15.7.09

Σόδομα

Απάνω τους τα έκαναν κυβερνητικοί αξιωματούχοι εξαιτίας της διαρροής του ονόματος του κύριου Βαρδινογιάννη-βασικού χορηγού της κυβερνώσας παράταξης στις συνομιλίες Βλαστού. Ο υπουργός εσωτερικών Π Παυλόπουλος χωρίς να προλάβει να σκουπιστεί έτρεξε σε άθλια κατάσταση στο πρωθυπουργικό γραφείο να ενημερώσει σχετικά. Κατά την είσοδο του έπεσε πάνω στον πρωθυπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γ.Σουφλιά και μετά τα απαραίτητα μεταξύ τους γαμωσταυρίδια προέβηκαν σε ενημέρωση του κ. Καραμανλή ο οποίος σημειωτέον εκείνη την ώρα ήταν και αυτός στη τουαλέτα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κύριος Παυλόπουλος είπε στον πρωθυπουργό ότι η υπηρεσία λογοκρισίας υποκλαπέντων συνομιλιών δεν λειτούργησε σωστά καθώς οι υπάλληλοι της ΕΥΠ είναι εθισμένοι στα social media και tweetαριζαν αδιακρίτως με αποτέλεσμα να αποσπαστεί η προσοχή τους. Ο κύριος Καραμανλής θορυβημένος τον ρώτησε αν φορούσαν τουλάχιστον προφυλακτικό. Ο υπουργός αντεδρασε, ξεματιάζοντας τον.
Μετα το απαραίτητο φτύσιμο, πρότεινε την εκτέλεση δια τουφεκισμού του μέχρι πρότινος διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Κοραντή και αντικατάσταση του από έναν βασικό σωματοφύλακα του κόμματος. Τον αντιεισαγγελέα εφετών Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Ο κύριος Σουφλιάς φανερά εκνευρισμένος είπε ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου αφού κατάφερε να φαλιρίσει τον Ελεύθερο Τύπο, την ΕΥΠ απλά θα την εξαφανίσει από προσώπου γης και αντιπρότεινε την θέση που θα χηρέψει, να αναλάβει το παιδί που του κουρεύει το γκαζόν στις επαύλεις του καθώς μόνο αυτό έχει μείνει ατακτοποίητο στο δημόσιο τομέα από γνωστούς του.
Ο κ. Καραμανλής ευγενικά είπε στον πρωθυπουργό ΠΕΧΩΔΕ να αλλάξει την μπαταρία στα ακουστικά του και πρότεινε στους δύο μεγάλους πολιτικούς άνδρες να τα βρουν μεταξύ τους. Ο κύριος Π. Παυλόπουλος έπαιξε πέτρα-ψαλίδι-χαρτί με τον κύριο Σουφλιά και τον κέρδισε 3-2 με αποτέλεσμα να υπερισχύσει η δική του πρόταση για το ποιος θα αναλάβει την ηγεσία της ΕΥΠ. Ο πρωθυπουργός σκέφτεται πολύ σοβαρά να υιοθετήσει και σε άλλους διορισμούς την συγκεκριμένη μέθοδο που θεωρείται αδιάβλητη.

Ο νεός διοικητής της ΕΥΠ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος χαρακτηρίζεται από όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και ιδιαίτερα το MEGA, συνιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη –βεβαίως , βεβαίως- ως μια εξαίρετη επιλογή για αυτή την θέση. Αξιοσημείωτο είναι ότι η φήμη του προηγείται του ιδίου καθώς λέγεται ότι ακόμα και τις καλημέρες που του απευθύνουν οι συνάδελφοι του στο γραφείο φροντίζει να τις βάζει στο αρχείο. Για τις υποθέσεις δε που αναλαμβάνει τις τρώει το μαύρο το σκοτάδι καθώς έχει βάλλει στόχο να μπει για το σκοπό αυτό στα ρεκόρ Guinness.

Άξιο λόγου είναι το γεγονός ότι η αντικατάσταση της διοίκησης της ΕΥΠ στην χώρα μας έτυχε ευρύτερης κάλυψης στα ΜΜΕ ακόμα και από τον θάνατο του Michael Jackson . Πλέον και στην πιο απομακρυσμένη ραχούλα της πανέμορφης ελληνικής υπαίθρου τα πρόβατα βελάζουν τον όνομα του κυρίου Παπαγγελόπουλου αν και έχει παρατηρηθεί ότι τους "κόβεται" το γάλα.
Πληροφορίες που φέρουν τον νέο πρόδερο της ΕΥΠ να κάνει το τραγουδιστικό του ντεμπούτο στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου στο κέντρο Θάλασσα, χαρακτηρίζονται απολύτως ανακριβείς. Ο κύριος Παπαγγελόπουλος θα εμφανιστεί σαν guest star στις καλοκαιρινές συναυλίες του Σάκη Ρουβά ανά την επικράτεια, ενώ θα κάνει και ένα πέρασμα από Επίδαυρο (χωρίς τον Sakis-σας προλαβαίνω).

Ο διάσημος Roberto Saviano συγγραφέας του παγκόσμιου best seller Gomorra, που αναφέρεται στην ιταλική μαφία ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το δεύτερο βιβλίο του που ασχολείται με την ελληνική μαφία που κυβερνά τη χώρα μας και θα φέρει τον τίτλο Sodoma.
O ιταλός συγγραφέας ευελπιστεί με την νέα αυτή έκδοση να ισοφαρίσει σε πωλήσεις και τα 7 βιβλία του Harry Potter. Με την πλούσια ύλη που παρέχει αφειδώς η ελληνική κυβέρνηση κάτι τέτοιο σύμφωνα με εκδοτικούς κύκλους είναι απολύτως εφικτό.