παράδειγμα των μεγάλων μας αυτών πολιτικών να ακολουθήσουν και αλλά αρχαία όντα του κλάδου, που μεσουρανούσαν στην ελληνική πολιτική σκηνή από την εποχή του Χαλκού.

Κύκλοι από την Ρηγίλλης έσπευσαν να ενημερώσουν-προλαβαίνοντας τις κατάρες-ότι αυτό δεν ισχύει για τον κύριο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη καθώς αυτός πολιτεύεται ήδη από την Λίθινη Εποχή.