17.7.09

Silver vibrator

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα ασημένια κουταλάκια γλυκού από την αγορά μετά τις αποκαλύψεις του γνωστού μητροπολίτη – επιδημιολόγου Άνθιμου ότι η χρήση τους εξασφαλίζει την ανοσία στο ιό της γρίπης H1N1.
O σεπτός γκουρού της Ορθοδοξίας επέκτεινε την σκέψη του σημειώνοντας ότι η χρήση ασημένιων φαλλικών οργάνων δύναται να περιορίσει έως εξαλείψει, ακόμα και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Τόνισε δε, ότι στις ενορίες που βρίσκονται υπό την επίβλεψη του, συνέστησε να προτιμούνται από αλέγρους ιερείς αυστηρά ασημένιοι δονητές.
Το υπουργείο Ανάπτυξης με έκτακτη ανακοίνωση εφιστά την προσοχή των καταναλωτών ώστε να αποφεύγονται οι απομιμήσεις καθώς λόγω τις υψηλής ζήτησης στην αγορά έχουν διοχετευθεί επάργυρα αντικείμενα κινεζικής προέλευσης.

Ο αρμόδιος υπουργός κ Χατζηδάκης επεσήμανε ότι τα μεν επάργυρα κουταλάκια μπορεί να προκαλέσουν σκολίωση, διφθερίτιδα, αλωπεκίαση, και ειδικά στις γυναίκες, χαλαρότητα κάτω από τα μπράτσα. Ενώ υπερθεμάτισε των κινδύνων χρήσεως των επάργυρων δονητών αναφέροντας παρενέργειες όπως προκλιμακτιριακές ενοχλήσεις σε όλους τους χρήστες ανεξαρτήτως ηλικίας παρουσιάζοντας σαν κλινικό παράδειγμα την συνάδελφο του βουλευτίνα κυρία Κατερίνα Παπακώστα. Ειδικά για τους άνδρες υπάρχει και ο κίνδυνος προκλήσεως έμμηνης ρήσης.

Εν τω μεταξύ μετά τις σχετικές δηλώσεις του διάσημου μητροπολίτη –επιδημιολόγου παρατηρήθηκε κατακόρυφη άνοδο στα διεθνή χρηματιστήρια μετάλλων με την τιμή του αργυρού να σημειώνει νέο ρεκόρ αγοράς.
Σε διάφορες χώρες της Ευρώπης πολίτες τα ασημένια νομίσματα τα καταπίνουν αντί για καραμέλες. Προβλήματα ωστόσο έχουν δημιουργηθεί στα διεθνή αεροδρόμια καθώς και γυμνοί να περάσουν οι ταξιδιώτες από το μηχανήματα έλεγχου πάντα κάτι θα χτυπήσει. Στο αερόδρομιο Ελευθέριος βενιζέλος για το λόγο αυτό ειδικό κλιμάκιο του υπουργείου Υγείας χορηγεί δωρεάν παγωμένο χυμό από δαμάσκηνα στους ταξιδιώτες για να ανακουφίζονται ευκολότερα χέζοντας τις λίρες που έχουν σαν ηλίθιοι καταπιεί. Καλό θα είναι να αποφεύγεται η άσκοπη χρήση των τουαλετών του αεροδρομίου από τους μη έχοντες εργασία γιατί κάποιος συμπολίτης μας μπορεί να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Ο υπουργός Υγείας Δ. Αβραμόπουλος είναι τρελά ευτυχισμένος που τα κρούσματα της νέας γρίπης έχουν αυξηθεί κατακόρυφα καθώς εξ αιτίας του γεγονότος του δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια για να βγει φωτογραφίες μαζί του.

ΣτΣ: Αυτό το amazon πια απ’όλα έχει!