15.9.09

Ήρθα και απόψε στα σκαλοπάτια σου…



Δραματικές στιγμές εχθές βράδυ στα σκαλοπάτια του μεγάρου της Ρηγίλλης. Εξερχόμενος ο κύριος Σάββας Τσιτουρίδης έχοντας πραγματοποιήσει ένα τρυφερό τετ α τετ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον γγ του κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη ερμήνευσε το γνωστό άσμα του μεγάλου σύνθετη Γιώργου Ζαμπέτα.
Οι συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι πανικοβλήθηκαν από το φάλτσο της ερμηνείας μετανιώνοντας για τις κακίες που είχαν γράψει κατά καιρούς για την καλλιτέχνιδα Στέλλα Μπεζεντάκου. «Παίρνουμε πίσω ότι είχαμε πει για την Στέλλα» δήλωσε τρομοκρατημένος ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γιώργος Βλάχος.

Ο πρώην υπουργός συντετριμμένος δήλωσε ότι στην Ρηγίλλης κάνουν κουμάντο οι εκλεκτοί της διαπλοκής κάτι που σόκαρε τους παριστάμενους υποκρινόμενοι ότι δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και αποχώρησε ηρωικά και περήφανα. Τα βήματα του χάθηκαν μέσα στην νοτισμένη νύχτα.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί φέρουν τον κύριο Ζαγορίτη να πνίγει τον καημό του έχοντας συντροφιά μια κάσα «Μαλαματίνες» ενώ οι εκλεκτοί της διαπλοκής (ονόματα δεν αποκαλύπτω γιατί δεν είναι σωστό) απολάμβαναν το κοκτέιλ τους στο Galaxy του Hilton χρεώνοντας τον λογαριασμό τους στα προεκλογικά έξοδα της χαροκαμένης ΝΔ.