28.9.09

Επιχείρηση «Βερμούδα»

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι προεκλογικές συλλήψεις νεαρών τρομοκρατών από κουκουλοφόρους αστυνομικούς. Με μια κίνηση ματ η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ προσφέρει ένα τελευταίο δώρο στους σεναριογράφους επιθεωρήσεων. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας οι αστυνομικοί τουλάχιστον 3 μήνες πριν άρχιζαν να συχνάζουν πέριξ της πλατείας στο Γκάζι μεταμφιεσμένοι σαν άνθρωποι φορώντας σανδάλια και βερμούδες. Μερικοί μάλιστα τόλμησαν να τα συνδυάσουν με T-shirt με την στάμπα του Che. Αμέσως ανυποψίαστοι τρομοκράτες τους έπιασαν φίλους και άρχισαν να κουβεντιάζουν ανταλλάσοντας συνταγές μαγειρικής. Την προσοχή των αστυνομικών τράβηξε όμως ένας νεαρός που επέμενε να συζητά για μαγειρευτά κατσαρόλας μέσα στο κατακαλόκαιρο. Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι χτύπησαν φλέβα όταν ο ίδιος νεαρός τους εξομολογήθηκε ότι προτιμάει να μαγειρεύει στο γκάζι και όχι σε ηλεκτρική κουζίνα.

Η έκρηξη μιας κατσαρόλας έξω από το διαμέρισμα της υποψήφιας βουλευτού με το ΠΑΣΟΚ κ. Λούκα Κατσέλη λίγες μέρες πριν προβλημάτισε τους αστυνομικούς καθώς πρώτη φορά τους ξανασυμβαίνει κάτι τέτοιο. Ευθύς αμέσως ενημερώθηκε ο υπουργός δημοσίας τάξης Χ. Μαρκογιαννάκης που έδωσε και το πράσινο φως να προχωρήσουν σε συλλήψεις άμεσα καθώς η δημοσκοπική κατρακύλα του κυβερνόντος κόμματος αποτελεί ήδη case study σε πανεπιστήμια πολιτικών επιστημών της υφηλίου.

Γνωστή μαγείρισσα που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της ενημέρωσε με δελτίου τύπου ότι από δω και στο εξής θα διαθέτει αντιεκρηκτικές κατσαρόλες και τηγάνια από τα καταστήματα της ενώ ο υπουργός δικαιοσύνης Νίκος Δενδιας ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να ποινικοποιήσει το κοκκινιστό μοσχαράκι κατσαρόλας.