18.8.09

Inglorious bastard

«Ψεύδεται ασυστόλως ο κύριος Χριστοφοράκος όσον αφορά την εμπλοκή του ονόματος του αειμνήστου Βαρθολομαίου σε συναλλαγές μαζί του ενώ λέει αναμφίβολα την αλήθεια όσον αφορά την εμπλοκή του κυρίου Γείτονα που σας υπενθυμίζω ανήκει στο ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ» δήλωσε σε όλους τους τόνους ο γ.γ. της ΝΔ και γνωστό μοντέλο των ανδρικών βαφών μαλλιών της L’Oreal, Λευτέρης Ζαγορίτης, σκορπώντας απλόχερα το γέλιο στους δημοσιογράφους.
«Είσαι η καψούρα μας! Ούρα ούρα ούρα μας!» τον προέτρεψαν οι τελευταίοι.

Συνεχίζοντας ενθαρρυμένος ο κύριος Ζαγορίτης συνέστησε στους δημοσιογράφους να κάνουν λίγη υπομονή καθώς σημείωσε ότι την υπόθεση SIEMENS έχει αναλάβει ο ποιο γαλάζιος από τους γαλάζιους εισαγγελείς που διαθέτει το κόμμα και κάνει ότι μπορεί ο άνθρωπος να ενοχοποιήσει το ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ. Για το λόγο αυτό οι έρευνες για το διαβόητο σκάνδαλο σταματούν στο 2004.

Στο σημείο αυτό το εύφορο κλίμα «έσπασε» ερώτηση, εγκάθετου-σύμφωνα με κυβερνητική πηγή-δημοσιογράφου που αναφερόταν στην άρνηση 3 φόρες της κυβέρνησης για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής που είχε ζητήσει το ΠΑΣΟΚ για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο κύριος Ζαγορίτης του απάντησε ρίχνοντας ένα θορυβώδες φτέρνισμα που λίγο έλλειψε να τον απογειώσει από την καρεκλά του και αναστάτωσε τους δημοσιογράφους.

Το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο όμως όταν σε ερώτηση άλλου-αφελέστατου αυτή τη φορά- δημοσιογράφου γιατί δεν ερευνά ο εισαγγελέας και το διάστημα της γαλάζιας διακυβέρνησης ο γενικός γραμματέας απάντησε βήχοντας παρατεταμένα. Πανικόβλητοι οι δημοσιογράφοι μην κολλήσουν και τίποτα διασκορπίστηκαν από την αίθουσα στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα τερματίζοντας την συνέντευξη τύπου άδοξα

«Τέλος καλά όλα καλά και σήμερα» μονολόγησε ο κύρος Ζαγορίτης σπάζοντας ένα δοντάκι από την τσατσάρα της απόλυσης του.

Έκτακτες είδησεις από το πολεμικό ρεπορτάζ:

-Ο κύριος Αχιλλέας Καραμανλής χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ συσκευές Miele στις επαύλεις του. ΣΤΟΠ.
-Ο κύριος Μιχάλης Χριστοφοράκος αποφάσισε να παρατείνει την διαμονή του στο Μόναχο για να επισκεφθεί το παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ μπύρας που θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο καθώς διαθέτει good nerves and a solid stomach to survive the festival's 16 days of intensive partying and drinking όπως ενημερώνει το σχετικό δελτίο τύπου.


ΣτΣ: Το σκίτσο είναι του Σπύρου Ορνεράκη απο ΤΑ ΝΕΑ