18.9.09

Νεωτερισμοί – Οκαζιόν «Η Ωραία Ελλάς»

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ (ΣΑΣ) ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:


1 Δωρεάν κοντέινερ προς όσους κατόχους αυθαιρέτων θεωρούνται πυρόπληκτοι και καταπάτησαν δασική περιοχή γιατί έτσι τους γουστάρει καθώς είναι μάγκες και ελληνάρες.

2 Ζεστό χρήμα σε μετρητά έλληνα φορολογούμενου προς όσους κατόχους αυθαιρέτων θεωρούνται πυρόπληκτοι σε χορτολιβαδική έκταση εντός σχεδίου για να αγοράσουν ότι πιθυμήσει η ψυχή τους. Ή να τα φάνε στα μπουζούκια.

3 Δωρεάν τσάντες και σχολικά είδη. Μια προεκλογική προσφορά θυγατρικών εταιριών τους κράτους.

4 Δυνατούς και ρωμαλέους Ινδούς ανασφάλιστους δούλους σε τιμή ευκαιρίας. Είναι εκπαιδευμένοι επαρκώς από πρώην υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος.

5 Ενορχηστρώνουμε και υποστηρίζουμε την αποφυλάκιση σας εάν έχετε διαπράξει στυγερό έγκλημα από οποιαδήποτε φυλακή της χώρας και εάν βρίσκεστε.

6 Αν οι φίλοι σας κάνουν εμπόριο ναρκωτικών και συλληφθούν μεσολαβούμε στην αστυνομία για ευνοϊκή μεταχείριση τους. Παράλληλα εάν έχετε κόρη ή γιο τους ορίζουμε βουλευτές.

7 Αναλαμβάνουμε την απόδραση σας με πτητικά μέσα της αρεσκείας σας. Ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε την μετάβαση καθώς και τα έξοδα διαμονής σε οποιοδήποτε προορισμό επιθυμείτε από τον κατάλογο τροπικών χωρών του οδηγού EXPLORER. Υπάρχει μόνο ένας μικρός περιορισμός σε χώρες τις ευρωπαϊκής ένωσης πλην της Γερμανίας

8 Ανταλλάσουμε στάσιμα νερά λίμνης ή λακκούβας εντός οικοπέδου ιδιοκτησίας σας με οικόπεδα φιλέτα σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Αν είστε και μοναχός Μονής του Αγίου Όρους η υπόθεση σας θα διεκπεραιωθεί τάχιστα.

9 Αναλαμβάνουμε να εκδώσουμε τίτλους σπουδών για λογαριασμό σας οιασδήποτε ειδικότητας παρέχοντας δώρο 2 ντοκτορά και 1 μάστερ χωρίς να πατήσετε το ποδάρι σας σε καμία αίθουσα πανεπιστημίου

10 Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική αποκατάσταση σας σε τομείς που σας ενδιαφέρουν σε όλο το φάσμα του δημόσιου και μερικώς ιδιωτικού τομέα εντός των συνόρων της χώρας. Για θέσεις στις Βρυξέλλες υπάρχει extra χρέωση

11 Παρέχουμε συμβουλές επενδύσεων με ειδίκευση στην αγορά δομημένων ομολόγων σε κεφάλαια κρατικών ταμείων για υψηλότατες αποδόσεις σε εσάς και χαμηλότατες αντιστοίχως στους δικαιούχους του ταμείου σας. Τηρείτε εχεμύθεια.

12 Αν είστε επιχειρηματίας σε βιομηχανική ζώνη πέριξ των Αθηνών αναλαμβάνουμε να δηλητηριάσουμε για λογαριασμό σας υδάτινους πόρους της χώρας αν αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα της επιχειρήσεως σας. Μελλοντικά η προσφορά αυτή θα επεκταθεί σε ολόκληρη την επικράτεια. Δεχόμαστε πάσα δωροδοκία για να διευκολύνουμε τις δουλειές σας εντός και εκτός των συνόρων της χώρας. Δίνεται προτεραιότητα σε εταιρίες κολοσσούς στον τομέα της ενέργειας.

13 Αναλαμβάνουμε την δολοφονία 15χρονων ταραξιών και δημιουργούμε κατάσταση χάους σε οποιοδήποτε αστικό κέντρο επιθυμείτε για να εξυπηρετηθούν πολλοί και διάφοροι σκοποί σας. Δεν εξετάζουμε αυτούς τους λόγους.

14 Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, λειτουργία και υποστήριξη αποθηκευτικών χώρων αράπηδων, κιτρινιάρηδων και γενικότερα κάθε χρώματος αλλοδαπού που τολμά να εισέρχεται νόμιμα ή παράνομα-καρφάκι δεν μας νοιάζει- στη χώρα. Σε περίπτωση που σας ενοχλεί η ύπαρξη τους ή σας μυρίζουν άσχημα ή απαιτήσουν να πληρωθούν για εργασία που τους έχετε προσλάβει έχουμε συνεργασία με ομάδες κρούσης χρυσαυγιτών και ειδικευμένων αστυνομικών που αναλαμβάνουν την τακτοποίηση αυτών των εκκρεμοτήτων. Μελλοντικά τα ρυπαρά αυτά στοιχεία θα σαπωνοποιούνται σε ειδικά κρεματόρια μόλις ψηφίσουμε σχετικό νομοσχέδιο. Η προσφορά αυτή του καταστήματος είναι υπό την αιγίδα του υπουργείου εσωτερικών.

15 Λύνουμε και δένουμε μάγια. Απευθύνουμε κατάρες με την συνεργασία ισχυρού μάγου με καταγωγή από τη Κρήτη. Τιμές ανάλογες των περιπτώσεων. Τηρείτε αυστηρώς σειρά προτεραιότητας. Επαφή μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩ ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΑΣΤΕ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ.

Πληροφορίες : Μέγαρο Μαξίμου καθημερινώς 10πμ με 12μμ
Υπεύθυνος : κύριος Κώστας.